ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Чим зайнятися ввечері?

Чим зайнятися ввечері?

Іноді сидячи на роботі, абсолютно не уявляєш, що робити сьогодні ввечері. Особливо це стосується часу, коли темрява настає рано, та ще й погода не найкраща – гуляти не підеш, та й у гості теж йти по темних провулках не хочеться. Залишається придумати, чим зайнятися ввечері і не виходити з дому.

Не знаєте, чим зайнятися ввечері після роботи? А згадайте, чи давно вам вдавалося приділити час собі любимій чи любимому? Ванна з запашною піною...

Інший спосіб подбати про себе, це привести себе у форму. Може, у вас давно стоїть без діла в кутку квартири велотренажер або бігова доріжка? Ну а якщо тренажерів немає, можна обійтися і без них. Є маса вправ, які допоможуть підтримати хорошу форму і без спеціальних пристосувань. Всього 10-15 хвилин вправ кожен день дозволять зберегти красиві обриси тіла. 

Після напруженої роботи хочеться розслабитися і заспокоїти нерви. Багатьом це зробити допомагає улюблене хобі – в'язання, малювання, вишивка хрестиком, розшук і освоєння нових кулінарних рецептів, футбол чи ремонт машини. Та що завгодно, головне, щоб вам це подобалося.

Погода погана і гуляти не хочеться? А якщо прогулянка буде по магазинах? Шопінг врятує від поганого настрою і позбавить від нудьги.
Роздумуючи над тим, чим зайнятися ввечері, коли нудно, ми намагаємося знайти спосіб розвеселити себе. Але це робити потрібно не завжди, часто тугу розвіяти допомагає тиха спокійна мелодія, чашка гарячого шоколаду або глінтвейну, цікава книга, хороше кіно або просто вид доріжок, які креслить дощ на вікні. А щоб було затишніше, заверніться в теплий м'який плед. 

Відвідування сауни або лазні теж допоможе зняти напругу і втому, подарує гарне самопочуття. А якщо ви захопіть з собою крему, маски і скраби, то ви повернетеся додому ще й покращала, з ніжною гладкою шкірою і легкими шовковистим волоссям.
 
Чим зайнятися вдома ввечері з родиною?

Коротати вечори багато хто звик біля телевізора, поєднуючи перегляд ситкомів і фільмів з поглинанням вечері. Але таке проведення часу швидко приїдається, хочеться придумати інше заняття на вечір, яке зацікавить всю сім'ю.

Влаштуйте сімейні читання. Виберіть книгу, яка буде цікава всім, і читайте вголос. Можна довірити це краще читцю в сім'ї або читати книгу по черзі.

Подивіться за календарем, який сьогодні можна відзначити свято (їх кожен день багато). Поговоріть з домашніми, як будете святкувати, що краще приготувати. Знайдіть відповідну музику і веселіться.

Чим зайнятися ввечері в неділю? Пограйте в лото або карти, збирайте пазли. Можна і в шахи або шашки грати – 2 змагаються, решта тренери чи коментатори. Періодично проводите турніри, з'ясовуючи кращого гравця в сім'ї. Переможцям покладається смачний приз. 

Заведіть сімейний блог в інтернеті. Можна зробити його доступним тільки для членів вашої родини. Розміщуйте там звіти про минулі заходах (виступ дитини на святі в дитячому садку, 1 вересня) і фотографії з них, пишіть про всі значущі для вашої родини подіях. Вийшла чудова курочка з ананасами? Сфотографуйте і запишіть рецепт, щоб не забути. Кот зайняв господарське крісло і сідел там з видом імператора? 

Терміново фотографуйте і розміщуйте в блозі, придумайте забавну напис, можна навіть корону вашому улюбленцю в Фотошопі домалювати. Запишіть мрії і плани на найближче майбутнє. Через деякий час буде цікаво перечитати і згадати, про що думали, що хорошого і веселого відбувалося.

Якщо не знаєте, чим зайнятися довгими осінніми вечорами, то витратьте їх на щось корисне. Наприклад, зробіть годівницю для птахів і повісьте її в парку або на балконі (якщо він не засклений).





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Листопад 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30