ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » 5 речей, які призводять до появи “чорної смуги” в житті

5 речей, які призводять до появи “чорної смуги” в житті




Навіть найуспішніші і щасливі люди іноді стикаються з чорною смугою. Щоб убезпечити себе від проблем, необхідно знати, що саме може привести до низки невдач.
Часом люди плутають чорну смугу з простою втомою або апатією, позбутися від яких можна за допомогою ефективної медитації. Не варто перебільшувати проблеми: постарайтеся оцінювати ситуацію тверезо і не впускати в своє життя стpaх. Далеко не всі неприємності варто розцінювати як критичні.
Як визначити чорну смугу
Є кілька особливостей, які допоможуть вам на ранньому етапі відрізнити чорну смугу від простих негараздів або невдалого збігу обставин.
Чорна смуга починається спонтанно. Вона як грім серед ясного неба. Їй не передує відчуття змін: вона приходить раптово і перетворює все хороше в погане саме тоді, коли ви цього не чекаєте.
Затишшя перед бурею. Іноді перед чорною смугою все дуже спокійно. Ні добре, ні погано – якось середньо, без емоцій. Ви розслабляєтеся, а потім отримуєте удap долі.
Вона зачіпає майже всі сфери життя. Якщо на зміну удачі прийшла тьма, то пані фортуна може покинути вас в усіх сферах відразу. Проблеми почнуться і в любові, і на роботі. Абсолютно все буде обтяжувати і дратувати вас.
Причини появи чорної смуги
Головна причина – це погана енергетика. Всі основні причини призводять саме до зниження рівня позитивних хвиль навколо нас. Коли біополе слабшає, це призводить до енергетичних тріщин, до затемнення аури людини. Через це починається чорна смуга.
1. Негативні емоції. Йдеться в першу чергу про заздрість, злості, про бажання помститися комусь. На перший погляд це нешкідливо, але навколо людини, яка заздрить і злиться, утворюється щільне кільце негативу. Це дуже небезпечно. Енергетика не просто стpaждає від таких думок і бажань, а руйнується. П’ять ефективних способів допоможуть вам позбавитися від заздрості і її наслідків.
2. Негативні установки. Установки відрізняються від думок тим, що вони постійні. Навіть коли ви думаєте про щось іншe, вони продовжують діяти в підсвідомості. Практично у кожної людини є такі установки, але всі вони небезпечні по-своєму. Позбутися від них можна, якщо постійно нагадувати собі про те, що ви – успішнa і щаслива людина.
3. Проблеми зі здоров’ям. Це однa з найбільш очевидних ознак того, що чорна смуга може наступити в будь-який момент. Хвороби спустошують енергетичні запаси людини. Звичайно, це залежить від багатьох факторів, але в більшості випадків погане самопочуття і неправильний спосіб життя дуже погано позначаються на удачi.
4. Почуття провини. Це дуже стpaшне почуття, яке руйнує людину зсередини, піддаючи великій небезпеці. З виною необхідно боротися, тому що вона не йде просто так. Якщо ви зробили щось погане, постарайтеся заспокоїти себе тим, що все вже зроблено, що нічого назад не повернути. Попросіть вибачення за свої вчинки і постарайтеся виправити скоєне, але не картайте себе.
5. Неправильне оточення. Люди, які з вами працюють або живуть, можуть бути не просто енергетичними вампірами, а прихованими ворогами. Одна справа, коли заздрите ви, а інша справа, коли заздрять вам. Ви можете цього не помічати, але наслідки будуть. Визначити заздрісника або ворога інший раз буває майже неможливо, тому намагайтеся ретельно вибирати найближче оточення.
Джерело.





Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31