ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Дев’ять дуже сильних фільмів, після яких хочеться посидіти і подумати

Вам потрібно помовчати, обміркувати побачене і впустити нові думки в своє життя.

Сьогодні ми хочемо запропонувати вам добірку саме таких дивовижних фільмів.

«Малена», 2000

Пронизлива історія про те, як це - бути красивою жінкою серед заздрісних і хтивих людей. Італія часів Другої світової війни, чудова Моніка Беллуччі і музика Енніо Морріконе.

«Хатіко», 2008

У людини, яка не страждає на соціопатію, сльози починають навертатися на очі вже тільки при згадці імені пса, який чекає померлого господаря, повторюючи день за днем один і той же ритуал. Американська стрічка - це ремейк японського фільму, знятого в 1987 році - «Історія Хатіко».

«Імла», 2007

Режисер Френк Даррабонт любить знімати фільми за творами Стівена Кінга. Найзнаменитіший - «Втеча з Шоушенка». «Імла» продовжує цю традицію і приголомшує глядачів своїм фіналом. А починається все просто з туману, який накриває маленьке містечко - з туману прут чудовиська. І, звичайно, це не просто фільм жахів - полякати, поганяти адреналін в крові. Це розповідь про людей, які переживають кошмар, і їх вчинки.

«Шербурзькі парасольки», 1964

Ви помічали, що жоден великий фільм не обходиться без геніальної музики? Пісні з цього фільму вже давно стали класикою, а історія нещасливого кохання до сих пір звучить свіжо.

«Могила світлячків», 1988

Навколо війна, японська земля тремтить від бомбардувань, а двоє дітей, які залишилися без батьків, намагаються вижити, ховаючись в покинутому притулок. 14-річному хлопчикові доводиться стати дорослим, щоб врятувати себе і свою маленьку сестричку.

«Пробудження», 1990

Заснований на реальній практиці доктора Олівера Сакса фільм - це історія жертв рідкісного захворювання, які провели в нерухомому стані кілька років, а в якийсь момент «прокинулися» завдяки лікуванню. Разом з ними, які відкрили для себе прості радощі життя, новими очима на світ дивиться і лікар.

«Я, Ерл і вмираюча дівчина», 2015

Треба бути дуже сильною людиною, щоб наважитися на дружбу і прихильність до вмираючого. Грег намагається підбадьорити хвору на рак Рейчел, показуючи їй аматорські фільми, які знімає зі своїм другом.

«Куди приводять мрії», 1998

Візуально бездоганна стрічка розповідає історію вічного кохання, яка не знає кордонів і якій не страшні ніякі перешкоди. Робін Вільямс, до того грав в основному комедійні ролі, прийшов в драму і розкрився в ній з нового боку.

«Тринадцятий поверх», 1999

Цей фільм вийшов в 1999 році, трохи раніше «Матриці», і пройшов якось непомітно. Він не так вражає спецефектами, але набагато глибше занурюється в проблеми реальності і віртуальності, більш майстерно веде сюжетну нитку. Після перегляду неможливо відразу переключитися на що-небудь інше. Хочеться посидіти і подумати.





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Яким в 1960 році бачили 2017-ий (фото)
Яким в 1960 році бачили 2017-ий (фото) У Радянському Союзі любили фантазувати, яким буде світле майбутнє незламної країни. Порівняйте, що громадяни СРСР

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...