ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатець дерев'яною битою жорстоко побив односельця

foto
Потерпілий у реанімації
Під час суперечки у сільському барі 32-річний місцевий мешканець дерев`яною битою побив односельця. Потерпілого доставили до обласної клінічної лікарні в Ужгороді. За фактом хуліганських дій та спричинення тяжких тілесних ушкоджень слідчий відкрив кримінальні  провадження
 
Наприкінці червня поліцейські Рахівського відділення поліції за фактом хуліганських дій із застосуванням дерев`яної бити, відкрили кримінальне провадження за част.4 ст. 296 Кримінального  кодексу України. В рамках розслідування цього злочину правоохоронці з`ясували, що 32 – річний мешканець смт.В.Бичків Рахівського району після словесної суперечки з односельцем, наніс йому десять ударів битою.  Потерпілого без свідомості, з численними важкими травмами голови медики доставили до Обласної клінічної  лікарні.
 
Як повідомив слідчий, який розслідує обставини цього злочину, конфлікт між односельцями виник через давні неприязні стосунки. Під час відпочинку у місцевому барі 32-річний рахівчанин витягнув з автомобіля дерев`яну биту  і побив чоловіка до непритомності. Обидва чоловіки – і потерпілий, і підозрюваний притягувались до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини.
 
За фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень слідчий Рахівського  відділення поліції відкрив кримінальне провадження ще за однією статтею Кримінального кодексу України– част. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Слідство у справі триває.
 
 
Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
На Закарпатті сталася бійка в кафе: чоловік потрапив до реанімації В кафе селища Великий Бичків місцевий мешканець наніс важкі тілесні ушкодження відвідувачу. Наразі потерпілий у

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...