Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Ужгородські лісівники почали полювання на "лісових вандалів"

Ужгородські лісівники почали полювання на "лісових вандалів"

В Ужгородському лісгоспі встановили камери спостереження, щоб уберегти ліс від крадіжок і вчасно попередити незаконну рубку.
Наразі закупили та встановили 7 відеокамер - 5 в Добронському лісництві та 2 в Анталовецькому Система спостереження працює досить просто. Від камер, що знаходяться на висоті 5 метрів сигнал по проводах надходить на пост чергового і на мобільні телефони лісничого та директора.Основні елементи обладнання та камери закуплені за власні кошти лісового господарства. Відеопастки працюють автономно.

Вони захищені від дощу, вітру і морозу. А знімають не тільки вдень, але і вночі. В лісі на Ужгородщині, як у великому місті працює система відеоспостереження. Камери реагують на будь-який рух.Якість зйомок дозволяє і номер машини встановити, і лісових вандалів роздивитись.

Ще одна перевага цих відеокамер - це мобільність. Лісники їх будуть періодично переставляти. Крім боротьби з незаконними рубками, камери допоможуть підтримувати чистоту в лісі й знайти тих, хто влітку збирає ягоди і гриби в місцях, де це робити заборонено. Зараз на території Ужгородського лісгоспу працює вже 7 камер спостереження.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Закарпатських лісівників одягнули в нову форму Лісівники Закарпаття представили нові зразки уніформи працівників лісової охорони, інженерів та інших працівників
Синоптики розповіли, якою буде погода на початку тижня 23 січня погоду більшої частини території України визначатиме не дуже волога і не дуже холодна повітряна маса. Про це

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Померла новонароджена дівчинка розміром з ляльку Барбі
Померла новонароджена дівчинка розміром з ляльку Барбі
Під час буревію у Москві загинуло 12 людей / ВІДЕО 18+
З Всесвіту зникла зірка, – NASA
Злочинець віддав свою нирку матері двох дітей: спокутує провину
Злочинець віддав свою нирку матері двох дітей: спокутує провину
Всі новини

«    Травень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31