ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Українців накриють грози та палюче сонце: прогноз погоди на тиждень

Українців накриють грози та палюче сонце: прогноз погоди на тиждень

?Українців накриють грози та палюче сонце: прогноз погоди на тиждень
У найближчі кілька днів не всім українцям вдасться позасмагати, а комусь небажано буде забувати вдома парасольку

На вихідних і на початку тижня в Україні будуть регулярно йти дощі з грозами, але при цьому буде тепло, за винятком нічного часу на сході України, де температура буде опускатися трохи нижче 10 градусів, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 9 червня, половину території країни накриють дощі. Грози синоптики обіцяють на Закарпатті, в Чернівецькій, Івано-Франківській, Вінницькій, Одеській, Черкаській, Кіровоградській областях і на всьому сході країни. Температура вдень очікується в середньому 26-28 градусів, вночі -13-15.

Українців накриють грози та палюче сонце: прогноз погоди на тиждень

У неділю, 10 червня, дощів стане менше і без гроз. Покрапає на Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Дніпропетровській областях та на півдні, крім Криму та Запорізькій області. Денна температура на сході буде 22-24 тепла, а вночі і зовсім холодно – 9-11. В інших областях до 28 тепла вдень і до -15 вночі.

Українців накриють грози та палюче сонце: прогноз погоди на тиждень

Понеділок, 11 червня, ознаменується знову деякими змінами в погода. У всі західні області прийдуть грозові дощі. На решті території країни сухо і сонячно. Знову прохолодніше буде в східних областях – температура і денна, і нічна буде, як і днем раніше. А в інших регіонах знову до +28 вдень і 13-15 вночі.

Українців накриють грози та палюче сонце: прогноз погоди на тиждень

У вівторок, 12 червня, грозовий фронт поширитися ще ширше по Україні. Дощі з грозами пройдуть не тільки на заході країни, але і в деяких центральних областях – Черкаській, Вінницькій, Житомирській і Київській. Також буде мокро і на півночі країни. Синоптики прогнозують температуру повітря 24-26 тепла, вночі 13-15, на сході 10-12.

Українців накриють грози та палюче сонце: прогноз погоди на тиждень

У середу, 13 червня, температурний режим знову зберегтися на колишньому рівні і, хіба що, трохи потеплішає вночі в східних областях на пару градусів. По всій країні очікується 24-26 тепла, місцями до +27. А ось дощі з грозами будуть бушувати на заході, півночі, в центральних областях і в Дніпропетровській області.

Українців накриють грози та палюче сонце: прогноз погоди на тиждень

Народний прогноз погоди

9 червня в колишні часи стежили за мурахами: якщо навколо мурашника багато мурашок - це до гарної погоди. Так що будете в лісі, зверніть увагу.

10 червня відзначається день пам'яті преподобного Микити сповідника. У народі вважається – якщо день тихий, то урожай буде хорошим. Стежили також за конюшиною: якщо конюшина зближує листочки – до негоди.

Раніше 11 червня наш предки спостерігали за горобцями: якщо вони веселі, рухливі, забіякуваті – це на хорошу погоду.

А ось 12 червня українці в колишні часи спостерігали за павуками: якщо павуки посилено працюють у цей день, значить погода буде мінятися. У цей час цвіте шипшина і жасмин.

13 червня вшановується пам'ять мученика Єрмія. Вважалося, що в цей день слід закінчувати посів. Наші предки прислухалися до зозулі, якщо вона в цей день кує – хороша погода буде. Також звертали увагу на росу – чим більше її ввечері, тим спекотніше буде на наступний день.

Джерело ??




Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Прогноз погоди в Україні на тиждень: коли і в яких регіонах чекати дощів
Прогноз погоди в Україні на тиждень: коли і в яких регіонах чекати дощів У найближчі дні синоптики прогнозують відносно теплу температуру воздуха.На вихідних Україну заливатиме, а ось на

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Свалявщині поховали 21-ти річного таксиста
  2. В термальному басейні Косино ледь не втопився хлопчик з Хмельниччини
  3. Мажорний настрій гірської Тибави творили діти з митрополитом Феодором
  4. Заробив за кордоном? Що зробити, щоб не мати проблем із податковою
  5. У Сваляві горів житловий будинок
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31