ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Які знаки Зодіаку не хочуть одружуватися

Які знаки Зодіаку не хочуть одружуватися


Майже кожна жінка мріє про пишне весілля, біле весільне вбрання і міцну сім’ю, яка неодмінно повинна сформуватися після цього важливого заходу. З чоловіками справи йдуть трохи інакше – серед них багато хто просто не схильний до серйозних стосунків і часто абсолютно не поспішають вести свою половинку під вінець.
Насправді, чималий відсоток чоловіків свідомо тікає від шлюбу, як від вогню. На думку астрологів, на таку поведінку впливають не тільки особливості характеру, а й знак Зодіаку, до якого належить потенційний наречений. Пропонуємо дізнатися, представники яких знаків Зодіаку найменше схильні до того, щоб пов’язувати своє життя з однією-єдиною дівчиною.
12 місце – Козеріг
Козероги – дуже сімейні чоловіки. Свою жінку вибирають ретельно, а як тільки знайдуть ту єдину, в найкоротші терміни поведуть її в РАЦС. Вони в кожній партнерці бачать потенційну дружину, і якщо дівчина з часом покаже, що ще не готова до створення сім’ї – ці відносини приречені.
11 місце – Стрілець
Стрілець любить завойовувати жінку. Для нього дуже важливо розуміти, що його обраниця належить йому і тільки йому. Тому народжені під цим знаком Зодіаку намагаються узаконити стосунки якомога швидше. Але, щоб завоювати прихильність Стрільця на перших етапах відносин – доведеться постаратися.
10 місце – Водолій
Водолій теж є одним з тих, хто не боїться шлюбу. Вони дуже цінують час. Якщо чоловік закоханий, він намагається розвивати відносини досить швидко. Зустрічатися п’ять років Водолій точно не буде, весілля відбудеться набагато раніше, якщо, звичайно, жінка готова до цього.
9 місце – Рак
Чоловік-Рак часто сумнівається в собі. Але не в плані почуттів, а у власних силах і думках про те, чи зможе він утримувати сім’ю. Для Рака потрібен час, перш ніж до нього повернеться впевненість в собі.
8 місце – Лев
Леви люблять насолоджуватися життям і романтикою. Так що вони не прагнуть швидко вступити в шлюб. Їм потрібно спочатку зустрічатися рік або два, а потім вже можна і весілля зіграти.
7 місце – Близьнюки
Таким чоловікам хочеться перевірити відносини часом, перш ніж створювати сім’ю. Дівчині потрібно проявити величезне терпіння в очікуванні пропозиції руки і серця.
6 місце – Риби
Чоловіки-Риби бояться відповідальності і тих обов’язків, які ляжуть на них, коли він стане главою сім’ї. Він намагається всіляко відсунути похід в РАЦС на більш пізній час.
5 місце – Терези
Народжені під цим знаком Зодіаку зовсім не поспішають під вінець. З одного боку, їм подобається бути у відносинах, з іншого, вони не хочуть втрачати власну свободу, навіть якщо мова йде про кохану дівчину.
4 місце – Діва
Діва не любить робити помилки, тому представники цього знаку перевіряють відносини на міцність. Це може зайняти дуже багато часу, часто чоловіки створюють сім’ю тільки після 30 років.
3 місце – Скорпіон
Скорпіони можуть довго не вступати в стосунки, при цьому вони намагаються самі взагалі не заводити цю тему. Як правило, жінки вже втрачають будь-яку надію на те, що їх роман матиме продовження у вигляді щасливої родини. Скорпіона потрібно підштовхнути, приклавши для цього багато сил.
2 місце – Телець
Навіщо щось змінювати, якщо в стосунках все добре? Саме за цим принципом живуть чоловіки-Тельці. Так що в РАЦС вони явно не поспішають, і, можливо, дівчині доведеться довго чекати, поки представник цього знаку зробить перший крок до серйозного спільного майбутнього.
1 місце – Овен
“Штамп в паспорті нічого не вирішить, головне, що ми любимо один одного!” Овен не прагне йти в РАЦС, і він дуже упертий в цьому питанні. Єдине, що його може підштовхнути – це народження дитини.
Джерело. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31