ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Другий день Фестивалю громадського здоров‘я «ПОЛЯНА СИЛИ» відвідав василь Вірастюк

Другий день Фестивалю громадського здоров‘я «ПОЛЯНА СИЛИ» відвідав василь Вірастюк


Другий день Фестивалю громадського здоров‘я «ПОЛЯНА СИЛИ» розпочався на спортивній базі «Олімпія» о 9.00 год РАНКОВОЮ МАСОВОЮ СПОРТИВНОЮ ЗАРЯДКОЮ за участю відомих спортсменів України. До неї долучилися всі бажаючі жителі громади. Сподіваємось, що саме цей день стане початком руху до здорового способу життя у тих, хто розпочав свій ранок саме так.
Об 11.00 год на стадіоні «Поляна» відбулись змагання з воркауту, на які прибули кращі спортсмени з цього нового виду спорту з усієї України. За цим шоу краси та сили прийшли спостерігати чимало глядачів. Батьки привели дітей, щоб ті на власні очі побачили, наскільки завдяки спорту можна розвинути своє тіло та з якою легкістю виконувати неймовірно складні елементи.
             О 14.00 год у конференц-залі готелю «SOLVA» відбувся Cаміт здорового способу життя, у якому взяли участь головуючий – Полянський сільський голова Іван Дрогобецький, модератор - голова правління Міжнародного індустріального парку, академік УАН Юрій Сенюк, голова Громадської спілки «Об‘єднання народного контролю України» Володимир Яворський, заступник голови Інноваційного фонду «Народна ініціатива» Олександр  Негребецький, директор Інституту геронтології, академік Владислав Безруков, декан факультету здоров‘я та фізичного виховання УжНУ, д.м.н., проф. Іван Миронюк, завідувач Київської лабораторії штучного інтелекту Олександр Казаков, проект-менеджер Міжнародного індустріального парку Василь Бузуєв, народні цілителі, спортсмени, громадські діячі та люди-легенди. У рамках зустрічі відбулось обговорення ряду важливих питань стосовно громадського здоров‘я, було підписано Меморандум про створення Національної мережі публічного здоров‘я, прийнято Звернення до інших ОТГ з пропозицією оголосити наступний рік «Роком громадського здоров‘я в Україні», а також ініційовано публічну ініціативу щодо проведення щорічного Фестивалю громадського здоров‘я «ПОЛЯНА СИЛИ». Іван Іванович висловив величезну подяку учасникам зустрічі за насичену та плідну програму саміту, його високий професійний рівень та актуальність запропонованих тем. По закінченню саміту відбулась прес-конференція, у ході якої мас-медіа мали змогу отримати вичерпні відповіді на ряд запитань.
      Заключне шоу фестивалю розпочалось о 19.00 год на стадіоні «Поляна» під звук фанфар та гімну України.
        У рамках шоу відбулось встановлення національного рекорду з перетягування 100-метрового канату за участю богатирів Василя Вірастюка та Олександра Лашина. Цей захід був символічним, адже він символізував єднання Сходу і Заходу. Після того, як рекорд був зафіксований, президент Фонду волонтерів України Тимофій Нагорний вручив Івану Івановичу документ національного реєстру рекордів про РЕКОРД з перетягування найдовшого канату. Разом з тим від імені учасників саміту та фестивалю в цілому подякував Полянському сільському голові Івану Івановичу Дрогобецькому за сприяння у проведенні ФЕСТИВАЛЮ СИЛИ саме у Поляні, за глибокий професіоналізм у підготовці такого масштабного заходу, за бездоганну організацію на кожному етапі Програми, аголосив на тому, що все було продумано до найменших дрібниць. «Спасибо за сотрудничество и оперативность. Вами, организаторами проведена огромная работа. Желаю и в дальнейшем слаженности в делах, дальнейшего развития и здоровья!», - добавив він. У свою чергу Іван Іванович подякував усім за всебічну підтримку та відмінну роботу. «Я радий з того, що ми мали честь приймати в себе людей,  що сповідують здоровий спосіб життя, людей духу, волі та спільних з нашими поглядів, адже одним із пріоритетних завдань Полянської громади є питання громадського здоров’я. Великих нам здобутків на цій ниві, натхнення, здоров’я, а головне – сили та єдності. Адже попереду в нас багато нових, важливих та вагомих завдань».
    Після цього шоу продовжилось. Глядачі були в захопленні від переглядів батлів з воркауту, виступів акробатів, взяли участь у спортивних змаганнях серед глядачів та мали змогу насолодитися концертом зірок української естради (Дмитро Коляденко, Анатолій Матвійчук, гурт «Марина і компанія», Василь Данилюк, Сергій Піскун, Павло Доскоч та ін.).
   На завершення Фестивалю під пісню «Поляна» у виконанні Анатолія Мкатвійчука відбувся фантастичний заворожуючий ФЕЄРВЕРК.







Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
У Хусті за титул найсильнішого змагаються спортсмени з 9 країн світу. ФОТО
У Хусті за титул найсильнішого змагаються спортсмени з 9 країн світу. ФОТО Сьогодні, 12 травня, у Хусті відбувається непересічна подія – Чемпіонат світу зі стронгмену у ваговій категорії до 110

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Свалявщині зґвалтували 59 – ти річну жінку
  2. В Сваляві горів центральний ринок (ФОТО)
  3. Сімейна сварка у Сваляві завершилася підривом гранати (ФОТО)
  4. Фестиваль громадського здоров‘я «ПОЛЯНА СИЛИ»
  5. Другий день Фестивалю громадського здоров‘я «ПОЛЯНА СИЛИ» відвідав василь Вірастюк
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Ще один роман Стівена Кінга перетворять у фільм
Ще один роман Стівена Кінга перетворять у фільм
У Румунії евакуювали всіх пасажирів із аеропорту через отруту
У Румунії евакуювали всіх пасажирів із аеропорту через отруту
Всі новини
Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31