» » Якщо побачите ці рослини — ні в якому разі не чіпайте їх!

Якщо побачите ці рослини — ні в якому разі не чіпайте їх!

У нашому світі є рослини, які здатні вбити людину!, передає Ukr.Media.
Рослини завжди асоціюються з красою і свіжим повітрям. Рослинами прикрашають будинки, щоб зробити їх більш яскравими. А є й такі, які допомагають людям боротися з недугами. Але, тим не менш, завжди потрібно відрізняти хороше від поганого.
У нашому світі є рослини, які здатні вбити людину. Вони дуже небезпечні, і їх треба уникати. Деякі з них добре відомі, але про більшість звичайна людина нічого не чув. Ознайомтеся з 9 найнебезпечнішими для життя людини рослинами, і не забувайте про них.
Аконіт клобучковий (вовчий корінь, волкобой, цар-зілля)

В цю красу можна закохатися з першого погляду. Аконіт виглядає милим і нешкідливим, але насправді це рослина отруйна. У давні часи люди змащували цим рослина кінчики стріл, щоб вороги гинули швидше. При його допомозі відганяли вовків, за що рослина і отримало назву волкобой. Якщо людина з'їсть аконіт, у нього почнеться блювота, оніміння і пронос, що може призвести до смерті.
Рицина

Рицин, що містять насіння цієї рослини, вельми небезпечний: він може викликати подразнення шлунка, підвищену частоту серцевих скорочень і зниження кров'яного тиску. Тим не менш, саме насіння цієї рослини отримують касторове масло.
Віх отруйний (цикута, котяча петрушка)

Ще одна рослина, яке виглядає карколомно, але насправді дуже небезпечно. Деякі помилково приймають його за дику моркву, адже їх невеликі білі квіти дуже схожі. Різниця полягає в тому, що в останнього в самому центрі білих квітів можна знайти червона квітка. Віх вважається найпоширенішим отруйною рослиною в США і Великобританії. Його жертвами стали багато. Жертва, яка з'їла це рослина, перед смертю буде переживати важкі напади.
Дурман звичайний (дурман смердючий, дуропьян)

Ця рослина може бути найцікавішим у списку, але воно дуже небезпечно. Існує стара приказка, пов'язана з дурманом. У ній сказано, що жертви рослини стають «гарячими, як заєць, сліпими, як кажан, сухими, як кістка, червоними, як буряк і божевільними як торговець капелюхами». Пізніше наука змогла довести правильність приказки. Деякі з жертв рослини навіть виявляють агресивність і войовничість.
Жалящее дерево

Його назва може здатися смішним, але наслідки від нього далеко не смішні. Це рослина покрита мікроскопічними волосками, які отруйні. Опік, викликаний контактом з листям, поступово стає однією великою пухлиною, яка не спадає до декількох місяців.
Борщівник Мантегацци

У жертв борщівника на шкірі з'являються пухирі, висипання та постійні рубці. А найгірший сценарій полягає в тому, що ця рослина може викликати сліпоту. Воно здатне рости до 3 метрів у висоту. Рівень його токсичності настільки високий, що в деяких країнах він визнаний найбільш шкідливим бур'яном.
Воронець толстоножковий

Мало того, що ця рослина небезпечна і отруйна, воно, до того ж, зловісно виглядає. У нього є якась подоба очей, які дуже підходять для фільму жахів. З-за них рослина отримало прізвисько «очі ляльки». Воно настільки отруйна, що навіть тварини уникають зустрічі з ним.
Хвилівник звичайний (гарячкова трава, финовник)

Цікаво, що ця рослина використовується лікарями в якості альтернативного ліки. В той час, як деякі говорять про його ефективності, Управління з контролю за продуктами і ліками США закликає споживачів припинити його вживання. Чому? За деякими повідомленнями, це рослина погано впливає на нирки. Вчені припускають, що стебло і коріння містять отруйну кислоту. Тому краще уникати його.
Манцинелловое дерево

Це, мабуть, найскладніше рослина в списку, оскільки на ньому ростуть плоди, які виглядають апетитними. Однак, якщо їх з'їсти, можна тимчасово осліпнути і з'являться хворобливі пухирі. За повідомленнями, ті, хто пробував плоди цього дерева, відчували печіння. І хоча сучасна медицина здатна впоратися з наслідками, все ж це рослина може завдати серйозної шкоди організму людини. Це одне з найбільш отруйних дерев на планеті. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Жахливе вбивство на Свалявщині : молодик вбив свою матір
  2. Взяли "на гарячому": у Сваляві викрили високопосадовця на хабарі (ФОТО)
  3. Увага!У Сваляві залізничний переїзд зачинається на ремонт
  4. Моторошне вбивство на Свалявщині: пенсіонерку зарізали у власному будинку (ФОТО)
  5. Цікаве оголошення для свалявчан
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Січень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31