ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Вона перестала голити бороду і нітрохи про це не шкодує

Вона перестала голити бороду і нітрохи про це не шкодує


Харне Каур вирішила відрощувати бороду, будучи підлітком, оскільки втомилася пробувати все нові і нові способи видалення волосся на обличчі.

Історія мешканки Великобританії Харне Каур, відростила 15-сантиметрову бороду і потрапила в Книгу рекордів Гіннесса, хвилює громадськість вже багато місяців.
 Screenshot_28
У бесіді з кореспондентом Бі-бі-сі Наві Ламбо 24-річна дівчина розповіла про прийняття себе і своє теперішнє гармонійне самовідчуття.
У мене з самого початку пубертатного періоду було волосся на обличчі, і в якийсь момент я подумала: «Якщо вони хочуть там рости, то я перетворю весь негатив в позитивну енергію, і будь що буде».
 Screenshot_39
Мене постійно цькували в школі через бороду. Батьки, звичайно, турбувалися про це, як і про моє здоров'я в цілому - у мене знайшли синдром полікістозних яєчників, що і викликає зростання бороди. Я перепробувала всі засоби для боротьби з нею: знебарвлення, щипці, віск, бритву, креми, нитка для видалення волосся.
 Screenshot_22
Гоління стало щоденною тортурою, плюс я застосовувала віск кожні два дні, але волосся ставало все темніше, довше і жорсткіше, і борода почала розростатися, покриваючи все нові ділянки обличчя. Про мене піклувалися друзі, які були дуже добрими і розуміючими, до того ж мій брат дуже сильно підтримував мене. Я плакала йому в жилетку, і він рятував мене в найважчі хвилини.
 Screenshot_23
Крім того, йому довелося перестати спілкуватися з багатьма знайомими, які відвернулися від нас і стали знущатися з мене, коли я все ж вирішила відпустити бороду. Хочеться, звичайно, щоб тебе любили і інші люди, але якщо сама себе не полюбиш - то як віддавати любов, як же ділитися нею з оточуючими?
 Screenshot_24
Найскладніше тоді було прийняти рішення відростити бороду. Я знала, що відрізняюся від інших, і вирішила - будь що буде. Мене так вимотало цькування, що я вирішила повстати проти норм суспільства і рамок «прийнятної» краси. Безліч людей піддаються цькуванню і бодішеймінгу, тому для мене справа честі - привернути увагу до проблеми і допомогти постраждалим подолати травму.
 Screenshot_25Screenshot_29
Я сама від себе не очікувала, якою сильною і стійкою я можу бути; я красива, а раніше цього не усвідомлювала. Коли тебе труять, ти чуєш на свою адресу тільки образливі прізвиська і образи.
 Screenshot_26
Тільки коли я стала любити себе і замінювати негативні характеристики на позитивні, - я стала говорити собі, що я красива, що я гідна, що я сильніша, ніж люди думають. У той же час, я поки не досягла того стану, коли мені в повній мірі комфортно бути самою собою.
 Screenshot_34Screenshot_30
З огляду на мій діагноз, моє тіло постійно змінюється, і у мене кожен раз йде багато сил, щоб звикнути до нових змін.
 Screenshot_35Screenshot_38
Screenshot_36
Тепер у мене на животі вигулькнуло вітіліго [порушення пігментації, різке побіління шкіри в результаті дефіциту меланіну], і мені довелося прийняти це. Шлях до прийняття себе займає місяці і роки, я все ще змінююся як особистість, росту, і з кожним новим днем я знаходжу щось ще, що в собі варто любити.
 Screenshot_37
Я зрозуміла, що моя історія допомогла людям зв'язатися зі мною: вони вирішують відкритися мені, щоб я могла їм допомогти.
 Screenshot_33
Screenshot_32
А в березні 2016 року Харне Каур стала першою бородатою жінкою, яка вийшла на подіум під час Тижня моди в Лондоні.
Screenshot_31




Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. В Сваляві горів центральний ринок (ФОТО)
  2. Сімейна сварка у Сваляві завершилася підривом гранати (ФОТО)
  3. У Сваляві горів кіоск
  4. Цьогорічний збір неформалів біля водоспаду Шипіт на Закарпатті побив всі рекорди
  5. Свалявські лісівники спростовують звинувачення у вирубках (ВІДЕО)
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Це щось нереальне: як виглядав без татуювань Zombie Boy
Це щось нереальне: як виглядав без татуювань Zombie Boy
В горах розбився літак, загинула ціла родина: подробиці інциденту
В горах розбився літак, загинула ціла родина: подробиці інциденту
Всі новини
Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31