ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Дівчина зі Сваляви створює образи для “світських левиць” столиці (ФОТО)

Дівчина зі Сваляви створює образи для “світських левиць” столиці (ФОТО)

Дівчина зі Сваляви створює образи для “світських левиць” столиці (ФОТО)
Закарпатка Едіта Кісільова працює в Києві make-up-майстром та hair-стилістом.

Свалявчанка творить у співпраці з модним брендом одягу Herstory.

Її легкий вишуканий стиль припав до душі столичним красуням, тож все частіше майстрині із Закарпаття жінки довіряють свій образ на важливі події у житті.

Серед клієнток Кісільової – співачки, моделі, дизайнери та сотні дівчат і жінок, яким вона додає особливого шарму та чарівності, пише varosh.

Паралельно із роботою в індустрії краси Едіта закінчує навчання в Київському національному університеті ім. Т.Шевченка, де здобуває лінгвістичну освіту та вивчає італійську мову. У планах – об’єднати всі заняття, тож поступово вимальовується головна мрія і напрям майбутньої діяльності. Пряма мова далі.

Про шлях до справи життя

«Я люблю інколи озирнутися назад, оцінити свій шлях, осмислити певні речі і відчути себе в цьому моменті, тут і тепер. У 16 років я ще не знала, ким хочу стати і чому присвятити життя. Та доля мені допомогла. Навчаючись у Свалявській ЗОШ №3, я кілька років підряд їздила влітку за програмою обміну до Італії. Вперше потрапила туди, коли мені було 10 років. Довелося швидко вивчити мову для налагодження контакту. Здружилася із сім’єю, у якій жила, і вони стали мені рідними. Завдяки їм полюбила Італію, її мову, культуру. Ця країна стала другою батьківщиною. Мене там так і називали – «укральяна», тобто українка та італійка. Тому коли настав час визначатися з навчанням після школи, обрала італійський переклад».

Чому макіяж і зачіска?

«Є один яскравий спогад з дитинства – ранок, сонно збираюся до школи, а мама за 5 хвилин накручує волосся, робить макіяж. Вона для мене є ідеальним образом жінки, яка, попри важку роботу і темп життя, встигає фарбувати губи, взути червоні туфлі і вийти з дому з високо піднятою головою. Тоді мене зачарувало, як крапля макіяжу може додати впевненості жінці. А в Італії я познайомилася з професійним арсеналом краси: косметика «Chanel», «Dior», «Givenchy», різні щіточки, спонжики та інструменти для нанесення. Жінки там по-справжньому люблять себе. Одну щіточку моя італійська мама мені подарувала і я досі її зберігаю як талісман. Вона вчила мене фарбуватися і була моєю першою підопічною, яка дозволяла наносити їй макіяж. Ось поєднання української жіночності та італійської любові до себе надихнули мене обрати професію. Хочу вчити жінок любити себе і бути впевненими, навіть якщо для цього потрібно всього кілька рухів щіточкою.

Навчаючись в університеті, я вже з першого курсу підробляла на різних роботах і розуміла, що люблю працювати з людьми. Паралельно і візаж весь час був поруч. Завжди дивилася на жінок на вулиці, в транспорті, кав’ярнях і хотіла зробити їх щасливішими. Моя сестра також живе і працює в Києві. Вона вольова, цілеспрямована і саме вона підштовхнула до того, щоб я прислухалася до своєї мрії стати візажистом. Було страшно, але я пішла на свої перші курси. З того часу постійно вдосконалювала знання і майстерність на лекціях, майстер-класах, семінарах, була на курсах фантастичної Гоар Аветісян у Москві. І потихеньку почала працювати…»

Про зв’язок із Закарпаттям

«Моє ім’я стало моїм брендом. Взагалі те, що я із Закарпаття – моя фішка. Кожен 4-й клієнт має якесь коріння звідти або історію, пов’язану з цим краєм. Тому я пишаюся, що я закарпатка, що знаю наші традиції, діалект. Завжди себе асоціюю із Закарпаттям. Не розумію, коли люди приховують, звідки вони, намагаються злитися з великими містами. Але те, хто ти – і є твоєю головною перевагою. Пам’ятаю, як на курсах у Москві, куди з’їжджаються люди з багатьох країн, було знайомство з учасниками. Кожен розповідав про себе, говорив, звідки приїхав. Там озвучували столиці багатьох країн світу. Коли дійшла черга до мене, я встала і сказала, що я зі Сваляви, що це маленьке містечко на Заході України. І мені було дуже кайфово від цього».

Про beauty-простір

«У Києві велика конкуренція на ринку візажистів. Та мені пощастило знаходити людей, які в мене вірили і надихали на початку шляху. Із дизайнеркою одягу Катериною Слюньковою ми працювали разом. А потім якось «за кавильом» вирішили створити місце, де би дівчина могла одягнутися, нафарбуватися, зробити зачіску і піти на подію. Спочатку це звучало, як мрія, а потім переросло у реальний проект. Ми стали партнерами і почали створювати простір, щоб робити дівчат щасливішими і гарнішими.

Шоу-рум Herstory і моя студія – це ось ця затишна квартира в будинку по вул. Богдана Хмельницького. Ми самі все зробили, облаштували і відкрилися 5 листопада 2016 року. За цей час було все: радощі з нареченими, модні фотосесії, фантастичні клієнти, з якими ми ставали друзями, і, звичайно, перші труднощі і рішення. Ми щодня працюємо над собою, вдосконалюємо сервіс».

Про роботу і стиль

«Мій стиль – це природність і щирість в образі. Я не люблю одягати на людину маску, а просто хочу підкреслити її особливість і красу. Усі клієнти діляться на тих, хто відразу знає, чого хоче, а є такі, які сумніваються. От із другими я стараюся більше поговорити, відчути, зрозуміти. Я сама міняюся в роботі. Розчиняюся в людині.

Ще страшенно люблю все нове і погоджуюся на будь-які експерименти. Працювала для UFW, на зйомках для журналу «Добрые советы», писала колонки з б’юті-порадами в «Лиза», «Отдохни», весільним стилістом разом з агентством «Kazkovo», Наталкою Карпою та іншими. Мені подобаються фотосесії і відеозйомки, вмію робити телевізійний макіяж і сценічний, діловий і романтичний. Ще мені допомагає моя швидкість, і це чисто закарпатська якість. Така собі «шіковна жона»: пойте туйка, але нараз – зроблю вам красоту. Образ із макіяжем і зачіскою можу створити за півгодини».

Про плани і мрії

«За кілька тижнів закінчується моє навчання в магістратурі. Що далі? Планую все це об’єднати: і мову, і візаж. Хочу поїхати в Італію, але не назавжди, а для досвіду. Хочу повчитися там і привезти знання сюди. Мені здається, що знання мов – це ще одна можливість достукатися до людей.

А ще хотіла б нових крутих проектів у Закарпатті. Бо це моє місце сили. Були дні, коли із зйомки я їхала відразу на вокзал і трьома потягами добиралася до Сваляву, щоб просто відновитися. Коли приїжджаю, то обов’язково йду в ліс, гуляю, дихаю.

Я дуже хочу давати дівчатам віру в себе, щоб вони йшли за своєю мрією. Ще сама шукаю свої правила, але те, що завжди працює – це бути собою. Не зраджуйте своїм принципам, не ведіться на чужі мейнстрімні правила, бо у вас є свій шлях. Бажаю кожному знайти свою мрію і йти до неї. Віддавати більше, ніж брати. Відкинути всі страхи, пакувати валізи і їхати. Жити тим, що зараз є, не боятися і планувати. Vivi il tuo sogno! Живи мрією! Ось і всі правила».




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Щоб виготовити писанку, потрібен хороший настрій: секрети писанкарства від закарпатської майстрині
Щоб виготовити писанку, потрібен хороший настрій: секрети писанкарства від закарпатської майстрині Вже зовсім скоро, 8 квітня, християни східного обряду відзначатимуть свято Воскресіння Ісуса Христа. Символом Великодня
Мода заради життя: на Закарпатті відбувся ІІІ-й благодійний показ мод
Мода заради життя: на Закарпатті відбувся ІІІ-й благодійний показ мод 97 708 гривень зібрано за один вечір на лікування 4-річного Сашка Симчика. Дитина потребує операції на вуха. Задля

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На Закарпатті вилучили майже півтора центнера наркотиків
  4. На Львівщині стався землетрус
  5. На роботу потрібні журналісти!
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Всі новини
Загрузка...

«    Листопад 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30