» » Поліція повідомила подробиці "п'яних" ДТП на Закарпатті за добу (ФОТО)

Поліція повідомила подробиці "п'яних" ДТП на Закарпатті за добу (ФОТО)

Поліція повідомила подробиці
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували в Ужгородському, Тячівському, Перечинському, Хустському, Іршавському районах.

Двох нетверезих водіїв виявили працівники сектору реагування патрульної поліції смт.Дубове Тячівського району. Вони зупинили в селі Калини автомобіль «Volkswagen Gоlf», за кермом якого перебував житель селища Ганичі Тячівського району. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,77 проміле алкоголю. Водійського посвідчення чоловік не пред’явив. На нього склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на штрафмайданчик. 

Другого нетверезого водія за кермом зупинили ввечері в селі Нересниця Тячівського району. Житель села Вільхівці керував автомобілем «ВАЗ-21099», не маючи відповідних документів і перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,59 проміле алкоголю. Машину затримали на спецмайданчик Дубівського відділення поліції.

У Хусті вночі наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль «Оpеl Cоmbо», який виїхав на зустрічну і ледь не скоїв ДТП. За кермом перебував п’яний житель села Горінчево. Водія доставили на медосвідчення до лікарні, де виявили 1,4 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від нього вилучили, від керування відсторонили. 

На автодорозі Мукачево-Рогатин в Іршавському районі зранку працівники поліції зупинили автомобіль «ЗАЗ-Дейво» на львівських номерах, який порушив вимогу дорожньої розмітки. За кермом перебував п’яний житель Мукачева, який відмовився від медосвідчення, про що було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили.

У селі Дубриничі Перечинського району ввечері наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль «ВАЗ-2106», на якому не було заднього бампера, не освічувався задній номерний знак, а водій невпевнено керував, створюючи аварійну ситуацію. За кермом перебував житель села Новоселиця Перечинського району, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього аж 3,06 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, від керування п’яного чоловіка відсторонили, машину передали його синові.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
На Закарпатті знову спіймали нетверезих водіїв: один з них встиг скоїти ДТП
На Закарпатті знову спіймали нетверезих водіїв: один з них встиг скоїти ДТП Практично щодня на дорогах області полісмени виявляють п'яних за кермом автомобіля.  Випадки керування транспортними

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Відбулось відкриття санаторію «Кришталеве джерело»
  2. Пожежа на Свалявщині: горів житловий будинок (ФОТО)
  3. Побили активіста, який приїхав фіксувати незаконну вирубку лісу (ФОТО)
  4. Свалявчани, увага! Залізничний переїзд зачинається на ремонт
  5. Сварка закінчилась вбивством: у Сваляві гості забили господаря до смерті
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...
Навколо світу за 79 днів: новий рекорд велосипедиста
Навколо світу за 79 днів: новий рекорд велосипедиста
Учені відкрити одну з найбільших таємницю будівництва піраміди в Гізі
10 геніальних винаходів, які існують поки лише в Японії
10 геніальних винаходів, які існують поки лише в Японії
Дев’ять зірок, яких природа створила у двох екземплярах
Дев’ять зірок, яких природа створила у двох екземплярах
Всі новини

«    Вересень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30