ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Уряд готує підвищення мінімалки

Уряд готує підвищення мінімалки
До кінця року Кабінет міністрів має підвищити українцям мінімальну зарплату до 4200 грн. Про це сказав віце-прем'єр-міністр Павло Розенко в інтерв'ю "112 Україна".

"Переконаний, що цього року у нас є всі шанси зробити мінімальну заробітну плату на рівні 4200 гривень. Маємо позитивну динаміку надходжень до державного бюджету України. Це дає підставу говорити, що цього року це реально. Сума необхідних для проведення реформи коштів залежатиме від того, коли вона буде впроваджена. На 1 липня необхідно 30 млрд грн. Чим пізніше, тим менший ресурс треба", - сказав Розенко.

"Головне, щоб підвищилися разом із тим зарплати в усіх секторах економіки, у тому числі для вчителів, лікарів, працівників культури. Переконаний, що ми це зробимо", - додав міністр.

Востаннє мінімальна зарплата українців зросла 1 січня 2018 року. Виплати збільшили на 16,3% - з 3200 до 3723 грн. Попереднє підвищення з 1600 до 3200 грн відбулось у січні 2017-го. Тоді Кабмін збільшив виплати вдвічі. Таким чином, уперше за роки незалежності розмір мінімалки зрівнявся з прожитковим мінімумом для працездатних осіб.

Джерело 




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Партія «Відродження»: У питанні підвищення мінімальної зарплатні уряд загнав себе в пастку
Партія «Відродження»: У питанні підвищення мінімальної зарплатні уряд загнав себе в пастку Обіцяного урядом підвищення мінімальної зарплати до рівня 4200 грн не буде. Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив,

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...