ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Гороскоп на 10 серпня 2018: як провести цей день

Гороскоп на 10 серпня 2018: як провести цей день

Гороскоп на 10 серпня 2018: як провести цей день
П'ятниця традиційно стане днем, який допоможе вирішити багато життєво важливих питань. Безумовно, в цей день багатьом доведеться напружитися, щоб вирішити всі справи і на вихідних спокійно відпочити. 

ОВЕН

Сьогодні вас чекає дуже насичений, динамічний день. Він буде наповнений абсолютно різними емоціями: від напруги і стресу, пов'язаних із вирішенням робочих питань, до радості від зустрічей з близькими людьми. Зірки радять Овнам у п'ятницю постаратися правильно розподілити пріоритети і тоді зможете втілити в життя всі задумані плани.

ТЕЛЕЦЬ

Представникам цього знака Зодіаку гороскоп на сьогодні обіцяє масу відчуттів, котрі раніше не були характерні для вашого ритму життя. У першій половині дня Тельці будуть роздратовані буквально всім, що відбувається навколо. Причому є навіть ризик, що ви зірветеся на абсолютно невинній людині. Після обіду все устаканиться і ви зможете знайти внутрішню рівновагу, а вечір, проведений в тісній компанії друзів остаточно поставить крапку на всіх стресових ситуаціях.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки останнім часом були дуже завантажені роботою і просто забули про те, що час від часу потрібно розслаблятися і ловити кайф від звичних речей. Однак, сьогодні саме той день, коли потрібно забути про всі клопоти і зайнятися настільки довгоочікуваним "нічогонеробленням". Гороскоп на п'ятницю радить вам нічого не планувати: все відбудеться само собою і складеться тільки кращим чином.

РАК

Ймовірно, Ракам сьогодні доведеться гарненько помотатися, вирішуючи сімейні справи. Ваші родичі будуть чекати від вас допомоги, причому їх зовсім не цікавитиме, яким чином Раки зможуть вирішити їхню проблему. Зірки радять вам у першу чергу думати про себе і не жертвувати планами - старань ніхто не оцінить.

ЛЕВ

Настав час вирішувати житлові питання, причому робити це в досить швидкому режимі. Схоже, тема нерухомості вже давно є для вас болючою, але не поспішайте розчаровуватися у житті. Саме сьогодні гороскоп обіцяє Левам допомогу всесвіту в повному розмірі - ви отримаєте можливість реалізувати всі мрії в якнайшвидшому часі.

ДІВА

Представники цього знака Зодіаку піддаються ризику стати об'єктом для критики з боку колег і найближчого оточення. Ймовірно, ви раніше поспішили дати якусь масштабну обіцянку, яку так і не виконали. Всесвіт попереджає про те, що своє слово необхідно тримати, а якщо ви цього не зробили - доведеться розплачуватися. Або ж поспішіть хоча б зробити перші кроки на шляху до виконання обіцянок.

ТЕРЕЗИ

Представників цього знаку весь день буде переслідувати тривожне почуття: вам буде здаватися, що всі навколо налаштовані проти, брешуть і намагаються зачепити за болюче. Однак, це не відповідає дійсності. Гороскоп на сьогодні радить заспокоїтися і перевести дух - вам нема чого підозрювати близьких у зраді, оскільки вони повністю намагаються вас підтримати.

СКОРПІОН

Зірки не обіцяють Скорпіонам легкий і простий день, але при цьому п'ятниця обов'язково буде продуктивною і зможе дати вам величезний поштовх до світлого майбутнього. Постарайтеся не перепрацьовувати, розпорошуючись на дрібні завдання. Зосередьтесь на чомусь глобальному і неодмінно зірвете джек-пот. Під кінець дня ви отримаєте важливе зізнання від людей, які, на вашу думку, раніше вас розцінювали абсолютно по-іншому.

СТРІЛЕЦЬ

Раніше ви образили людину, яка ставилися до вас з усією душею. Різкі висловлювання або поспішні, а головне - неправильні висновки могли привести до конфлікту. Вирішувати його доведеться вам самим, так що зберіться з силами, сховайте свою гордість і йдіть вперед до примирення. Варто відзначити, що принципово важливо бути максимально щирим та чесним.

КОЗЕРІГ

Не бійтеся відкрито заявляти про свої бажання і тривоги - замовчування нікого ще не приводило до добра. Особливо ризикують Козероги, адже сьогодні може вирішитися ваша доля, тому чітко формуйте свої бажання й озвучуйте їх вчасно тим людям, які хочуть їх почути.

ВОДОЛІЙ

Гороскоп для Водоліїв пророкує їм важливу зустріч, на якій відбудеться доленосне знайомство. Постарайтеся сьогодні не відвертатися від людей - хтось із них стане для вас незабаром справжньою опорою і радником. Не робіть поспішних висновків і ретельно стежте за тим, що, коли і кому ви говорите.

РИБИ

Звичний життєвий ритм Риб сьогодні дасть збій: замість звичайного спокою і монотонності п'ятниця буде відрізнятися яскравими, а часом навіть шокуючими подіями. Ви будете здивовані від того, наскільки різко і динамічно все змінюється. Зірки сьогодні пророкують вам успіх у всіх нових починаннях і прогрес у звичній діяльності.

Джерело 





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Гороскоп на квітень 2018 року для всіх Знаків Зодіаку
Гороскоп на квітень 2018 року для всіх Знаків Зодіаку Квітень 2018 року буде насиченим і активним. Гороскоп на квітень 2018 року для Знаків Зодіаку допоможе дізнатися, чого

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31