ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Одиниці це роблять правильно: Промиваємо і закапуємо ніс дітям

Одиниці це роблять правильно: Промиваємо і закапуємо ніс дітям


Перше, ніж застосувати краплі, треба очистити носові ходи від слизу і кірок. Старші діти можуть видути ніс, а маленьким соплі слід спочатку розрідити – закрапати “Аквамарісом”, “Носолем”, “Соліном” чи самостійно приготованим розчином (1 ч. л. кухонної солі розчинити у склянці перекип’яченої води).
Категорично заборонено “заливати” носики соляними розчинами зі шприца. Це може забити слухову трубу чи спровокувати отит. Найкраще купити в аптеці препарати у вигляді спреїв – більше, ніж дозволено, вони не впорскнуть, та й рівномірно розподіляться по слизовій носа. Застосовувати спреї можна вже з року.
Лікарський розчин потрібно вводити в ніс із піпетки. Дітям старшого віку краплі можна закапувати, коли вони сидять із ледь закинутою та повернутою на бік головою або лежать на спині, не підкладаючи подушки. Менші діти мають напівлежати на спині, руки їм можна притримувати.
Для того, щоб закапати, варто набрати у піпетку розчин та підняти вертикально над кінчиком носа. Не торкаючись піпеткою до носа, ввести 2-3 краплі спочатку в одну, а через хвилину – у другу ніздрю.
Джерело. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Чим загрожує недолікована застуда чи ГРВІ
Чим загрожує недолікована застуда чи ГРВІ Легкі кашель та нежить зазвичай нікого не лякають. Більшість із нас вважає, що застуда – досить невинне захворювання. І
Як лікувати ГРВІ: 10 правил від лікаря Комаровського
Як лікувати ГРВІ: 10 правил від лікаря Комаровського Лікар Євген Комаровський стверджує: головне – не розводити паніку, а дотримуватися грамотної стратегії профілактики та

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31