ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Поліція оприлюднила подробиці та ФОТО смертельної аварії на Рахівщині

Поліція оприлюднила подробиці та ФОТО смертельної аварії на Рахівщині

Поліція оприлюднила подробиці та ФОТО смертельної аварії на Рахівщині
У результаті ДТП у селі Великий Бичків померли троє осіб, ще двоє – опинилися у лікарні. Їх стан характеризують як важкий.

Учора, 6 листопада, о 23:30 на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про аварію у смт Великий Бичків. На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група. Як з‘ясували слідчі, водій автомобіля «Mitsubishi Outlander», рухаючись автодорогою у смт Великий Бичків, неподалік автозаправної станції не впорався з керуванням і допустив зіткнення з деревом. У результаті аварії 23-річний пасажир помер на місці аварії, ще двоє – 17-річний та 21-річний – пасажири померли у кареті швидкої допомоги. Крім того, двоє пасажирів авто – перебувають у лікарні. Їх стан лікарі характеризують як важкий. Потерпілих помістили до реанімації.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху,, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

Стосовно водія автомобіля 22-річного мешканця села Водиця поліцейські вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу. Наразі його затримали згідно статті 208 КПК України «Затримання уповноваженою службовою особою». В нього відібрали взірці крові на вміст алкоголю. 

Якщо провину водія доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція оприлюднила подробиці та ФОТО смертельної аварії на Рахівщині
Поліція оприлюднила подробиці та ФОТО смертельної аварії на Рахівщині
?Поліція оприлюднила подробиці та ФОТО смертельної аварії на Рахівщині



скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
У райони Закарпаття передали 18 нових «поліцейських» Mitsubishi Outlander
У райони Закарпаття передали 18 нових «поліцейських» Mitsubishi Outlander   Урочисте передання 18 нових машин «Mitsubishi Outlander» в райони відбулося біля Головного управління Національної
Станції-примари, які неможливо знайти на картах
Станції-примари, які неможливо знайти на картах Майже у кожному мегаполісі світу можна відшукати недобудовану чи закинуту станцію метро, яку вважають примарою, адже на

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31