ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

» » » Десять нескладних правил життя від довгожителів

Десять нескладних правил життя від довгожителів

Якщо ви хочете прожити довге і здорове життя, то прислухайтесь до цих порад.



Просто прожити до ста років - цього замало, треба ще й зробити все можливе, щоб залишатися в літньому віці бадьорим і розсудливим, а також не ковтати десятки пігулок для підтримки тиску, зору, слуху і кровообігу, передає Ukr.Media.
Довгожителі поділилися нескладними правилами, які допомагають їм підтримувати здоров'я і збільшувати термін життя:
Перестати думати про те, що про вас говорять оточуючі і як вони вас сприймають. Американські вчені довели, що люди, які ігнорують громадські думки, живуть набагато довше за тих, хто турбується про те, як на них подивляться, що про них скажуть і які висновки зроблять після спілкування з ними.
Помірно засмагати.По-перше, ультрафіолетове випромінювання насичує організм вітаміном D, який захищає від багатьох захворювань. По-друге, сонячні ванни загоюють душевні рани і протистоять розвитку депресії.
Чистити зуби двічі на день.Стоматологи не радять частіше двох разів на день чистити зуби, так як це веде до передчасного руйнування емалі. Але приділяти цьому заняттю менше 2 разів на добу не рекомендується, так як може з'явитися зубний наліт, який сприяє утворенню каменів і розвитку карієсу.
Навчитися обходитися без будильника.На думку вчених і самих довгожителів, раптові гучні звуки негативно впливають на настрій і самопочуття людини, а ще можуть призвести до серцевого нападу.
Істи хліб разом з скоринкою.Багато людей уникають сухих хлібних кірок, боячись нашкодити зубам, але насправді ця частина продукту надає благотворну дію на травлення, так як містить достатню кількість антиоксидантів і попереджає розвиток раку кишечника.
Не палити і уникати місць, де повітря напоєне сигаретним димом.Тютюн і нікотин засмічують кров людини токсинами, що само собою призводить до скорочення тривалості життя.
Пити червоне вино.Довгожителі дозволяють собі випивати в день по 50-100 мл червоного сухого вина, що сприяє нормалізації кровообігу і захисту від серцевих недуг.
Ходити на танці.Це покращує настрій і підтримує тіло в тонусі - подвійний захист проти старіння організму.
Налягати на томати.Цей червоний овоч є природним антиоксидантом, що омолоджує організм людини зсередини і захищає його від всіх видів раку. До того ж, вчені виявили ще одну корисну властивість помідорів - профілактика захворювань серця і судин.
Багато спати і відпочивати.В молодості люди намагаються безперервно працювати, щоб заробити на забезпечену старість і допомагати фінансово своїм дітям, онукам і правнукам. Але насправді, всіх грошей не заробиш, а ось своє здоров'я можна погіршити постійним недосипом і відсутністю відпочинку. Тому довгожителі рекомендують спати не менше 8 годин і постійно знаходити вільні пару годин в день для відпочинку.

скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Березень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31