ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Єноти пограбували магазин на Буковині і отримали алкогольну інтоксикацію

Цирк поїхав – єноти лишилися!

У Сторожинці Чернівецької області місцева підприємець Людмила Карп звинуватила циркових єнотів, які прибули до міста у складі пересувного цирку, у проникненні в її магазин та псуванні продуктів на суму 46 тисяч гривень. Як повідомляє molbuk.ua з посиланням на Сторожинець Інфо, це сталося 30 вересня.
 
 
За інформацією сайту, власниця магазину Людмила Карп, відкриваючи заклад, помітила в ньому безлад і двох сірих смугастих великих єнотів.
 
Жінка, схопивши віник, хотіла вигнати тварин з магазину. Одна з них швидко вискочила надвір, а інша, коли їй спробували завадити стрибнути на прилавок, подряпала жінці ногу.

Магазин зачинили на ревізію і продавці разом з господаркою наводили там лад, адже по підлозі валялися недоїдки ковбас, сирів, розбиті пляшки спиртного і солодощі.
 



Зі слів власниці, збитків тварини наробили десь на 46 тисяч гривень. Прямо навпроти магазину зараз розкладається шатро пересувного цирку.
 

Дресувальник відмовився з нами спілкуватися, але вдалося відшукати телефон адміністратора. Прибувши на місце, Василь Колос повідомив, що циркові тварини ніяк не могли втекти з цирку і всі претензії власниці магазину категорично заперечував. Зокрема, він висловив думку, що в Сторожинці можуть бути і інші, дикі єноти, крім тих, які залучені в атракціонах цирку “Орбіта”.
 
Людмила Карп впевнена, що це саме циркові тварини, оскільки єнотів вона в місті бачить вперше і, якщо адміністрація цирку не компенсує вартість зіпсованих продуктів, вона буде вимушена звернутися до правоохоронних органів.
 
Згодом стало відомо, що єноти, які влаштували погром у магазині , отримали алкогольну інтоксикацію внаслідок вживання спиртного. Визнавши, що саме циркові єноти стали грабіжниками, адміністратор цирку Василь Колос, повідомив про це журналістам.
 
Чоловік повідомив, що тварини, які проникли в магазин, випили там горілку, коньяк і пиво:
Я був на місці, бачив розбиті пляшки горілки, коньяку, пива - все це видудлили. Єноти були нетверезі, з запахом. У них вже третій день інтоксикація, викликали ветеринарів. Думаю, з ними все буде "окей", єнотів підлікують, прокапають.
 
Через пиятику єноти не змогли вийти на арену - замість них "віддувалися" ще троє їхніх смугастих колег, повідомив Василь Колос:
Не скажу, як таке могло статися, я в ту ніч з єнотами не пив. Хоча в своєму житті бачив всяке... Але наші єноти схильностей до алкоголю раніше не проявляли. Що поробиш - тварини живуть пліч-о-пліч з нами і переймають погані звички деяких людей.
 
Власниця магазину заяву в поліцію ні на єнотів, ні на їх власників не подавала. Щоправда, коли побачила в магазині зіпсовані товари, звісно, кинулась з’ясовувати стосунки із циркачами.
 
В. Колос сказав:
Але ми державний цирк, що з нас можна взяти?
Він повідомив, що із власницею магазину вдалося розійтися без скандалу.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...