ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » 4 літери в імені, які відштовхують від вас удачу

4 літери в імені, які відштовхують від вас удачу




Ім’я має великий вплив на нашу долю. Кожна літера в імені володіє певною енергетикою і емоційним відтінком. Деякі з них руйнують наше щастя і відлякують удачу.
Ім’я – це не просто набір букв. Воно здатне впливати на наше життя. Його енергетика може впливати на організм і характер людини, а також наділяти нас певними рисами. Езотерики дійшли висновку, що кожна літера нашого імені здатна вплинути на нашу долю і майбутнє.
Саме тому багато людей, незважаючи на старання і зусилля, як і раніше не можуть стати щасливими і розташувати до себе Фортуну. Інші ж, навпаки, набагато рідше стикаються з перешкодами на життєвому шляху.
Є
Незважаючи на те, що ця літера наділяє людей лідерськими якостями і здатністю самовиражатися, вона володіє важкою енергетикою і негативно впливає на долю людини. Люди, в іменах яких присутня літера «є», частіше за інших виявляються в конфліктних ситуаціях і з зусиллями завойовують авторитет серед колег і друзів.
Якщо ім’я починається з цієї літери, це означає, що людина здатна прагнути до змін і нових починань, проте її дії рідко призводять до бажаного результату. Якщо в складі вашого імені є літера «є», постарайтеся бути більш стриманим і ніколи не йдіть на необдуманий ризик. Незворушність і вміння приймати зважені рішення допоможуть вам уникнути неприємностей на життєвому шляху.
З
У давнину літера «з» сприймалася як символ зла і спокус. У зв’язку з цим наші предки намагалися уникати людей, в імені яких була присутня дана літера. Вважається, що володарі таких імен самі притягують негативну енергію, а значить, удача буде відвертатися від них протягом усього життя.
Щоб Фортуна повернулася до вас обличчям, постарайтеся боротися з такими негативними якостями, як злість, імпульсивність, жадібність. Тільки в цьому випадку ви зможете запобігти негативному впливу літери і змінити свою долю.
Й
Наявність цієї літери в імені не обіцяє власникові нічого хорошого. Такі люди часто відчувають безпідставні сумніви і стpaхи, через що їм складно домагатися своїх цілей. Як правило, стpaхи завжди відлякують удачу і провокують безліч інших проблем.
В першу чергу власники імені з цією літерою бояться опинитися на порозі бідності, тому не прагнуть заробити багато грошей через страх втратити свого статку в будь-який момент. Крім того, літера здатна впливати на особисте життя володарів. Відчуваючи страх бути покинутими, люди з літерою «й» в імені намагаються уникати знайомств з протилежною статтю і серйозних відносин, тому найчастіше віддають перевагу самотності.

Люди, в імені яких міститься літера «н», не можуть приймати рішення, не сумніваючись в їх правильності. Зазвичай їх невпевненість є головною причиною невдач і відсутності успіху. Незважаючи на це, такі люди дуже талановиті і, зумівши правильно направити свої сили, обов’язково зможуть досягти бажаних цілей. Якщо і у вашому імені присутня ця літера, експерти рекомендують вам бути більш рішучими.
Джерело.





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Писати чи друкувати: чoго варто спершу дітей навчати. 6 міфів про комп’ютерний набір замість письма в школі
Писати чи друкувати: чoго варто спершу дітей навчати. 6 міфів про комп’ютерний набір замість письма в школі Чому потрібно спочатку навчити дітей: каліграфії чи комп’ютерному набору? Писати ручкою на папері сучасним дітям
Неймовірне майбутнє: 22 приклади енергетики майбутнього
Неймовірне майбутнє: 22 приклади енергетики майбутнього Безсумнівно, у міру того як викопне і ядерне паливо вважають все більш брудним і непотрібним, росте попит на більш
Про що говорить перша буква вашого імені. Ви будете шоковані
Про що говорить перша буква вашого імені. Ви будете шоковані Доведено, що вибір імені безпосередньо впливає на життя і Долю людини, визначаючи її сильні і слабкі сторони. Саму

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31