ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Жінці, котра підозрюється в катуванні малолітнього хлопчика, обрано запобіжний захід

Жінці, котра підозрюється в катуванні малолітнього хлопчика, обрано запобіжний захід

foto


На розгляді слідчого судді клопотання правоохоронців щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для 37-річної мешканки Ужгорода.
Остання підозрюється у катуванні та заподіянні тяжких тілесних ушкоджень малолітній дитині – хлопчику віком десяти років, котрий разом зі своїми сестрами перебуває під опікою жінки.
Як вбачається з клопотання, жінка неодноразово застосовувала побої, удари як покарання за «неприйнятну поведінку» свого підопічного. Окрім цього, на початку травня минулого року, хлопчика було госпіталізовано до лікарні з множинними забоями різних частин тіла, які у наслідку, кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження.
Сторона захисту щодо обрання підозрюваній найсуворішого запобіжного заходу – тримання під вартою – заперечила, обґрунтовуючи вказане, зокрема тим, що на утриманні жінки наразі перебуває дев’ятеро дітей.
Під час розгляду клопотання слідчим суддею встановлено, що питання подальшого перебування наявних в родині дітей (тимчасового відсторонення матері від опіки) прокуратурою та поліцією  краю не врегульовано. Більш того, ризик тиску підозрюваної на свідків  (неповнолітніх сестер потерпілого) впродовж року з моменту події, органом досудового розслідування доведено не було.
Тож, обрання тримання під вартою підозрюваній, під опікою та доглядом якої перебувають малолітні діти, в тому числі й дівчата віком один та чотири роки відповідно, не вбачається судом за можливе.
Зрештою, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду підозрюваній обрано альтернативний запобіжний захід на час проведення досудового розслідування, а самедомашній арешт в нічний період часу.
Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Всиновила щоб знущатися?
Всиновила щоб знущатися? 37-річній ужгородці оголосили про підозру Сьогодні, 17 липня, співробітники спецвідділу слідчого управління повідомили
Той, хто обкрадав храми навколо колишньої столиці Карпатської України  Затриманому злодію, згідно санкції ч.3 ст.185 КК України, загрожує максимальне покарання у виді позбавлення волі до 6

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31