ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Жіночі імена-обереги: 10 найсильніших імен для дівчаток

Жіночі імена-обереги: 10 найсильніших імен для дівчаток

Більшості людей на думку спадають обереги і амулети, але цим самим оберегом може служити ваше ім’я.
На жаль, сильна енергетика не завжди буде означати наявність надійного захисту від біди чи людської ненависті. Це може дати й інше ім’я. Давайте ім’я своєї дочки правильно, адже не тільки краса імені по-справжньому важлива.
Загальні правила для жіночих імен-оберегів
Першим і досить непоганим варіантом оберега дівчаток це імена, які мають яскраво виражений чоловічий аналог: Євгенія, Олександра, Валерія, Антоніна, Владислава, Вікторія або Ольга. Чоловіче начало цих імен відмінно позначається на захисті від заздрості. Назвіть свою дочку одним з цих імен, щоб точно посприяти гарній захисту дитини від подібних проблем, причому не тільки в дитинстві, але і протягом усього життя.
Крім того, наявність в імені букви «Р»  підвищуючи загальну енергетику. Це вже народна прикмета, яка перевірена часом і спостереженнями.
Якщо дати два імені, то захист посилиться, бо д*монам важко буде дізнатися друге ім’я дівчинки. Ви можете назвати дочку яким-небудь не християнським ім’ям, а при хрещенні дати друге ім’я – вже за всіма правилами релігії. Це буде ідеально, адже в цьому випадку можна вибрати будь-яке не духовне ім’я для паспорта. Таємне ім’я залишиться таємницею.
Ви можете дати два імені в будь-якому випадку.
10 найсильніших імен для дівчаток
Олександра, Дар’я, Маргарита, Варвара, Валерія, Євгенія, Ольга, Віра, Вікторія, Катерина.Олександра сильні по життю. Вона проявляє мужність, але в той же час є неймовірно жіночною натурою. Її життя – це постійна боротьба і гра, але гра не в одні ворота, що дуже важливо. Її життя гармонійне і прекрасне завдяки особливій енергетиці імені.
Відзначити слід також Варвару. Її захист – це увага Фортуни, яка поспішає на допомогу дівчині завжди, коли в житті відбувається щось погане.
Вікторія, звичайно, «переможниця», тому рятує і оберігає її саме прагнення до перемог. Вона спочатку налаштована природою і Всесвіту на успіх, тому біди часто просто обходять її стороною.
Віра, Ольга і Катерина – це імена прості і досить поширені, однак це не заважає їм бути сильними і непробивними. Секрет криється в їх значенні і походженні.
Маргарита – це ім’я, яке хвалять всі езотерики. У цьому імені незрозуміла аура та енергетика, яку пробити не під силу багатьом негативним потокам.
Назвавши дитину одним з цих імен, ви захистите його. Не варто нехтувати цим, оскільки в нашому сучасному світі дуже багато людей, які до сих пір вдаються до допомоги чорної магії.
Джерело: Особлива




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Допоможемо разом: хвора 27-річна свалявчанка просить про допомогу (ВІДЕО)
  2. В неповнолітньої у Сваляві вилучили згортки з марихуаною
  3. Офіційно про аварію на Свалявщині
  4. Що новенького на базарі курортної Сваляви?
  5. На Свалявщині горів "Volvo"
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Жовтень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31