ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » З 1 серпня в Україну можна буде безмитно завозити Тойоти, Лексуси, Хонди, Фольксвагени та ін.

З 1 серпня в Україну можна буде безмитно завозити Тойоти, Лексуси, Хонди, Фольксвагени та ін.

Як нещодавно стало відомо, з першого серпня на територію України можна буде завозити б/в автомобілі канадського виробництва абсолютно без мита. На нові автомобілі, при цьому, ставиться мито в 7%, але за вісім років воно також стане нульовим.

Це, безперечно, дуже хороша новина, але що ми знаємо про канадський автопром? Які ж автомобілі там виробляють і чи виробляють взагалі? Та, як виявилося, так – виробляють. Для початку виключно канадський позашляховик Knight, вироблений на заводі бронетехніки, і відомий не тільки вражаючими розмірами, при яких у нього в багажнику можна легко возити ще один невеликий автомобільчик, але й не менш вражаючою ціною – базова комплектація коштує 630 000 доларів.

Також є відмінний канадський бренд квадроциклів і мотовсюдиходів “Can-Am”. Ця компанія, безумовно, в своєму сегменті – лідер ринку, але навряд чи дасть в ваше стійло залізного коня для щоденних поїздок.

А на цьому, власне, канадські марки автомобілів і закінчуються. І саме час було б трохи зажуритись, підняти руки і закричати в небо: “Так навіщо ж ви прийняли це безмитне ввезення?!!!”, але є одне “АЛЕ”. Справа в тому, що в Канаді розміщено виробництва і таких відомих марок, як: Toyota (з Lexus), Honda (з Acura), Ford (з Lincoln), Dodge / Chrysler, GM (GMC, Chevrolet і Buick) та Volkswagen (німці мають контракт з Chrysler на виробництво їх мінівена в Канаді). І так-так-так, саме на ці автомобілі, які вироблені в Канаді, і буде поширюватися в результаті нульове мито.

І тут виникає справедливе запитання про те, що Канада якось далеченько від України, і просто так звідти машину не прижениш – це однозначно морське перевезення і, що виникає разом з ним, націнка за доставку. Але не поспішайте знову підіймати руки і кричати в небо – нульове мито поширюється і на ті автомобілі, які вже ввезені в Європу. Тобто не обов’язково замовляти авто з Канади, можна знайти “Made in Canada” в одній з країн ЄС і везти авто звідти.
Що ж, я вже передбачаю нову касту професіоналів на Українському ринку автомобілів “професійний шукач канадських авто в Європі недорого”, але в будь-якому випадку – це дуже й дуже хороша новина. Україна стабільно рухається в західному напрямі, а це не може не радувати.
Віктор Сокуренко.
FacebookTwitterGoogle+

скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Скільки коштують машини та водійські посвідчення в Закарпатті та в Арабських Еміратах? За дві зарплати – машину. І не аби яку, а… Газета «Наш Ужгород» дізнавалася, як навчають водити автівку в Арабських

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. У Сваляві підпалили будинок керівниці районного управління освіти (ВІДЕО)
  2. ДТП на Свалявщині :легковик перетворився на купу металобрухту (ФОТО)
  3. Розрив легенів, ампутація та зупинка серця: усе про стан потерпілих у страшній аварії біля Мукачева
  4. Як росошанські діти із ровесниками з Чехії дружать
  5. На Свалявщині випав сильний град
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


У Росії жінка заповіла свою квартиру Трампу. Нею тут же зацікавилася ФСБ
У Росії жінка заповіла свою квартиру Трампу. Нею тут же зацікавилася ФСБ
Легендарна співачка Мадонна приголомшила своїх шанувальників заявою, що вона стане нареченою.
Легендарна співачка Мадонна приголомшила своїх шанувальників заявою, що вона стане нареченою.
Наші не помітили...? У Словаччині затримали провідників та 34 в'єтнамців
Наші не помітили...? У Словаччині затримали провідників та 34 в'єтнамців
Всі новини
Загрузка...

«    Червень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30