ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Ось 4 знака Зодіаку, яким дуже потужно пощастить у другій половині 2018-го!

Ось 4 знака Зодіаку, яким дуже потужно пощастить у другій половині 2018-го!

Іншим — заздрити!

Ось 4 знака Зодіаку, яким дуже потужно пощастить у другій половині 2018-го!
Ваш знак Зодіаку розкриває багато секретів про підсвідомість і енергетику, передає Ukr.Media.
Зокрема, за знаком Зодіаку можна визначити, наскільки ви будете щасливі в цьому році.
У другій половині 2018-го особливо пощастить чотирьом знакам. У наступному півріччі вони будуть значно щасливішими, ніж зазвичай.
Перевірте: а ви в списку?

Близнюки


2018-й буде роком, коли ви нарешті знайдете свою незалежність.
У минулому ви намагалися бути як можна більш незалежним. Однак в останні роки у вас не виходило бути самодостатнім, хоча ви і докладали до цього зусилля.
Ті Близнюки, які понад усе цінують свободу і самостійність, знайдуть їх у 2018-м. Ця новітня незалежність зробить вас по-справжньому щасливими.
Використовуйте свою нову свободу на користь, працюйте над упевненістю в собі і черпайте сили в цьому подарунку долі!

Лев


У цьому році ви по-справжньому повірите в себе.

Хоча зазвичай ви намагаєтеся стримувати своє его, новий рік підтвердить ваш статус царя джунглів. У 2018-му все відбуватиметься по-вашому, і ви зможете піти від минулих невдач. В цьому році вам треба буде зосередитися на сьогоденні і майбутньому, щоб повністю відпустити минуле.
Енергія цього року буде надавати вам сил, і ви багато чого виграєте, якщо будете залишатися в сьогоденні. Не відволікайтеся на дрібниці, не випускайте з виду головної мети — і ви багато чого досягнете в 2018 році!

Терези


У 2018-му ви нарешті знайдете спокій і умиротворення, що зробить вас щасливими.
Це буде особливо добре помітно на тлі минулого року, який видався досить хаотичним. Ви пам'ятаєте всі уроки, винесені з важкого року, але тепер прийшов час насититися енергією 2018-го і розслабитися. 2018-й буде у вас тихим і спокійним роком, якщо ви тільки будете пам'ятати про допущені помилки і намагатися не допускати їх знову.
Головна битва за спокій розгортається у нас в голові, і в цьому році ви зможете її виграти.
Не поспішаєте, насолоджуйтеся життям розмірено. Якщо ви будете знаходити час на себе і на задоволення, то пізнаєте незвідане раніше щастя.

Стрілець


Цей рік принесе вам нові можливості.
У 2018-му Стрільці зможуть просунутися вперед. Можливо, вам буде нелегко вхопитися за безліч нових можливостей, які принесе вам новий рік, враховуючи всі зміни, що сталися в 2017-му. Але якщо ви зможете схопити момент і в повній мірі використовувати всі несподівані шанси, піднесені вам долею, то не пошкодуєте.
Зробіть цей рік роком нових починань. Не сумнівайтеся: в 2018-му ви знову повірите в життя. Вперше за довгий час ви будете з надією дивитися в майбутнє.?? скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Чим Ви кращі за інших?
Чим Ви кращі за інших? Усі знаки Зодіаку різні. У цьому немає ніяких сумнівів. Але астрологи вирішили скласти рейтинг найкращих знаків
Перевірте свій рівень шаленості за знаком Зодіаку
Перевірте свій рівень шаленості за знаком Зодіаку Ми точно знаємо, представники яких знаків Зодіаку мають найбільшу схильність до шалених вчинків! Овен 30%Мужні, цікаві,

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31