ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

10 додатків, щоб ви могли встигати все

1. Self-Control
Блокує сайти та сповіщення, які вас відволікають, на певну кількість часу. Ви можете працювати в Інтернеті, обмеживши доступ лише до кількох сайтів. Їх перелік можна змінити, коли забажаєте.

2. TrackTime
Стежить за тим, як ви проводите час за комп’ютером. У вигляді красивого графіку додаток показує вам, у яких програмах та чим саме ви займаєтеся. Ідеально для самоконтролю.

3. Concentrate
Зосереджує увагу лише на тому завданні, яке вам слід виконати. Якщо ви займаєтеся під час дня різними завданнями, можете обрати в додатку те, яке збираєтеся виконувати зараз. Наприклад, обираєте “Текст”, тоді додаток блокує всі зайві сайт, відкриває програму, в якій ви пишете, та підбирає інструменти для здійснення завдання.

4. National Velocity
Синхронізує всі ваші записи та збирає їх у одному місці. Чудово для творчих людей, які мають звичку всі свої нотатки розкидати по різних папках.

5. FocusBooster
Ретельно стежить за вашим часом. Він містить список завдань та тренує вас управляти часом. Рівно через 25 хвилин після того, як ви робите якесь завдання, додаток нагадує вам, що час зробити п’ятихвилинну перерву.


 
6. Think
Фокусує вашу увагу лише на одному завданні, ховаючи інструменти для всіх інших за непрозорим фоном. Утім, це не заважає вам переміщуватися з одного завдання на інше за потреби. Чудово працює із FocusBooster.

7. FocusWriter
Ідеально для тих, хто пише тексти. Додаток забирає все зайве з вашого робочого простору та лишає лише текстовий редактор. Щоб побачити дату, час або інше меню, потрібно лише навести курсор.

8. Anti-Social
Блокує соціальні мережі. Додаток зберігає доступ до Інтернету, але має чорний список небажаних сайтів (Twitter, Facebook, YouTube). Список можна редагувати.

9. Stay Focusd
Додаток для Google Chrome, який встановлює часові обмеження на певні сайти. Ви не забороняєте собі заходити на небажані сайти, а навпаки – обираєте собі проміжок часу, щоб даремно просидіти його в соціальних мережах.

10. Time Out
Додаток, який нагадує, що слід робити регулярні перерви. Ви вводите часовий проміжок і, наприклад, щогодини отримуєте нагадування, що час відпочити.
vynohradivnews.in.ua




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...