» » В чому варто зустрічати Новий 2018 рік

В чому варто зустрічати Новий 2018 рік


У новорічну ніч необхідно не тільки правильно накрити святковий стіл, купити хороші подарунки та привітати своїх близьких, але і правильно підібрати одяг, щоб сподобатися покровителю майбутнього року.
Вже скоро нам доведеться попрощатися з Вогненним Півнем і гідно зустріти Жовту Земляну Собаку. Всім відомо, наскільки важливо правильно підібрати свій образ на новорічну ніч, щоб покровитель не розлютився на нас за недбалий вигляд і неправильну колірну гамму в одязі.
В якому кольорі зустрічати 2018 рік
Коли заходить мова про новорічне вбрання, у багатьох виникає питання, які ж кольори до вподоби покровителю наступаючого року. Дійсно, це і є найголовнішим. Ви можете зустрічати новий рік в сукнях, брюках або навіть костюмах, але якщо ви помилитеся з кольоровою гамою вашого одягу, то в наступному році чекати щастя вже не доведеться.
Наступний рік – рік Жовтого Земляного Собаки, так що сам покровитель підказує нам свій улюблений колір. Однак це не означає, що в новорічну ніч не може бути різноманітності в одязі і всі ваші гості будуть в однакових жевточних нарядах. Це свято є яскравим і веселим, тому різноманіття образів тільки порадує господаря 2018 року.
У новорічне свято блискучими можуть бути не тільки іграшки на ялинці, а й ваше вбрання. Якщо на святі ви хочете виділятися і виглядати яскравіше всіх, то для вас прекрасно підійде одяг золотистого кольору. Такий образ створить вам і гостям святковий настрій, а ваш сліпучий блиск, безумовно, приверне увагу з боку протилежної статі.
Незважаючи на те, що покровителем 2018 року є Земляний Пес, це не означає, що єдиним бажаним для нього кольором буде колір Землі – коричневий. Відомо, що собаки люблять проводити час на свіжому повітрі. Тому ваш наряд може бути будь-якого відтінку природної гами. Це можуть бути сині, зелені, кольори хакі або пісочний.
Багато чоловіків не менше, ніж жінки, уважні до свого іміджу, і в новорічну ніч захочуть вразити всіх своїм образом. Однак не кожен з представників чоловічої статі віддасть перевагу відтінкам, які до вподоби покровителю 2018 року. Не варто засмучуватися: чорні або сірі костюми нітрохи не відштовхнуть тварину-талісман, незважаючи на те, що такі кольори не є святковими. Не нехтуйте сорочками і аксесуарами яскравих відтінків – вони доповнять ваш образ і привернуть увагу з боку оточуючих.
Новорічні аксесуари в 2018 році
Не бійтеся декорувати своє вбрання. М’який і пухнастий покровитель наступаючого року не буде проти, якщо і ви доповніть образ аксесуарами з хутра. Таким чином ви додасте собі елегантність і витонченість, а ваш стиль буде особливо вишуканим.
Якщо в якості додаткових прикрас ви виберете біжутерію, то вона повинна бути не менш яскравою, ніж те, що на вас одягнуто. Не забувайте про улюблені кольори господаря 2018 року і не приділяйте увагу надмірно химерним аксесуарам. Буде недоречно, якщо основну увагу будуть залучати окремі елементи образу, ніж він в цілому.
Так як золотий колір є одним з улюблених відтінків Жовтого Собаки, прикраси з цього дорогоцінного металу будуть доречні. Однак при виборі аксесуарів переконайтеся, що вони не будуть зливатися з вашим вбранням. Тому якщо ви хотіли надягти на свято золотистий одяг, то від золота в такому випадку доведеться відмовитися.
Кожна людина під час підготовки до Нового року приділяє увагу улюбленим речам, квітам і навіть стравам нового покровителя, але якщо ви запрошуєте гостей, важливо догодити і їхнім смакам. Щоб влаштувати незабутнє свято для ваших близьких, дізнайтеся, який новорічний вечір ідеальний для різних Знаків Зодіаку. Нехай в наступному році у вас все буде добре!
Джерело. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Чого очікувати від 2018 року Жовтого Земляного Собаки
Чого очікувати від 2018 року Жовтого Земляного Собаки Невдовзі Вогняний Півень остаточно попрощається з нами, і на зміну йому прийде новий покровитель – Жовтий Земляний

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Як дівчина із Закарпаття зуміла влаштувати своє життя у Штатах? (+ФОТО)
  2. 90-річна чеська бабуся перетворила маленьке село на свою арт-галерею. ФОТО
  3. На Свалявщині зафіксували спалах АЧС
  4. Жахлива знахідка: поблизу м.Сколе в рові знайшли тіло мертвої дівчини (ФОТО 18+)
  5. «Людський фактор» спричинив пожежу в санаторії на Свалявщині
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Жовтень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31