» » Активоване вугілля від токсинів та отрути в організмі: як приймати та коли цього робити не можна

Активоване вугілля від токсинів та отрути в організмі: як приймати та коли цього робити не можна


Активоване вугілля – це потужний природний засіб для видалення хімічних речовин і токсинів з організму.
Існує багато різновидів активованого вугілля. Якщо ви хочете використовувати його для лікування, виберіть той, який зроблений з шкаралупи кокосу або інших природних джерел.
Активоване вугілля має безліч застосувань. У більшості випадків воно використовується для лікування отруєнь та передозування ліків. Крім того, воно має здатність зменшувати здуття живота і гази, знижувати рівень холестерину, запобігати похміллю і лікувати проблеми з жовчю під час вaгітності.
ТОП-10 застосувань активованого вугілля
При використанні активованого вугілля надзвичайно важливо пити достатню кількість води в день. Це пов’язано з тим, що активоване вугілля може викликати зневоднення. Більш того, це допоможе вам більш ефективно позбутися від токсинів і запобігти зaпору.
Крім ефективного і безпечного лікування в разі отрyєння і усунення токсинів з вашого тіла, активоване вугілля можна використовувати для дезодорації та дезинфекції. Більш того, воно може бути дуже ефективним при лікуванні хвороби Лайма.
Зуби і порожнина рота
Активоване вугілля надзвичайно корисне для здоров’я порожнини рота. Воно може змінити рН-баланс у роті, запобігти неприємний запах, запобігти захворюванню ясен і порожнини рота. Воно відбілює ваші зуби, адсорбуючи бляшки і мікроскопічні речовини, які викликають плями на ваших зубах. Ви повинні намочити зубну щітку і вмочити в порошкоподібне активоване вугілля.
Чистіть зуби, як ви регулярно робите, але не забудьте звернути увагу на ті області, які мають найбільшу кількість плям. Добре сполоснути порожнину рота теплою водою.
Щоб отримати максимальні переваги, рекомендується чистити зуби активованим вугіллям 2-3 рази в тиждень. Якщо ваші зуби стають чутливими, ви повинні припинити його використовувати.
Усуває гази і здуття живота
Активоване вугілля може ефективно боротися з газоутворенням і здуттям живота. Воно робить це, пов’язуючи побічні продукти в їжі, які викликають дискомфорт. Рекомендується приймати 500 мг за годину до їжі зі склянкою води. Потім, не забудьте випити додатковий стакан води, щоб допомогти організму видалити вугілля.
Лікує алкогольне отруєння і допомагає запобігти похміллю
Активоване вугілля допоможе видалити токсини з вашого тіла, які можуть викликати отруєння. Незважаючи на те, що воно не адсорбує спирт, може видаляти штучні підсолоджувачі і хімікати. Згідно з деякими дослідженнями, коли активоване вугілля приймається одночасно з алкоголем, воно може знизити концентрацію алкоголю в крові.
Видалення цвілі
Токсична цвіль викликає ниркову і печінкову недостатність, депресію, зниження функції мозку, подразнення очей, серцеві захворювання, блювоту, головний біль, важкий респіраторний дистрес і порушення функції імунної системи.
Якщо ви помітили будь-яку цвіль, її необхідно видалити належним чином. Рекомендується носити рукавички і захисну маску, щоб ви могли не вдихати токсичну форму і вживати активоване вугілля три рази в день за 1,5-2 години до їжі, щоб видалити спори цвілі з організму.
Яблучний оцет, харчова сода, олія чайного дерева і бура можуть також використовуватися для очищення цвілі на твердих поверхнях.
Фільтрація води
Активоване вугілля використовується в системах фільтрації води через його здатність вловлювати домішки у воді, включаючи пестициди, промислові відходи, розчинники та інші хімікати. Згідно з дослідженням, фільтри з активованим вугіллям можуть ефективно видаляти фторид.
Уникати фториду надзвичайно важливо для правильної функції імунної системи, здорової печінки і нирок і гарного стану порожнини рота.
Екстрене видалення токсинів
Активоване вугілля можна також використовувати в разі випадкового або цілеспрямованого передозування фармацевтичних препаратів і ліків. Рекомендується використовувати 50-100 мг в разі отруєння у дорослих і 10-25 мг для дітей.
Більш того, активоване вугілля можна використовувати при харчовому отруєнні, коли присутні діарея і нудота. Дорослим рекомендується приймати 25 мг при виникненні симптомів, в той час як дітям слід призначати 10 мг. Майте на увазі, що ви повинні споживати багато води при використанні активованого вугілля.
Здоров’я шкіри і тіла
Активоване вугілля також дуже ефективний для лікування вугрового висипу і запаху тіла, а також полегшує дискомфорт від укусів комах і укусів змій.
Ви повинні змішати 1 капсулу активованого вугілля з ½ столовою ложкою кокосового масла і нанести на уражену ділянку.
Ви повинні повторно застосовувати кожні 30 хвилин, поки не помітите, що свербіж і дискомфорт усунені. Для лікування акне змішайте одну капсулу активованого вугілля з 2 столовими ложками гелю алое вера і нанести на обличчя масажними рухами. Дайте висохнути, потім змийте.
Травне очищення
Активоване вугілля може видаляти токсини, що викликають алергічні реакції, слабку функцію імунної системи і окисне пошкодження, тим самим зменшуючи біль в суглобах, а також збільшуючи розумову функцію і енергію.
Щоб підтримати загальне здоров’я і добре самопочуття, дуже важливо регулярно очищати травний тракт, тому що пестициди з їжі або хімічні речовини у воді, яку ми п’ємо, можуть створити токсичний тягар в нашому організмі. Щоб очистити систему травлення, рекомендується приймати 10 мг активованого вугілля за 90 хвилин до кожного прийому їжі протягом 2 днів.
Проти старіння
Активоване вугілля може запобігти пошкодженню клітин нирок і печінки і підтримувати здорові наднирники. Активоване вугілля надзвичайно корисне для цих органів через здатність вимивати хімікати і токсини.
Рекомендується приймати 2 капсули в день після контакту з токсинами або впливу важких металів або неорганічних продуктів. Це буде сприяти більш здоровій функції печінки і нирок, здоровому травному тракту і кращої когнітивної функції.
Зменшує високий рівень холестерину
Багато досліджень показали, що активоване вугілля має здатність знижувати рівень холестерину. Фактично, було показано, що загальний холестерин зменшився на 25%, холестерин ЛПНЩ знизився на 41%, а ЛПВЩ збільшився на 8% всього за 4 тижні.
Незважаючи на те, що воно безпечне для використання, ви повинні знати, що деякі медичні умови, такі як крoвотеча або зaкупорка кишечника, хронічне зневоднення, отвори в кишечнику, повільне травлення або недавня абдомінальна хірургія, можуть впливати на реакцію активованого деревного вугілля e вашому тілі.
Більш того, активоване вугілля перешкоджає поглинанню ліків, які відпускаються за рецептом. Рекомендується приймати активоване вугілля за 1,5-2 години до їжі, до прийому ліків і добавок.
Побічні ефекти можуть виникати при наступних препаратах:
Налтрексон (використовується для алкогольної і опіоїдної залежності)
Фентаніл
Hydrocodone
Acrivastine
Bupropion
Carbinoxamine
Метадон
Meclizine
Морфій
Оксикодон
Umeclidinium
Acetaminophin
Морфофілсульфат ліпосоми
Сворексант
Микофенолат мофети
Tapentadol
Мікофенольна кислота
Трициклічніантидепресанти
Теофілін
Оксіморфон
Вибирайте активоване вугілля з кокосових скорлупок або ідентифікованих деревних порід. Уникайте порошкоподібної форми, тому що воно може мати штучні підсолоджувачі, які сповнені хімічних речовин.
Джерело. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Проблеми, які вирішує активоване вугілля
Проблеми, які вирішує активоване вугілля   Повний список. Це варто знати!   1. Засіб від метеоризму і здуття Гази бувають у всіх нас. В середньому людина

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Відбулось відкриття санаторію «Кришталеве джерело»
  2. Побили активіста, який приїхав фіксувати незаконну вирубку лісу (ФОТО)
  3. Пожежа на Свалявщині: горів житловий будинок (ФОТО)
  4. Поліція повідомила подробиці резонансного вбивства на Закарпатті (ФОТО)
  5. Свалявчани, увага! Залізничний переїзд зачинається на ремонт
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30