ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Яка карта Таро відповідає вашому знаку Зодіаку та що це означає

Яка карта Таро відповідає вашому знаку Зодіаку та що це означає


Незалежно від того, чи цікавитеся ви картами Таро чи ні, в них є щось таємниче та інтригуюче. Може бути, саме тому вони користувалися такою широкою популярністю в епоху середньовіччя рівно, як астрологія. Все це служило інструментом для духовного наставництва суспільства.
Безумовно, Таро і астрологія відрізняються один від одного, але у них є багато спільного, як у різних глав однієї і тієї ж книги. Кажуть, що деякі карти в колоді Таро представляють кожен з 12 знаків Зодіаку, а номери в колоді пов’язані з практикою нумерології.
Знання карти Таро, яка керує вашим знаком, може допомогти зрозуміти суть особистості людини, а також проблеми, з якими вони можуть зіштовхнутися в цьому житті. Спробуйте і ви отримати користь з давнього мистецтва.
Овен: Імператор

Імператор – це втілення керівника, який вміє використовувати свою харизму, чарівність і силу волі для досягнення власних цілей, а також управління людьми.
Коли карта знаходиться в перевернутому положенні під ча розкладу колоди, це означає, що вам потрібно переглянути свою тактику поведінки. Тому що в даний момент вона не працює як треба. Але в цілому, ця карта означає, що у вас достатньо внутрішніх ресурсів для досягнення ваших цілей.
Телець: Іерофант

Це карта, яка представляє собою духовний перехід від учня до вчителя. Іерофант радить дізнатися все, що ви можете про те, чим ви займаєтеся.
Вивчайте предмет повільно і ретельно, щоб у кінцевому підсумку з вами радилися інші. Заробляйте повагу, розширюючи свої знання і поглиблюючи досвід, станьте справжнім фахівцем у своїй галузі, а не просто задовольняйтеся малим (що властиво Тельцям). У вас є все для цього.
Близнюки: Коханці

Коханці – це карта, яка відображає проблеми з вибором партнера. Але для Близнюків це являє собою дуже особисте завдання – зробити остаточний вибір. Потрібно вибрати тільки одну дорогу, по якій ви збираєтеся йти. Не можна згорнути в обидві сторони одночасно, як би цього не хотілося.
Ця карта радить Близнюкам ретельно проаналізувати їх довгострокові плани, перш ніж приймати рішення. Будьте готові піти на компроміс, і вам буде легше виконувати зобов’язання, на які ви в кінцевому підсумку підписалися.
Рак: Колісниця

Як і керуючий своєю колісницею, Рак використовує свої розумові здібності, щоб зосередити свою енергію в життя. У них є неймовірна тяга до забезпечення безпеки, а ця карта є нагадуванням про те, що потрібно постійно справлятися зі змінами на життєвому шляху і не розслаблятися.
Можливо, вам доведеться переїжджати з місця не місце незліченну кількість разів, перш, ніж ви опинитеся там, де будете відчувати себе комфортно. Це місце і стане вашим будинком. І не бійтеся звертати зі шляху. В цьому і полягає ваша сила!
Лев: Сила

Ця карта здається очевидною в трактуванні, але все трохи тонше, ніж є насправді. Це, звичайно ж, вказує на фізичну силу знака Лева, але він також радить їм бути напоготові і приготуватися до перевірки на міцність. Це стосується не тільки фізичної сили, а й духовної.
Однією з ваших цілей є те, що ви повинні надихати інших людей, даруючи їм хоробрість. Але для початку, навчіться самі використовувати свою силу і внутрішній світ.
Діва: Пустельник

Відлюдник втілює собою виснажливий зовнішній світ, який може постати перед Дівою. Цей знак куди більш чутливий за інших, та й самі його представники не завжди здогадуються про це.
Вам потрібно приділити час собі, відсторонившись від зовнішнього світу, щоб залишитися на самоті. Це допоможе вам залишитися незалежним від вчинків і думок оточуючих, а також знайти мудрість всередині себе. Вона здатна відкрити вам безліч таємниць цього світу, досить лише прислухатися.
Ваги: Правосуддя

Карта правосуддя не тільки відображає прагнення Терезів до рівності і справедливості, а й вчить їх переносити тяготи світу, який буває несправедливий. На ній зображена жінка з вагами, яка зважує власні бажання і потреби, відчуваючи себе застрягла в невизначеності.
Існує баланс, який допоможе вам досягти гармонії з вашими рішеннями, і це включає в себе відмову від строгого поділу світу на чорне і біле, приймаючи той факт, що навіть недоліки досконалі по-своєму.
Скорпіон: Смeрть

Ця моторошна карта не говорить в буквальному сенсі про майбутню смeрть, так що не лякайтеся. Вона являє собою процес смeрті: перехід в нове життя. Це немов ви скидаєте стару шкіру і обростаєте нової. Тобто, ви перероджується. В цьому і полягає головний сенс Скорпіона – він постійно перетворюється і змінює своє життя.
Можливо, ви відчуваєте, що прожили вже кілька життів, а ця карта буде говорити вам про те, що зупинятися ще рано. Вмійте відпускати непотрібних людей і зайві речі. Вони лише обтяжують вас. Тільки так ви досягнете свого найвищого потенціалу.
Стрілець: Помірність

Карта поміркованості є символом боротьби, яку Стрілець переживає все своє життя. Ця карта радить вам знайти баланс між реальними фактами і вашою власною думкою. Намагайтеся залишатися стійкими незважаючи на перешкоди, використовуючи будь-які можливості і зміни, щоб досягти кінцевої мети.
Козеріг: Диявол

Козеріг – дуже самобутній знак Зодіаку, який проводить багато часу, намагаючись дістати все від життя. Їх карта таро – це «Диявол», який спонукає їх до протистояння з зворотною стороною власного «я».
Подумайте про свою власну негативну сторону, неправильні переконання і негативний досвід, щоб здійснити повну духовну трансформацію, ставши краще.
Водолій: Зірка

Ця карта відображає особистість Водолія. На ньому зображена людина, що несе ємність з водою, перебуваючи однією ногою в річці, а інший – на суші. Це і є символ балансу між інтуїцією і стійкістю.
Зірка в верхньому лівому кутку служить нагадуванням Водолія, що вони не призначені для того, щоб злитися із загальною масою. Вони досить яскраві самі по собі і часто проводять час на самоті. Але це не заважає їм дарувати людям свої ідеї та винаходи.
Риби: Місяць

Як і знак Зодіаку, карта Місяця пов’язана з мріями, ідеалізмом і підсвідомістю. Вона являє собою особливі бачення, які проявляються у сні або під час гіпнотичного стану.
Карта Місяця є нагадуванням Рибам про те, що вони повинні слухати енергію, яка протікає через їх фізичне тіло, що реагує на зовнішні подразники і володіє сильною чутливістю до змін. Якщо ви відчуваєте, що енергія простору неправильна для вас, залиште її. Але якщо ви впевнені, що це «щось» повністю підходить вам – хапайтеся за нього і здійснюйте власні бажання!
Джерело.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На роботу потрібні журналісти!
  4. На Львівщині стався землетрус
  5. Мешканці Полянської ОТГ страйкують через водогін
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Імунологи отримали Нобелівську премію за відкриття у лікуванні раку
Імунологи отримали Нобелівську премію за відкриття у лікуванні раку
В Австралії акула насмерть загризла 33-річного чоловіка
В Австралії акула насмерть загризла 33-річного чоловіка
Лікарі помилково ампутували 89-річній жінці здорову ногу (ФОТО)
Лікарі помилково ампутували 89-річній жінці здорову ногу (ФОТО)
Всі новини
Загрузка...