ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Як живе дівчинка, яка багатша за свою маму (фото)

Як живе дівчинка, яка багатша за свою маму (фото)

 

Як виглядає життя сучасного мільйонера?



 Ти йдеш на роботу, відвідуєш необхідні зустрічі, обговорюєш деталі свого бізнесу, потім ходиш в спортзал, ввечері зустрічаєшся з друзями — а вранці вирушаєш в початкову школу.

Саме так і виглядає розпорядок дня Ізабелли Баретт, яка до своїх дев'яти років має кілька мільйонів доларів.


Ізабелла Барретт ходить в школу і займається бізнесом, передає Ukr.Media.

Ізабеллу Барретт (Isabella Barrett) називають «селф-мейд мільйонером,» незважаючи на те, що всі розуміють, що в такому віці самостійно вести бізнес просто неможливо. Та й сама дівчинка не схожа на тих людей, які по-справжньому стурбовані тим, як заробити гроші — Ізабелла просто насолоджується життям і робить те, що їй здається класним. А класним вона вважає носити гарний одяг, зустрічатися з людьми, які обдаровують її комплементами, і розповідати про те, як прекрасне її життя.


Дев'ятирічна мільйонерка.


Ізабелла часто бере участь у показах мод, показуючи в тому числі і наряди власної лінії.

А життя у Ізабелли і правда на заздрість — і не тільки іншим дітям, багато дорослі також хотіли б мати хоч трохи такої же розкоші, в якій живе маленька Ізабелла. У неї є власний шофер, на вечерю у неї самі вишукані і дорогі страви, у вільний час вона відвідує вечірки, де зустрічається зі знаменитостями і своїми друзями. У дівчинки дуже дорогий одяг від Dior, Chanel та інших відомих брендів, а також велика колекція дорогого взуття і аксесуарів.


Ізабелла веде себе, як звичайна дитина.


Ізабелла володіє акціями двох ліній одягу.

Слава прийшла до дівчинки, коли їй було всього чотири роки — тоді вона взяла участь у шоу «Малятка і корони». А вже в шість років під ім'ям Ізабелли були організовані лінії одягу і прикрас для дітей. «Найпрекрасніше те, — каже Сюзанна, мама Ізабелли, — що малятку всього дев'ять років, і вона росте так само, як і її капітал. Ми думаємо інвестувати ці гроші, щоб в майбутньому вона могла користуватися ними так само вільно, як і сьогодні.»


Дівчинка любить носити дорогий одяг.


Мама Сюзанна зі своєю молодшою дочкою Ізабеллою.

Чи справді це все заради грошей? Сюзанна запевняє, що вона, як і будь-яка мама, просто хоче, щоб її донька була щаслива. А нинішнє життя безумовно приносить дівчинці радість. «Це так прекрасно, знати, що всі дивляться на мене. Але це також і велика відповідальність», — говорить про своє життя 9-річна Ізабелла. — «Мої шанувальники люблять мене, вони мені кажуть і пишуть, що я красуня — так що може бути поганого в тому, щоб бути знаменитою?»


Вперше Ізабелла вийшла на подіум в 4 роки.


Торік дівчинка записала дві пісні і тепер мріє стати супер-зіркою.

Історія знає чимало історій про те, як рання популярність зіпсувала життя дітей і буквально позбавила їх дитинства. Для батьків, які вирішили таким чином побудувати своє сімейне життя, дуже важливо знайти баланс між бізнесом і звичайним сімейним життям. Тому Ізабелла, з одного боку, абсолютно щиро вважає себе «успішною бізнес-вумен,» і з іншого боку, як і раніше грає вдома в ляльки і ходить вдень в школу.


Ізабелла Барретт (Isabella Barrett).


Маленька знаменитість.

Мама запевняє, що рішення жити в світі моди належить самій Ізабеллі. Одного разу зі старшою дочкою Сюзанни трапилося нещастя — друзі сильно побили її, і дівчинці довелося робити операцію по відновленню обличчя. Щоб відновити впевненість у собі, дівчинка стала брати участь у конкурсах краси. Саме блиск шоу і увагу з усіх боків тоді і залучили маленьку Ізабеллу — їй теж захотілося бути, як сестра — бути красивою, бути в центрі свята.


Вдома у Ізабелли багато ляльок, в які вона досі грає.


З самого юного віку Ізабелла бере участь у конкурсах краси.

Звичайно, Сюзанну часто критикують за те, що вона «балує своїх дітей». «Можна вважати, що я розбалувала своїх дітей. Але тільки дивлячись, яка дитина вважається розпещеним — якщо той, який веде себе погано і погано ставиться до інших людей, то ні — мої дівчатка виховані зовсім по-іншому. Люди кажуть, що косметика і підбори — це не для маленьких дівчаток. А я вважаю, що оцінювати маму треба по іншим параметрам. У моїх дівчаток відмінні манери і їм подобається те, що вони роблять. Хіба це погано?»


Успішна бізнес-вумен.


Модна дівчинка.


Підготовка до виходу на сцену.





Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31