ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Заміж за колишнього чоловіка третій раз


Нещодавно випадково на одну річницю весілля потрапила, коли дізналася подробиці – отетеріла, які у стосунках між ем і жо піруети виявляється бувають. Розкрию секрет відразу: цей шлюб – третій у них обох. Фішка в тому, що і перший, і другий шлюби у них теж були між собою.
Перший раз вони ще в інституті одружилися, одразу після першого курсу. Такий скороспішний шлюб так само блискавично і завершився, причому з якоїсь дурниці – хтось когось приревнував, посварилися і розбіглися. Ну чисто діти. Тим більше що ділити нічого було, просто схопили кожен свій чемодан і з орендованої квартири в різні боки і розбіглися. Обидва весело продовжували проводити свої студентські роки в різних тусовках і з різними коханнями, не звертаючи один на одного особливої уваги. Ну було і було.
А потім вже через кілька років зустрілися на вечорі випускників, після якого додому до нього поїхали разом і подумали хором: «що ж ми за дурні були». Загалом, другий раз заяву подали і знову розписалися. Цього разу три роки разом прожили, дитину наpoдили, а розлучилися знову через якісь безглузді амбіції.
Він з корпоративу якось прийшов п’яний, вся шия в заcocах а сорочка в помаді, і потім ще якась баба стала надзвонювати. А у дружини не характер, а просто вибyxoвий пакет якийсь – вона відразу в істерику «Знову за старе, кoбeль, я тут з дрібною ночами не сплю, а у тебе виявляється члeн в штанях не тримається», і понеслося, найшла коса на камінь. Досварились до чергового розлучення. Плюнули один одному в спину і роз’їхалися.
Причому в буквальному сенсі слова роз’їхалися: його на роботі перевели до філії в інше місто з хорошим підвищенням. Аліменти надсилав, хоч з дочкою і не бачився – далеко. Загалом, далі жили вони кожен своїм життям і про той період на річниці нічого докладно не розповідали, ну і мені розпитувати незручно було.
Але через чотири роки прихворіла дочка, а він саме в місті був, приїхав і більше не поїхав. Так як вони зрозуміли, що краще тих років, коли вони були разом, у них нічого в їхньому житті не було.
Загалом, одружилися третій раз, і знову офіційно. Ще одну дитину наpoдили. А найдивніший збіг – виявилося, що дата першого розлучення і дата третього весілля збіглися – доля виявляється їм разом бути. Так що вони рахують свої прожиті разом роки з найпершого весілля і кажуть, що це у них просто відпочинок один від одного був і дозрівання.
Да уж, хоч і кажуть, що в одну річку двічі не ввійдеш, але кохання, мабуть, цьому правилу не підкоряється.
Джерело.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...