ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Астрологи визначили ідеальний вік для шлюбу по знаку Зодіака

Астрологи визначили ідеальний вік для шлюбу по знаку Зодіака


Щоб шлюб був вдалим, важливо відповідально вибрати час та період для створення сім’ї. У представників кожного знака Зодіаку, на думку астрологів, найкращий період для весілля свій.
Якщо у вас є чітке уявлення про те, яким буде ваше майбутнє в шлюбі, можна йти наперекір законам астрології. Якщо ж ви не знаєте, чого очікувати від сімейного життя, то краще одружуватися в певний період. У житті представників кожного знака рано чи пізно настає етап, який найбільш сприятливий для весілля.
Овен
Овни дорослішають досить пізно. Їм краще всього одружуватися або занадто ранню, або пізню, тому що в самий розпал молодості Овни не готові кардинально міняти своє життя. Відповідно до сучасних тенденцій, найкращим віком для шлюбу буде відрізок 18-20 років і 30-40 років або більше.
Справа в тому, що, якщо Овни одружуються років в 25, то в їхньому житті настає період глобальних сумнівів, подолати які стає важко. Краще не ризикувати навіть в 18 або 20 років, хоча такі шлюби у Овнів вважаються вельми успішними. Якщо у вас в житті зараз чорна смуга, не варто шукати її рішення в шлюбі.
Телець
Тельцям не можна давати другий шанс в коханні. Самі Тельці теж повинні дивитись як можна більш скептично на повторні шлюби. Вам краще одружуватися раз. На думку астрологів, вам слід готуватися до весілля до 25 років.Ранні шлюби теж будуть дуже позитивними, якщо досвід в коханні є. Будьте впевнені в партнері на сто відсотків. Якщо впевненості немає, то і лізти в ці хащі не варто.
Близнюки
Ваші гірші риси характеру – це легковажність і егоїзм. У коханні цьому немає місця. Якщо ви хочете одружитися зі своєю другою половинкою, то краще робити це не спонтанно. Вибирати вік вам можна будь-який, тому що особливо ви не змінюєтеся протягом життя.
Якщо вам потрібні конкретні числа, то краще ставити штамп у паспорті після 40 – так буде найбільш безпечно для всіх навколо. Якщо ви хочете вберегти близьку людину від помилки, то краще скажіть відразу, що з вами небезпечно мати справу. Не заходьте так далеко у стосунках – обмежтеся цивільним шлюбом, щоб не пошкодувати.
Рак
Характер людини, народженої в період з 21 червня по 22 липня, налаштовує на те, щоб одружитися якомога раніше. Як показує навіть проста статистика, це не кращий варіант. Хіба ж то й тягнути зі шлюбом не варто. Найкращий вік для того, щоб створити сім’ю і поставити штамп в паспорті, – з 23 до 28 років.
Чим довше ви будете чекати, тим буде гірше для вас з кожним роком. Експерти в області астрології відзначають, що краще вибирати партнерів, які мали б однаковий з вами вік, або були б трохи старше вас, але це не особливо критично. До 23 років ви можете одружитися теж вельми вдало, але з меншою ймовірністю. В принципі, вам будь-який вік підійде, якщо ви впевнені в партнері.
Лев
Левам, кажуть, краще взагалі не одружуватися і не виходити заміж, проте це, звичайно ж, не так. Вам краще робити це якомога пізніше, але робити можна. Невдалий шлюб очистить вашу карму, а вдалий підтвердить, що ви йшли по життєвому шляху правильно. Вам навіть невдалий шлюб може принести масу користі.
Не зациклюйтеся на тому, скільки ви живете разом і як. Дивіться на те, чого ви навчилися в спільному житті з людиною. Найкращий вік для весілля у Левів – ближче до тридцяти і трохи за тридцять. Якщо ви вирішите вийти заміж або одружуватися раніше, то вперед. Все одно вас не переконати, ви і самі це знаєте.
Діва
Сила думки творить чудеса. У вашому випадку це справжня магія. Якщо ви не впевнені в тому, що шлюб буде ефективним для вас і вашої другої половинки і щасливим в цілому, отже, він буде проблемним. Ви дуже сильно залежите від своїх думок, тому що заздалегідь налаштовуєтеся на який-небудь результат.
У Дів найкращим віком для шлюбу є період з 25 до 35 років. У чоловіків цей відрізок може бути зміщений ще на п’ять років вперед. Справа в тому, що ви люди досвіду, а не імпульсивних емоцій, тому вам потрібно уникати поспішного прийняття рішень.
Терези
Терезам краще виходити заміж або одружуватися до 30 років. Потім з кожним роком імовірність успішного шлюбу буде знижуватися, тому що люди після подолання тридцятирічного рубежу втрачають впевненість у собі, старіють психологічно.
Стати привабливішими вже набагато складніше після 30, так що потрібно набагато більше витрачати енергії на те, щоб підтримувати красу. Особливо це стосується жінок, які дуже вразливі в цьому плані. Чоловіки-Терези починають сильно старіти ближче до 40 років, тому їх ідеальний період для шлюбу розширено.
Скорпіон
Скорпіони можуть створити сім’ю і в молодості, і в самому пізньому віці. І тим, і іншим представникам цього знака Зодіаку це приносить тільки плюси. Починаючи з двадцяти з невеликим років Скорпіони вступають в такий період життя, коли стати щасливішим їм допомагає тільки успіх в бізнесі або визнання суспільства в цілому.
Це період досліджень, коли супутник життя їм не потрібен. Шлюб може стати серйозною помилкою з 20 до 30 років для Скорпіонів. Дивіться на одруження як на приємний атрибут дорослішання і зрілості.
Стрілець
Стрільці вміють залучати бажане в своє життя, тому що вони працюють над собою завжди. У більшості випадків Стрільці приймають рішення на основі власного або чужого життєвого досвіду. Цим людям можна одружуватися або виходити заміж в будь-який період життя.
Такі рішення дисциплінують цих людей, хоч і не роблять іноді такими ж щасливими, як представників інших знаків. З боку Стрільців проблем в шлюбі майже ніколи не буває, тому що свої недоліки вони вміють благополучно виправляти або шукати якісь компроміси. Пам’ятайте одну просту істину: зі Стрільцями завжди можна домовитися.
Козеріг
Для Козерогів шлюб є прекрасним способом підвищити свій дохід і статус в суспільстві. Найкращий вік для такого відповідального кроку у представників цього Знака Зодіаку – від 30 і вище. До 30 важливо побудувати своє життя, а потім можна подумати і про «співдружність» з іншою людиною.
Слово «співдружність» тут вжито не випадково, тому що в шлюбі Козерогам важливо довіряти партнеру і бути друзями. Занадто ранній шлюб приречений на провал, тому що Козерогам необхідно вільний простір і незалежність.
Водолій
Водоліям просто не можна виходити заміж або одружуватися невдало. Такі стосунки здатні зруйнувати ваше життя. Що найгірше, так це те, що ризик побудувати невдалі сімейні стосунки є майже завжди. Єдиний спосіб скоротити ймовірність невдач в любові для вас – це створити сім’ю якомога пізніше і з якомога більш мудрою людиною.
До весілля стосунки триватимуть хоча б років 5, щоб ви змогли бути впевнені в партнері. Іноді вистачає і трьох років, так що не варто грати весілля занадто рано. Теоретично, якщо ви почнете зустрічатися з другою половинкою приблизно років в 16, то до 20 років можна спробувати одружитися, якщо все в порядку.
Риби
Не варто перетягувати на себе проблеми другої половинки. Такі стосунки для вас автоматично стають невдалими. Навчитися цінувати свої сили і час Рибам вдається тільки років до 23-25. Саме з такого віку можна замислюватися про заміжжя або одруження. Пізні шлюби для вас теж можуть виявитися благополучними, але краще встигнути поставити штамп в паспорті років до 35.
У сучасному світі Рибам важко бути емоційно холодними і байдужими, тому необхідно навчитися стримувати свою емпатію. Чоловіків це стосується в меншій мірі. Якщо ви до цих пір не навчилися абстрагуватися від чужих проблем і цінувати свій особистий час, то краще поки почекати з шлюбом.
Джерело.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Як місяць твого весілля впливає на сімейне життя і долю
Як місяць твого весілля впливає на сімейне життя і долю День весілля, як і дата твого народження, припадає на час правління того чи іншого знака зодіаку — і часто у стосунках

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Допоможемо разом: хвора 27-річна свалявчанка просить про допомогу (ВІДЕО)
  2. У Сваляві з вини нетверезого водія зіткнулися два ВАЗи
  3. В неповнолітньої у Сваляві вилучили згортки з марихуаною
  4. Закарпатські рятувальники ліквідували наслідки смертельної ДТП за участі 3 авто (фото)
  5. Офіційно про аварію на Свалявщині
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


У Казахстані приготували найдовший шашлик в світі (ВІДЕО)
У Казахстані приготували найдовший шашлик в світі (ВІДЕО)
Кращий з кращих: iPhone XS показав свою головну фішку
Кращий з кращих: iPhone XS показав свою головну фішку
Це треба бачити: моделі з трьома грудьми пройшлися по подіуму в Мілані
Це треба бачити: моделі з трьома грудьми пройшлися по подіуму в Мілані
Вереснева зима: в Румунії селяни збирають врожай з-під снігу (фото, відео)
Вереснева зима: в Румунії селяни збирають врожай з-під снігу (фото, відео)
Всі новини
Загрузка...

«    Вересень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30