ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Поліцейські Свалявщини поспілкувались з місцевими школярами

Поліцейські Свалявщини поспілкувались з місцевими школярами

Превентивні заходи серед учнів загальноосвітніх шкіл спрямовані на правове виховання підростаючого покоління та покликані запобігати розвитку дитячої злочинності. В рамках попередження порушень серед неповнолітніх свалявські правоохоронці з учнями п'ятої загальоосвітньої школи провели урок на правову тематику.

Інспектор ювенальної превенції Свалявського відділення Мирослава Іляшевич з учнями 1-5 класів навчального закладу №5 провела урок під гаслом «Маю право бути собою». Працівник поліції під час заняття розповіла дітям про їх права та обов’язки, види правопорушень та відповідальність за їх вчинення. 

Актуальною для слухачів цього навчального закладу стала тема насильства у сім’ї. Старший лейтенант поліції познайомила школярів з видами відповідальності батьків чи опікунів за невиконання своїх обов’язків щодо дітей. Комунікатори навели школярам реальні приклади, розповіли про життєві ситуації, з якими підлітки стикаються у повсякденному житті.

Поліцейські роз’яснили школярам про негативні наслідки вживання спиртних напоїв, наркотиків та паління у юному віці. Працівники поліції звернули увагу учнів і на їх поведінку у школі, відвідуванні занять та недопущенні пропусків уроків без поважних причин.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Неймовірне майбутнє: 22 приклади енергетики майбутнього
Неймовірне майбутнє: 22 приклади енергетики майбутнього Безсумнівно, у міру того як викопне і ядерне паливо вважають все більш брудним і непотрібним, росте попит на більш

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Квітень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30