» » » Тест на страх: ви одразу зрозумієте, що вас лякає в житті

Тест на страх: ви одразу зрозумієте, що вас лякає в житті

Підсвідомість здатна видавати такі речі, про які ви навіть не замислювалися, але вони впливають на ваше життя. Особливо ретельно в глибинах нашого "Я" ховається страх. Допоможе позбутися від неприємних відчуттів топ-14 почуттів, про яких потрібно забути , а також цей простий тест.
Виберіть з цих восьми запропонованих вхід в невідомість, який вас найбільше лякає і ви б точно туди не увійшли. Пояснення нижче.
 1. Крижана печера
Якщо ви боїтеся цього входу в крижану печеру, то найбільший ваш страх – самотність. Вам не вистачає комфорту у житті. Насамперед, емоційного душевної рівноваги. На даний момент ви відчуваєте брак любові, тепла і турботи від тих, хто вам доріг. У вас бореться почуття того, що ви знаходитесь не на своєму місці разом і сумніви на рахунок того, а чи правильний вибір ви зробили. Вам потрібно зупинитися і задуматися, чи відчуваєте ви задоволення від свого життя. Якщо немає, то сміливо коректуйте її, адже якщо будете продовжувати боятися, опинитеся в депресивному стані.
2. Тунель
Якщо з усіх картинок ви відчуваєте страх перед цим тунелем, то на сьогоднішній день ви боїтеся самовираження. Ви знаходитесь на стадії розпилення і не впевнені у власних силах. У вашій душі є блок, який заважає вам довіритися оточуючим людям. Страх перед цією картинкою також говорить про те, що ви збираєте емоції в собі і вам від цього дуже некомфортно. Єдиний вихід із ситуації – навчитися говорити про свої відчуття і бажання у відкритій словесній формі.

3. Занедбаний будинок
Якщо вас лякає та картинка з покинутим будинком найбільше, то ви розумний і сильний чоловік. Проте цей вибір ще і говорить про те, що ви емоційно закриті. Ви не дозволяєте влізти у ваш внутрішній світ навіть самим близьким людям, тому що вважаєте себе самодостатньою особистістю. Але насправді ви хочете жити більш відкритою яскравим життям, але боїтеся почати. Не варто, адже ви вмієте приймати самі різні обставини і обов'язково впораєтеся!
4. Дерев'яний будинок
Якщо ви найбільше злякалися цього дерев'яного будинку, то знайте – це хороший знак. На даний момент ви закохані і ділите свої емоції з близькою людиною. Заради коханих людей ви готові на все. Але є один момент, який вас гризе. І він стосується фінансової сфери. Ви боїтеся залишитися без грошей. Щоб цього не сталося, подумайте, як підстрахувати себе на випадок втрати роботи. Разом з близькими людьми у вас вийде зробити це!
5. Колодязь
Якщо ви боїтеся криниці, то є впевненим у своїх силах людиною. Ваш страх – це обмеження і замкнутість. На даний момент ви б хотіли відчути справжній прилив енергії і волі. У цьому вам допоможуть спонтанні подорожі і нові знайомства.
6. Кроляча нора
Якщо ви вибрали картинку №6, то ви дуже боїтеся всього невідомого. Зараз ви шукайте себе, свою справу в житті і вам вкрай важливо якомога швидше зрозуміти, навіщо ви живете в цьому світі. Аналіз і зайві домисли зараз ні до чого. Пробуйте. Трудіться. Пізнавайте нові професії і розслабтеся. Доля обов'язково подасть вам знак, коли ви знайдете те, що шукали.
7. Сходи в підвал
Якщо вам лякає цей вхід в підвал з листям, значить, останнім часом вас переслідували різні невдачі, і ви страждали. Ваші думки минулого, ви копаетесь в ньому без зупинки, але це ні до чого доброго не призведе. Вам терміново потрібно позбутися від страху, що біди минулого ходять за вами по п'ятах. Візьміть долю в свої руки, і дійте по-новому і тоді придбаний новий досвід зруйнує стандарти, які ви самі собі створили.
8. Двері у в'язницю
Якщо з усіх восьми картинок ви злякалися саме цієї, то вам набридло жити колишнім життям. Потай від усіх ви мрієте про інше більш своєму яскравому прояві. Ви наполегливі і працелюбні, але думаєте, що вам обмежують. Не переживайте, якщо ви йдіть за течією, це ще не означає, що ви йдете на поводу у інших. Просто на даний момент вам набридли поради та підказки інших, і ви хочете взяти відпочинок, щоб заспокоїтися й обміркувати своє майбутнє. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Січень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31