» » » Молочні продукти лікують грип

Молочні продукти лікують грип

Фахівці з Університету Джорджії підтвердили, що кисломолочні бактерії, що містяться в ферментованих (квашених) овочах і молочних продуктах, виявляють лікувальний і профілактичний ефект від бактеріальних інфекційних захворювань, а також сезонних вірусів. 

Молочні продуктиМолочні продукти

Лактобактерії виявилися універсальним захистом проти вірусів грипу та застуди, відзначили вчені. Віруси грипу відомі своєю здатністю постійно мутувати. Їх різноманітність підштовхує вчених до пошуків універсальних засобів лікування та профілактики грипу. Цього разу американські дослідники вивчали противірусні властивості штаму молочнокислих бактерій Lactobacillus casei DK128 (DK128).

Під час експерименту їх вводили мишам з вірусом грипу типу А. При цьому тварини експериментально заражалися на грип в такому обсязі, що це загрожувало їм смертю. Але отримані лактобактерій не тільки допомогло інфікованим мишам вижити, але і зробило їх стрункішими (гризуни втрачали 10-12% ваги).

Підтвердився і профілактичний ефект кисломолочних бактерій. За словами вчених, в легенях тих тварин, які отримували бактерії до інфікування грипом, було на 18% менше вірусів, ніж у контрольної групи. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
П'ять популярних, але непотрібних способів профілактики грипу
П'ять популярних, але непотрібних способів профілактики грипу В епідеміологічному сезоні 2017-2018 жителів України атакуватимуть відразу три штами грипу – "Гонконг", "Брісбен" і

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Жахливе вбивство на Свалявщині : молодик вбив свою матір
  2. Велика вода знесе церкву у Сваляві?
  3. Взяли "на гарячому": у Сваляві викрили високопосадовця на хабарі (ФОТО)
  4. Увага!У Сваляві залізничний переїзд зачинається на ремонт
  5. У Сваляві стихія зруйнувала недобудований міст (фото)
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Січень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31