» » Американець застряг у спекотній пустелі. Аби вижити, він пив власну сечу!

Американець застряг у спекотній пустелі. Аби вижити, він пив власну сечу!

Американець, який на дві доби застряг в пустелі Арізони, каже, що в якийсь момент навіть випив свою власну сечу.

Все почалося з того, що недавно Мік Оман заїхав в маленьке гірське містечко Краун Кінг, штат Арізона, США. У той день чоловік вирішив дістатися до свого будинку в Фініксі по новому для себе мальовничому маршруту. Але дорога виявилася лише стежкою, повною ям і валунів, і зовсім не підходила для його Honda CR-V з двоколісним приводом.

Пізніше Оман розповів:
Він сильно підстрибував і раптово мій двигун заглох.  Я не міг рушити ні вперед, ні назад.
У машині зламалася коробка передач. І чоловік виявився в 25 кілометрах на південь від Краун Кінга. У нього був мобільний телефон поза зоною доступу і холодильник з однією пляшкою води, двома банками пива, сендвічем і бубликом - і все це в пекучу спеку.

Він пожартував:
Дійшло до того, що я не міг ковтати, моє горло склеїлося. Тоді я був змушений випити свою сечу, щоб ковтнути. Це було не так неприємно, як я думав. Вона була несолона і вона вгамувала мою спрагу, але була теплою.
Незважаючи на все, що відбувається, Оман зібрав сили, щоб зробити свою версію сигналу про допомогу SOS. Він поклав запаску на лобове скло позашляховика і склав з каміння велику букву H (HELP), сподіваючись, що пілоти вертольота або літака, які випадково пролітатимуть повз, помітять, що йому потрібна допомога.

Чоловік також записав повідомлення на смартфоні для двох своїх сестер, Місі і Мінді:
Якщо ви знайдете цей телефон і мені не пощастило, скажіть моїм сестрам, як я їх люблю.
Через добу після того, як чоловік застряг, він знайшов поблизу струмок. Але це не наблизило Омана до порятунку. Тому, провівши дві ночі всередині свого позашляховика, він відправився на пошуки допомоги і дороги до цивілізації.

Оман каже:
Мої ноги були надзвичайно важкими. Кожен крок, який я робив, був хворобливим, мої ікри зводили судоми. У мене буквально закінчувалися сили.Раптово Оман почув звук мотоцикла свого рятівника. Байкер, що проїжджав поблизу, довіз чоловіка до найближчого населеного пункту, де його оглянули лікарі. А через тиждень повністю зцілений чоловік розповів про свою історію виживання, вдячний, що вона настільки вдало завершилася.

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Серпень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31