ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Сила свяченої води: як позбутися неприємностей і невдач

Сила свяченої води: як позбутися неприємностей і невдач


Свячена вода має безліч унікальних властивостей, які люди використовують собі на благо. З її допомогою можна зцілити хвороби, а також позбутися від негативу.
19 січня, у свято Хрещення, воду освячують молитвою і хрестом. Кожен може сходити до відкритого джерела або до церкви, щоб набрати водохресної води і використовувати її для своїх потреб. Не забувайте про те, що ваші помисли повинні бути чистими. Воду беріть з молитвою подяки. Не забудьте покаятися в своїх гріхах хоча б перед домашнім іконостасом, якщо у вас немає можливості відвідати службу в церкві.
Водохресна вода від неприємностей
Після того, як вода набрана, потрібно принести її додому і дати випити всім домочадцям по три ковтки. Потім взяти гілочку верби після Пасхи, змочити її водою і обійти всі приміщення, окроплюючи їх і читаючи молитву на захист будинку. Якщо вербової гілочки немає, можна взяти пензлик. Після того, як всі приміщення окроплені, потрібно ще раз пройтися по дому з церковної свічкою. Загляньте в кожен куточок, щоб позбутися від будь-якої напасті і негативної енергетики в своїх оселях.
Водохресна вода від невдач
За допомогою водохресної води можна створити амулет, який буде служити захистом від невдач. Для цього частину набраної води потрібно перелити в широку миску і підготувати майбутній амулет. Ним може стати будь-яка дрібниця, яка приносить вам удачу. Запаліть церковну свічку, помістіть майбутній амулет у воду і прочитайте молитву Вищим Силам. Попросіть захистити вас від бід і невдач, послати вам сили духу, щоб відвертатися від спокус і боротися зі своїми вадами. Амулет вийміть і загорніть в чисту серветку. На ніч покладіть його під подушку. Носіть його з собою весь час, але нікому не показуйте.
Водохресну воду можна і потрібно використовувати для щоденного споживання. Її можна розбавляти звичайною водою, якщо ви запасли небагато. Використовуйте святу воду і для того, щоб полегшити стан хворої людини. Щоденні вмивання водохресною водою благотворно впливають не тільки на стан здоров’я, але і на настрій.
Джерело.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На Закарпатті вилучили майже півтора центнера наркотиків
  4. На Львівщині стався землетрус
  5. На роботу потрібні журналісти!
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Всі новини
Загрузка...

«    Листопад 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30