ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » ТОП-10 дуже шкідливих звичок дуже гарних жінок Голлівуду

ТОП-10 дуже шкідливих звичок дуже гарних жінок Голлівуду

Але сьогодні ми спробуємо переконати вас в іншому. Навіть найпопулярнішим зіркам не чуже ніщо людське і у цих красунь є шкідливі звички.

Брітні Спірс і Олівія Уайлд

голівуд

Звичка: гризти нігті. У цих красунь одна шкідлива звичка на двох - гризти нігті. Дівчата визнають за собою цей недолік і намагаються контролювати себе, але варто їм замислитися, як дані собі обіцянки забуваються.

Сара Джессіка Паркер і Холлі Беррі

голівуд1

Звичка: кусати губи і щоки. Сара Джессіка Паркер не в силах позбутися від цієї шкідливої звички і постійно кусає щоку зсередини, незважаючи на весь дискомфорт і хворобливі відчуття. А Холлі Беррі постійно кусає губи і використовує бальзам, щоб відучити себе від шкідливої звички. Проте варто їй забути нанести його - і все починається заново.

Ріанна і Кайлі Дженнер

голівуд2

Звичка: залежність від соціальних мереж. Ріанна не може уявити життя без соціальних мереж. Психологи проаналізували поведінку співачки і прийшли до висновку, що вона дійсно залежна, а також панічно боїться стати незатребуваною і непопулярною. А Кайлі Дженнер зізналася, що саме соціальні мережі привели її до залежності від ін'єкцій краси. І зізнається, що не може жити без соцмереж: «Для мене соціальні мережі - це все».

Барбара Стрейзанд і Міла Куніс
голівуд3

Звичка: пристрасть до їжі. Барбара Стрейзанд може в величезних кількостях поглинати пончики, солодкі пластівці і за кілька тижнів набрати до 15 кілограмів. А Міла Куніс зізналася, що худне тільки заради ролей в кіно, а після зйомок повертається до улюблених бургерів і китайського фастфуду.

Лана Дель Рей і Кетрін Хейгл
голівуд4

Звичка: куріння. Кетрін Хейгл багато разів намагалася кинути палити, але все одно повертається до цієї шкідливої звички. А Лана стверджує, що не може почати день без кави і сигарети. Дивно, але на голосі дівчини ця шкідлива звичка не відбивається.

Кемерон Діаз і Кеті Перрі
голівуд5

Звичка: Фанатичне ставлення до чистоти. Діаз вкрай гидливо, і дуже складно перебувати в громадських місцях: вона ніколи не торкається руками дверних ручок, а відкриває двері виключно ліктями. А у Кеті Перрі завжди з собою 20 зубних щіток, і зуби вона чистить по 6 раз в день.

Джессіка Сімпсон і Адель
голівуд6

Звичка: жувальна гумка. Адель набиває рот жувальною гумкою кожен раз на концертах між піснями. А Джессіка Сімпсон залежна від нікотинової жувальної гумки. Найцікавіше, що Джессіка ніколи не курила, але з якоїсь причини пристрастилася до нікотинової жуйки.

Кіра Найтлі і Хелен Міррен
голівуд7

Звичка: матюкатися. Хелен Міррен не звикла приховувати емоцій, завжди говорить те, що думає, і не соромиться міцних виразів, для неї немає заборонених тем. Кіра Найтлі володіє прекрасним голосом, яким вона може дуже міцно вилаятися. У актрис вироблена звичка, і вони вже не помічають за собою некрасивих слів.

Вікторія Бекхем і Крістіна Агілера
голівуд8

Звичка: шопоголізм. Вікторія Бекхем зізнається, що витрачала $ 150 тис. на рік на оновлення гардероба. Одну річ вона купує в різних кольорах і розмірах. Тим же пороком страждає і Крістіна Агілера. Їй вже не вистачає шаф для одягу.

Дженніфер Лопес і Софія Вергара
голівуд9

Звичка: кава. Може, ця шкідлива звичка і є секрет нескінченної краси і молодості цих жінок? У будь-якому випадку Дженніфер і Софія не уявляють свого дня без пари чашок кави.


Джерело





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На роботу потрібні журналісти!
  4. На Львівщині стався землетрус
  5. Мешканці Полянської ОТГ страйкують через водогін
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Листопад 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30