ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » За добу поліція розшукала шістьох закарпатців, двоє з яких - неповнолітні

За добу поліція розшукала шістьох закарпатців, двоє з яких - неповнолітні

За добу поліція розшукала шістьох закарпатців, двоє з яких - неповнолітні
Закарпатські правоохоронці продовжують роботу з розшуку зниклих безвісти. Особлива увага приділяється справам, що стосуються розшукуваних дітей.

Протягом доби поліцейські територіальних підрозділів закарпатської поліції повернули додому шістьох закарпатців. Випадки зникнення людей, серед яких були і діти, зафіксовані в Ужгороді, на Мукачівщині, Іршавщині та Хустщині.
Особливого резонансу набув розшук 10-річного ужгородця. Про зникнення малолітнього увечері 6 листопада до поліції заявила його мама. З її слів, про те, що четвертокласник зник, її поінформували вчителі зі школи, де він навчається. На пошуки малолітнього задіяли правоохоронців Ужгородського відділу. Менше ніж за добу хлопця розшукали, та повертатися додому він не хотів. Малолітній пояснив, що у підвалі переховувався від матері, котра його ображає.
Правоохоронці інформацію перевірили. З‘ясувалося, що раніше жінка у поле зору поліції не потрапляла. Тим не менш, тепер справу взяли на контроль обласні ювенали.

Тим часом Мукачівська поліція розшукала зниклу 18-річну мешканку села Великі Лучки. Про зникнення прийомної доньки до поліції заявив 35-річний місцевий мешканець. Зі слів заявника, 6 листопада близько 19:00 дівчина пішла гуляти і не повернулася. Насторожило чоловіка те, що вона не відповідала на дзвінки та SMS-повідомлення.

Зниклу безвісти поліція оперативно розшукала. Виявилося, що 18-річна дівчина перебувала у своїх знайомих в Мукачеві, а на дзвінки вітчима не відповідала свідомо, аби не знав, де вона.

Місцезнаходження одразу трьох зниклих безвісти встановили і хустські правоохоронці.
15-річну мешканку села Сокирниця, за життя та здоров’я якої переймалася мама, знайшли у її сестри в Миколаївській області. Як вона туди дісталася та причини втечі з дому з’ясовує поліція. Життю та здоров’ю неповнолітньої нічого не загрожує.

Встановили правоохоронці Хустщини і місцезнаходження дружини мешканця Хуста, яка пішла з дому і не повернулася. Жінку поліція розшукала у її знайомої у селі Липча. У ході спілкування з правоохоронцями вона повідомила, що не мала змоги поінформувати чоловіка про своє місце перебування. Станом на сьогодні вона перебуває вдома.

Розшукала поліція і маму хустянина, котра пішла з дому у невідомому напрямку та не виходила на зв’язок з сином. Заявник повідомив, що переймається з приводу її зникнення, адже жінка має проблеми зі здоров’ям. Правоохоронці одразу розпочали пошуки і встановили місцезнаходження зниклої. Тепер жінка перебуває за місцем проживання.

Іршавська поліція розшукала 76-річного мешканця села Ільниця, котрий пішов з дому у невідомому напрямку і не виходив на зв’язок з рідними. У ході оперативно-розшукових заходів чоловіка знайшли та повернули додому, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області. 




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Допоможемо разом: хвора 27-річна свалявчанка просить про допомогу (ВІДЕО)
  2. На Свалявщині поліцейські розкрили крадіжки кабелю
  3. Офіційно про аварію на Свалявщині
  4. На Закарпатті горіли 4 надвірні споруди (фото)
  5. Що новенького на базарі курортної Сваляви?
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Жовтень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31