ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Цей тест допоможе вам визначити рівень розвитку вашої душі: нумерологія


Ваша душа теж розвивається!

Нумерологічний тест передбачає послідовне додавання всіх чисел своєї дати народження: наприклад, 6 квітня 1972 р. = 6 + 4 + 1 + 9 + 7 + 2 = 29. Або такий приклад: 10 жовтня 1976 р. = 10 + 10 + 1 + 9 + 7 + 6 = 43. Зверніть увагу, що при підрахунку число або місяць народження не діляться на одиниці і десятки. Дату або місяць народження, що складаються з двох цифр, необхідно додавати цілком.
Ви повинні отримати двозначне число не вище 59. Якщо двозначне число буде більше 59, то складайте його ще раз.Двозначне число - це ваша доля, вплив прихованих сил, які приходять ззовні, і підсумок того, що принесе вам майбутнє.
Подивіться, в яку групу двозначних чисел ви потрапляєте. Це показує рівень розвитку вашої душі. 
Від 1 до 9
Відсутність як таких кармічних завдань (крім задач роду). Перед людьми цього рівня не ставить якихось цілей, не вимагають саморозвитку. Займатися можна чим завгодно. Єдина умова: ці люди повинні жити, узгоджуючись із власним сумлінням.
Від 10 до 19
Перший рівень. Це означає, що ви повинні основну увагу приділяти розвитку своєї особистості, виховувати в собі волю, вдосконалювати своє тіло і дух. Вас чекають земні справи, а високі матерії не для вас.
Від 20 до 29
Рівень другий. Людина, яка знаходиться тут повинна відпрацьовувати земну карму, спираючись при цьому на свої витоки, досвід предків. Вам слід розвивати свою інтуїцію, навчитися керувати власною підсвідомістю.
Від 30 до 39
Це рівень людей, здатних впливати на свідомість оточуючих. Якщо ви перебуваєте на третьому рівні втілення, то знайте, що ваше покликання в цьому житті - навчити інших філософського погляду на життя, основ буття. Тому вам самим доведеться багато вчитися, щоб потім передати свої знання іншим.
Від 40 до 49
Вищий рівень свідомості. Інтелектуал, філософ, вчитель. Ви повинні прагнути пізнати вищий сенс буття, основи світобудови. Ваша мета в житті - вийти на новий рівень свідомості.
Від 50 до 59
Людина п'ятого рівня є спостерігачем, посередником між Вищим Розумом і людьми. Ви - носій таємної інформації. Ваша мета - самовдосконалення в самоті. Але це не означає, що люди, які  належать до даного рівня, завжди світлі і чисті. Дуже часто це улюбленці долі, які отримують всі блага легше, ніж інші. Часто можна спостерігати, як ці люди перестають стежити за собою, виховувати себе, свою душу і опускаються, починають жити, тільки споживаючи. Звичайно, в майбутньому житті їх чекає розплата і падіння на більш низький рівень.
Даний рівень, зобов'язує вести такий спосіб життя, який би збагачував душу і поліпшував рід.
Що означає, наприклад, конкретне число 29 і число 43 в житті конкретних людей, можна подивитися в наведеному  на наступній сторінці трактуванні. Залишається тільки додати, що кожні 29 років у одного і кожні 43 року в іншого в долі відбуватимуться важливі події.
Трактування конкретних «чисел душі»:
10 - щасливе число. Знак честі, впевненості в собі. Це підйом і зліт. Дуже сприятливе для майбутнього.
11 - складне число. Попереджає про приховану небезпеку, випробуваннях і зраду. Людина може займатися окультними науками, але з великою обережністю.
12 - символ страждання і занепокоєння. Людина числа 12 може стати жертвою інтриг. Їй  не слід лізти на рожен, вступати у всякого роду союзи і організації, які виступають проти будь-кого.
13 - символізує зміну планів, місця перебування, попереджає про небезпеку. Древні казали, що той, хто розуміє число 13, отримує силу і владу. Знак серйозних змін в житті, як позитивних, так і негативних.
14 - попереджає людину про небезпеку від природних катаклізмів: вітру, води, вогню і повітря. Поряд з цим сприяє операціям, бізнесу, але з певним ризиком. Якщо число 14 випаде при підрахунку майбутніх подій, вам слід бути дуже обережним.
15 - люди цього числа мають величний темперамент в поєднанні з особистим магнетизмом, яким користуються для досягнення своїх цілей. 15 сприяє ораторському мистецтву і музиці. Обіцяє удачу, але іноді змушує людей в своїх корисливих інтересах вдаватися до магії.
16 - вісник прийдешніх катастроф або краху планів. Це число попереджає про злий рок, який може спіткати людину, і про те, що рішення потрібно приймати дуже обережно, щоб уникнути фатальних тенденцій.
17 - високодуховне число. Приносить власникові щастя, свободу і зміни в житті.
18 - число руйнування духовної сторони світу. Люди «вісімнадцяти» бувають жорстокі - це сімейні бешкетники і деспоти, забіяки, учасники різного роду шабашів і антисоціальних революцій. У деяких випадках число позначає бізнес, причому «чорний». Цей знак пов'язаний з обманом і зрадою з боку оточуючих. Він також попереджає про небезпеки від води, вогню і вибухових речовин.
19 - символізує Сонце. Надзвичайно сприятливе число, яке приносить щастя, успіх, повагу і визнання. 
20 - має двояке тлумачення. З одного боку, заклик до дії, реалізація нових планів, але ці плани повинні бути воістину грандіозними. З іншого боку, це перешкоди на шляху до досягнення мети, які можуть бути подолані шляхом розвитку духовного начала в людині.
21 - символізує Всесвіт. Це число честі, життєвого підйому і успіху. Воно позначає перемогу після битви. Дуже щасливе число з точки зору майбутніх подій.
22, 58 - це число доброї, довірливої людини з мішком помилок за плечима. Попереджає людей про помилки, про те, що вони живуть в полоні своїх ілюзій і прокидаються тільки в хвилину небезпеки. Стосовно майбутнього число вимагає обережності у всьому.
23, 59 - володіє магічним впливом, віщує успіх, допомога в справах і кар'єрі. Стосовно майбутнього це хороший знак, який обіцяє удачу у всіх починаннях.
6, 24, 33, 42 - щасливе число: успіх і підтримка у всіх нових справах, удача в любові. Стосовно майбутнього сприятливий знак.
25, 34 - здатність до розуміння через власний досвід. Число можна назвати щасливим. Його володар на початку життя через свій характер піддається серйозним випробуванням. Стосовно майбутнього - сприятливе число, оскільки людина, керуючись своїм життєвим досвідом, не зробить одну і ту ж помилку двічі.
26, 35, 44, 53 - попереджає про смертельну небезпеку в майбутньому. У такої людини загострене передчуття катастроф. З роками в житті все більше розчарувань і обманів. Потрібно бути якомога обережнішими.
27, 36, 45, 54 - хороший знак. Це означає, що людина отримує винагороду завдяки продуктивному мисленню, творчій праці і високим інтелектуальним здібностям. Стосовно майбутнього число сприятливе. 
28, 55 - знак дуже суперечливий і двоїстий. Людина володіє великими здібностями. Але це люди з напівправдою в свідомості і з опозицією до закону. Вони схильні по життю йти тільки уторованим шляхом. Стосовно майбутнього не зовсім сприятливе число.
29, 38, 47, 56 - означає нещирість, обман і навіть зраду з боку оточуючих. Людина постійно стикатиметься з важкими випробуваннями, зрадами з боку друзів і протилежної статі. Майбутнє - число несе підвищену небезпеку.
30, 39, 48, 57 - знак розумової, інтелектуальної переваги над оточуючими. Однак такі люди не приховують свою тягу і до матеріальних благ. Цей знак нейтральний, він не віщує ні щастя, ні нещастя. Все залежить від бажання власника.
31, 40, 49 - схоже на попередній, за винятком того, що ці люди занурені в себе, часто бувають самотні, навіть перебуваючи в гущі подій. З матеріальної точки зору число досить невдале.
32, 41, 50 - цей знак має таку ж магічну силу, як 23. Людина знаходиться в гармонійних відносинах з великою кількістю людей, але повинна приховувати свої плани від оточуючих - інакше вони не збудуться. Знак сприятливий для майбутнього.
37, 46 - знак добра, щасливого кохання і дружби. Гармонія з протилежною статтю і удача в спільних проектах. Сприятливе для майбутнього. 
43, 52 - досить нещасливий знак. Символізує собою революцію, переворот, випробування і удари долі. Майбутнє несприятливе.
51 - знак величезних потенційних можливостей, натура воїна. Передбачає несподівану кар'єру. Сприятливе військовим, морякам, а також різним лідерам.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...