ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Дует Потап і Настя розпалися?

Дует Потап і Настя розпалися?


У вівторок, 24 жовтня, стало відомо, що популярний український дует Потап і Настя тимчасово вирішили зробити паузу і призупинити роботу над колективом.
Учасники дуету, репер Потап і Настя Каменських, зняли відеозвернення, в якому розповіли, як багато вони зробили за 11 років і що зараз настав час відпочити.
Українські артисти розповіли Обозревателю чому, на їхню думку, Потап і Настя взяли паузу.
“Колектив застарів і пора щось змінювати. Потап і Настя вичерпали всі ідеї, все вже можна було передбачити, яка буде пісня і так далі. Треба щось міняти і цей крок дуже правильний. До того ж, я давно казав, що Настя – дуже талановита дівчинка з хорошими вокальними даними, дуже хороша зовні. Їй давно варто було дати заспівати щось сольно і робити сольну кар’єру. Вони спізнилися мінімум на років п’ять, на мій погляд “, – сказав продюсер Володимир Бебешко.
“Насправді нічого дивного немає, бо у Потапа є кілька інших проектів, в яких він себе з успіхом реалізовує і як автор пісень, і як людина, що діє на сцені. Другий момент – у будь-якого виконавця є “пік модності”. Потап і Настя вже давно його пройшли. Потапу зараз куди вигідніше розкручувати ті ж Mozgi , а для Насті куди вигідніше сольна кар’єра, тому що через зняті в Кремлі штани Потапа будуть згадувати завжди.
Адже вона штани не знімала. Потап і Настя – бренд вже скомпрометований і застарілий. Не варто забувати, що у Потапа ще є співачка Michelle Andrade, яку він розкручує. Тому він так і вчинив “, – висловився продюсер Олександр Ягольник.
“Ну чому ж, проект не заїжджений і цілком прибутковий. Вони просто шукають нові форми і це здорово. Розвиваємося. Настя – гідна співачка, у неї прекрасний голос, хороший тембр, дані. Потап – окремий репер, хороший продюсер, багатогранний хлопець. Це пошуки і це добре. Чув про роман, так. І про вагітність, але нічого сказати не можу. Свічку не тримав “, – прокоментував Павло Зібров.
“Я знаю, що у Потапа є ще інші проекти. Можливо, він збирається продюсувати щось нове, вкластися в щось ще. Настя також, наскільки я знаю, мріяла стати сольною співачкою і співати окремо від групи. Ну, хто знає, може, і правда вагітна і просто хоче вже відпочити. Хоча діти не заважають “, – сказала Тоня Матвієнко.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На Закарпатті вилучили майже півтора центнера наркотиків
  4. На Львівщині стався землетрус
  5. На роботу потрібні журналісти!
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Всі новини
Загрузка...

«    Листопад 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30