ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Кара неминуча: Яка карма і наслідки чекають жінку за стосунки з одруженим

Кара неминуча: Яка карма і наслідки чекають жінку за стосунки з одруженим


Починаючи стосунки з одруженим чоловіком, кожна жінка задається питанням про подальшу долю союзу і наслідки симпатії. Якщо наздогнала любов до одруженого чоловіка, карма не обов’язково буде змінюватися, але все залежить від конкретної вашої ролі в розвитку тієї родини і ваших відчуттів. Поговоримо про те, до чого призводить незаконний союз.
Що робити, якщо знайшла кармічного одруженого чоловіка
Іноді буває, що кармічно призначений чоловік виявляється невільним. Як правило, це відбувається, тому що для іншої жінки цей партнер виявився доленосним. Такий епітет не можна прирівнювати до «чоловікова доля», тому що в першому випадку мається на увазі лише те, що чоловік є для дами каталізатором якихось зовнішніх змін.
При цьому він не пов’язаний з дружиною кармічно, так як долею було спочатку задумано, що духовно даний чоловік змінить саме ту жінку, якій доводиться задовольнятися роллю коханки.
Кармічне покарання від такого повороту життя навряд чи настане, якщо ви не станете навмисно руйнувати чужу сім’ю і активно лізти у відносини партнера з його дружиною (або що ще гірше – з дітьми). Зазвичай доля виправляє свої ж помилки, так що або шлюб улюбленого все-таки завершиться і він піде до вас, або ви все ж отримаєте від нього той же мудрий досвід і потрібний вам життєвий урок, але в положенні коханки.
У другому випадку жінка сама в якийсь момент розуміє, що союз вичерпав себе, і приймає рішення закінчити відносини.
Кармічний зв’язок з одруженим чоловіком в цій ситуації буде, скоріше, зціляти, так що розрив буде природним і безболісним.
В таких умовах можна боротися і потрібно боротися за своє щастя, якщо ви можете з упевненістю сказати собі, що довіряєте партнеру, вірите йому, що ви любите один одного взаємно. Якщо ви хоч на хвилину допускаєте думку про те, що він байдужий до ваших переживань з приводу даної ситуації або взагалі може вас кинути, відносини треба обов’язково розривати. Не бійтеся проявляти ініціативу, розмовляйте з людиною.
Кармічні стосунки з одруженим чоловіком як покарання
Буває і так, що руйнівний зв’язок, в якому жінка опиняється в статусі коханки, вже виявляється сам по собі покаранням за минулі кармічні гріхи. Дама може повертати борг, наприклад, за те, що в колишньому перевтіленні погано вчинила по відношенню до чоловіка-зрадника або його пасії.
У даній ситуації, звичайно, додаткового покарання за такий зв’язок не буде. Але страждань, переживань і душевних хвилювань на частку жінки випадає чимало, і цей хрест треба нести з гідністю, якщо ви справді любите цю людину.
Нарoджувати позaшлюбнy дитину, звичайно, не варто, та й навряд чи вийде, тому що покарання може супроводжуватися проблемами з репрoдyктивною фyнкцією або бути пов’язаним вже зі здоров’ям малюка. Не прив’язуйте до себе партнера дітьми, адже вам і так погано через обставини, що склалися, а якщо постраждають ваші нащадки, стане тільки гірше. Якщо у вас такий зв’язок з одруженим, карма може перейти і на наступне покоління, тому що ви не віддасте борг.
Зазвичай дана кармічна ситуація дозволяється сама по собі, коли людина належним чином і потрібну кількість часу відпрацювала борг, виявляла смирення і покірність долі. Ви можете розірвати ці стосунки, але не виключено, що ваше життя почне розвиватися по спіралі, і ви знову прийдете до цього ж витка незаконних зв’язків, але вже з іншим партнером.
Якщо так сталося, значить, ви не змогли правильно вийти з колишніх відносин, і потрібно тепер шукати інше рішення для вирішення проблеми.
Відносини з одруженим чоловіком: карма як випробування
Іноді ця залежність виступає життєвою перешкодою, спрямованою на духовне зростання обох партнерів. Як правило, завдання людини в такій ситуації – набратися мужності і закінчити обопільні страждання, бути чесним перед собою і зробити правильні висновки. У такій ситуації покарання від закону карми спіткає вас, якщо ви захочете злукавити і все-таки залишитися з цим партнером, не змінивши себе. Щастя в таких умовах явно не буде.
Радикальні заходи у вигляді розриву союзу тут необхідні, так як нескінченні негативні емоції від відносин будуть лише нарощувати нову негативну карму, що переходить в наступне ваше життя. А свідоме подолання проблеми, навпаки, підсилює хорошу карму і захищає ваших майбутніх дітей за рахунок зміцнення родової енергії.
Іноді буває і так, що партнер, який перебуває в шлюбі, даний долею для реалізації жіночого кармічного завдання. Тобто не має значення його статус, ця людина необхідна лише на короткий час, щоб дама зуміла змінитися і вирости як особистість. У такій ситуації, наприклад, жінка може завaгітніти і залишитися одна.
Якщо у вас є дитина від одруженого чоловіка, карма не стане від цього гірше, якщо ви не будете руйнувати чужу сім’ю. Це також не означає, що ви таким чином покарані за гріхи минулих перевтілень. Просто долею було задумано, що своє призначення дівчина реалізує за рахунок цього чоловіка, який вже потім не має значення. У цих умовах жінка, як правило, не переживає, що все так закінчилося, вона усвідомлює, що це на краще, тому що стала мудрішою.
Гармонійний зв’язок з одруженим чоловіком і карма
Уявіть собі таку ситуацію, в якій жінка є коханкою і цілком собі щаслива. Любовний трикутник її забавляє, вона отримує вигоду від союзу і жодним чином не страждає. У такій ситуації, можливо, сама партнерка є кармічним випробуванням або покаранням для законної дружини або самого чоловіка.
У такому випадку відносини закінчаться, коли хтось із тієї сім’ї зробить певний правильний вибір. Також можлива ситуація, в якій взагалі не страждає жодна зі сторін. Якщо всі згодні з даними умовами, то кармічні наслідки відносин з одруженим чоловіком взагалі не настануть, адже ніхто не страждає. При цьому дуже важливо, щоб не страждали також діти, народжені в сім’ї або вже на стороні.
Чому не можна зустрічатися з одруженим чоловіком: карма і наслідки
У деяких випадках, на жаль, жодна з описаних вище ситуацій не має відношення до реальності. І спілкування з чужим партнером є простою примхою і дурощами жінки, яка робить собі тільки гірше, тому що забруднює свою карму, підвищує шанси відпрацювання важких боргів у наступних життях.
Коханка живе в ілюзії, що це її кармічний партнер, але помиляється і тільки руйнує міцні сімейні узи, веде чоловіка долі від призначеного йому подружжя. До чого ж веде подібна ситуація?
Зміцнення карми одинаки
Володіючи чоловіком, який їй не призначений за задумом долі, жінка випускає з поля зору своїх потенційних доленосних партнерів і реально кармічних супутників життя. У підсумку вона може залишитися самотньою, коли союз з невільним супутником закінчиться.
Виснаження закладеної здорової карми
Якщо відбувається зустріч з одруженим чоловіком, карма жіночої сутності втрачає частину здорової енергії, так як весь потенціал йде на реалізацію партнера. Історично природою склалося так, що кармічна мета слабкої статі – допомогти чоловікові самовдосконалитися, влаштуватися в житті, знайти себе і за рахунок цього знайти себе як жінку.
Але чужий партнер ніколи не може стати учасником рівноцінного енергообміну. У підсумку реалізувати своє істинне призначення дама не в змозі, адже вона виснажена на енергетично-інформаційному і духовному рівнях. Але ж як показує практика, свою енергію жінка віддає не тільки самому коханцеві, а й всієї його сім’ї, адже забирає отриманий заряд назад до себе в будинок.
Цілих 7 років після розриву відносин зберігається ментальний зв’язок партнерів, тому жінка ще довгі роки залишається без енергії і страждає.
Перехоплювання чужої долі
Sекsуальний контакт з чужим чоловіком збільшує ймовірність вторгнутися в енергетичні вібрації дружини і перейняти її карму. Також можна випадково перейняти на себе і карму партнера.
Деформація енергетичних оболонок
Через негатив, який може надходити до коханки від тещі, матері, дітей і, природно, дружини партнера, жінці гарантовані пробої в аурі. Як відомо, в тонкій матерії навколо людина є і той шар, який відповідає за попередні життя
Якщо негативна інформація буде настільки сильною, що проникне і туди, нещастя гарантовані дамі і в майбутніх перевтілення. Прокляття або відворот – це, мабуть, найнебезпечніше кармічне покарання за зв’язок з одруженим чоловіком.
У дружин, які також є матерями 2-3 дітей, стільки негативу на адресу інших жінок, що вони можуть проклясти всю сім’ю і рід, і тоді вже буде зіпсована карма наступних поколінь. Таку ситуацію можна змінити лише покаянням коханки і відпрацюванням кармічного боргу весь залишок свого життя.
Проблеми з чакрами
Оскільки енергетична система всередині людини тісно пов’язана з її зовнішньої аурою, багато екстрасенсів помічають при діагностиці коханок блокування здорових потоків життєвих сил в районі сонячного сплетіння. Це впливає вже не тільки на можливості, а й на здатності жінки створити сім’ю.
Зміна карми майбутньої дитини
Дивно, але якщо жінка не робить розрив міцних кармічних вузлів з минулим одруженим партнером, вона передає інформацію про його рід навіть тому малюкові, який народжений від іншої людини 2-10 років по тому!
Звичайно, для цього коханкою треба бути довго і прикипіти до партнера, але все одно ймовірність телегонії ніколи не можна виключати. Дитина, у якого енергетичний зв’язок з іншими чоловіками, а не власним батьком, має дуже слабку родову і особистісну карму, його доля не визначена.
Передача своєї долі потомству
Коли йде спілкування з одруженим чоловіком, карма справжньої жінки погіршується, як уже зазначено було вище. Але якщо вона не встигла знайти реально відповідного їй партнера і навіть не усвідомила свою помилку, не змогла винести ніякого уроку з такого сумного досвіду, то від кого б в результаті не народилася дитина, йому дістанеться частина невдалого особистого життя матері. В першу чергу, це стосується дочок.
Хвороби
Якщо одружений партнер відволікає жінку від виконання істинної кармічного мети, її енергетика стане слабкою, а це призведе до розхитування імунітету. В результаті організм стає потенційним розсадником хвороб, до того ж у пані приглушується інтуїція.
Більш того, присутність боргів в карму, викликаних відносинами з чужим чоловіком, веде до конкретних недуг не тільки у коханки. Так, в тілі ошуканих дружин зростає ризик мaстопатії, а у зрадника переповнюється 2 чакра, що викликає адeному. Коли людина заважає з’єднатися істинно люблячим серцям і обманює інших (зокрема, коханка), у нього підвищується ймовірність нейрoдeрміту.
Варто відзначити, що якщо жінки знають один про одного, під час sекsа вони вкладають в партнера більше агресії і руйнівної енергії. Це призводить до хвороб сечoстaтевої системи як у чоловіка (як переносника цього негативу), так і у жінок (як адресатів даних вібрацій).
Повернення бумерангів
Іноді карма може спрацювати таким чином, що чоловік, який пішов з сім’ї знову починає зраджувати вже нової пасії. Це класичний сценарій повернення карми боргу за свої помилки, коли коханці доводиться пережити ті ж неприємні почуття, які вона спровокувала у обдуреної дружини.
Як очистити карму: зв’язок з одруженим геть із голови
Перший етап звільнення від тягаря непотрібних відносин – це усвідомлення. Необхідно для початку розібратися, що це дійсно не підходящий для вас партнер. Зрозуміти це, в взагалі то, неважко. Якщо жінка перестала насолоджуватися життям, багато хворіє, перенасичена ревнощами, не відчуває підтримки і допомоги від чоловіка, значить, ці почуття складно назвати любов’ю.
Коли немає спільних інтересів, присутні тільки напруга і страх, немає фінансової захищеності або духовної близькості, треба серйозно замислитися над тим, а що взагалі можна винести з цього союзу.
Коли встановлено, що відносини не несуть ніякої користі, потрібно зрозуміти, що при їх збереженні ви проявляєте нелюбов до себе і дітей. Ви вторгаєтеся в чужий простір і за це будете відповідати перед долею в різних формах страждань, хвороб і проблем. Потім треба очистити своє життя від зовнішньої присутності цієї людини.
Змініть номер телефону, місце проживання, викиньте всі нагадування у вигляді подарунків і фотографій. Згадувати про минулі приємні миттєвості не треба, краще будуйте плани на щасливе майбутнє з іншим чоловіком.
Щоб відновилася карма, одружений чоловік повинен повернутися у сім’ю. Тому так важливо подумки просити вибачення у його законної дружини і дітей. Якщо вона знає про зраду, треба звернутися особисто. Можна сходити до церкви, щоб помолитися і відпустити гріх.
Якщо у вас щира і сильна любов до одруженого чоловіка, карма не зміниться і не постраждає, коли так було задумано долею. У такій ситуації почуття обопільні і навіть наявні страждання стають благодатним грунтом для самовдосконалення.
В інших обставинах має сенс проявити цнoтливість. Пам’ятайте, якщо ви вкраде чужого кармічного партнера, ви також заберете приблизно 1/16 негативної карми самої дружини.
Кожен з нас повинен проходити уроки карми з конкретними людьми, так що доля обов’язково все розставить у відповідності зі своєю задумкою.
Автор – Любов Добродушна




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На Закарпатті вилучили майже півтора центнера наркотиків
  4. На Львівщині стався землетрус
  5. На роботу потрібні журналісти!
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Всі новини
Загрузка...

«    Листопад 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30