» » Названа умова, за якої Кличко погодиться на реванш з Джошуа

Названа умова, за якої Кличко погодиться на реванш з Джошуа


Володимир Кличко ще не прийняв рішення щодо реваншу з Ентоні Джошуа, розповідає sport.znaj.

Едді Хірн, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа, заявив, що розраховує отримати згоду Володимира Кличка на матч-реванш з його підопічним, а якщо українець вирішить не проводити повторний поєдинок, то британський боксер зустрінеться з обов'язковим претендентом по лінії IBF Кубратом Пулєвим, для бою з яким вже зарезервована арена. За словами Хірна, Володимир може погодитися на матч-реванш за умови, що поєдинок пройде за межами Великобританії.
Якщо ж українець відмовиться активувати цю опцію, то 28 жовтня в Кардіффі на стадіоні "Міленіум" Джошуа зустрінеться з Кубратом Пулєвим. Валлійська арена вже заброньована під цю можливу подію.
"Лас-Вегас є лідером серед претендентів на проведення матчу-реваншу між Ентоні і Володимиром. У наступні два тижні ми визначимося з датою і ареною. На мій погляд, Кличко погодиться на бій, якщо він буде за кордоном, і не думаю, що він захоче боксувати в Кардіффі. Мені здається, що Володимир погодиться на матч-реванш, оскільки він насолоджувався останньою подією і захоче влаштувати ще один великий бій. Не думаю, що для нього в цьому випадку гроші - головне питання. Місцем для матчу-реваншу може бути Вегас, може - Нігерія, але в плані логістіки перший варіант краще. Якщо Володимир не захоче проводити цей поєдинок, то ми будемо битися з Пулєвим 28 жовтня в Кардіффі", - розповів Хірн в інтерв'ю Mirror.
скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Серпень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31