» » » Скільки м'яса потрібно їсти здоровій людині?

Скільки м'яса потрібно їсти здоровій людині?

Науковці досі сперечаються про користь та шкоду м'яса. Любителі м'яса впевнені, що цей продукт потрібно їсти у великих кількостях. "Країна здоров'я" розповість скільки м'яса треба вживати, щоб не нашкодити здоров'ю.

Яка норма вживання м'яса?Яка норма вживання м'яса?

 
1 грам на 1 кілограм ваги - приблизно в такій кількості добре засвоюється білок. При фізичних навантаженнях його потрібно трохи більше. Надлишок білків стане лише баластом для вашої фігури. Треба пам'ятати, що м'ясо не єдине джерело білка. Ви, мабуть, вживаєте яйця та молочні продукти, які насичують організм.

Після вживання м'яса з'являється важкість у шлунку, особливо якщо під час обіду або вечері ви п'єте недостатньо води. Мясо підвищує рівень кислотності в шлунку, що збільшує кількість бактерій в кишечнику. Вони викликають бродіння і неприємні відчуття.

Близько 5-6 годин потрібно організму, щоб повністю перетравити м'ясо. Тому виключіть цей продукт з вечірнього раціону. Корисно вживати м'ясні продукти в обід. Варто зменшити кількість червоного м'яса у раціоні. Замініть їх птицею чи кроликом. Не завадить влаштовувати розвантажувальні від м'яса дні, харчуючись тільки рослинними продуктами. Люди, які займаються спортом можуть вживати більше білків, які допоможуть рости м'язам. 70% добової норми білка потрібно з'їсти у обідній час. 

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Січень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31