ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Топ-5 заходів, які варто відвідати у липні

Топ-5 заходів, які варто відвідати у липні

Перший місяць літа пролетів зі швидкістю світла. 30 днів червня залишились лише у пам’яті закарпатців. Ну і на світлинах у Інстаграмі:) Сьогодні ж липень офіційно прийшов на зміну своєму попереднику. Аби не проґавити цікаві заходи, які будуть в області цього місяця, інтернет-видання «PMG.ua» підготувало для вас «Топ-5 заходів, які варто відвідати у липні». Тому беріть у руки записники і додавайте туди ті фестивалі, які ви не можете пропустити.

1. Фестиваль квітів «Кохання в Сент Міклош». Цей неймовірно гарний та ароматний фест стартує вже сьогодні, 1 липня. Однак, триватиме він два дні. Розпочинається фестиваль сьогодні о 12:00 і триватиме до 20:00. Наступного дня фестиваль працюватиме з 10:00 до 21:00, коли відбудеться урочисте закриття. 
Фестиваль квітів відбудеться у середньовічному замку Сент-Міклош, що в Чинадієві. А хто не знає, Чинадієво зовсім близько біля Мукачева. Тому доїхати туди буде неважко. Організатори вже вдруге перетворять замок на квіткове королівство.
Головною квіткою фестивалю буде троянда. Загалом, замокоздоблять 30 тисячами квітів. Уявляєте, як гарно це виглядатиме? А як романтично:) Тому беріть з собою другу половинку і гайда в Чинадієво.

2. «Рекітське сузір’я – 2017». Це міжнародний фестиваль-конкурс юних поетів і прозаїків, журналістів, митців фото і малюнку, авторської пісні та літературно-мистецьких композицій. Щороку він проходить у мальовничому Міжгір’ї. Цього разу він триватиме з 5 по 10 липня.
Крім того, що можна буде побачити, послухати та поспілкуватися із талановитою молоддю з різних куточків України та світу, організатори обіцяють ще й колоритний відпочинок серед гір: сходження фестивальних груп на гору «Вулична», туристичні тренінги, ватру, розучування коломийок і танців мальовничого закарпатського краю. 
Живучи в містах, закарпатці іноді забувають про те, в якому чудовому, гарному та талановитому краї вони живуть. Це чудова можливість розбудити в собі закарпатця.

3. Фестиваль неформалів або святкування Івана Купала на Шипоті. Цей фестиваль ну дуже відрізняється від попереднього, хоч і проходитиме також на Міжгірщині. Проте, він не менш відомий у всій Україні. Неформали починають збиратися поблизу водоспаду Шипіт, що в селі Пилипець, 1 липня, аби «об’єднатися» з природою. Неформальний з’їзд триватиме більше тижня, до 9 липня. Та головна подія фесту пройде у ніч з 6 на 7 липня, саме на свято Івана Купала. За традицією, розпалять величезне вогнище – ватру.
Шипіт знову перетвориться на неформальне містечко, позбавлене усіляких умовностей, та збере тисячі хіпі,мандрівників-диваків, музикантів, та туристів не лише з України, а й сусідніх країн. Це варто побачити хоча б один раз.

4. Парад наречених. Цей парад інтернет-видання «PMG.ua» рекомендувало відвідати ще в червні. Однак, організатори вирішили, що все-таки краще провести такий довгоочікуваний захід у липні. Тому, знову радимо поїхати в Ужгород, але цього разу 9 липня.
Тим паче, що організатори постаралися здивувати і учасників, і гостей краю зірковим гостем – найвідомішим холостяком України та Грузії. Йдеться про зірку шоу «Холостяк-6» Іраклі Макацарію. Саме найбажаніший холостяк країни буде в якості спеціального гостя та члена журі на «Параді наречених». Ну хіба ж не додатковий привід поїхати в обласний центр Закарпаття?

5. Завершити другий місяць спекотного літа варто в Мукачеві на «Параді сажотрусів». Він відбудеться 27 липня. Триватиме з 18 до 21 год. Чудовий час, коли надворі тепло, але вже не спекотно, ідеально підходить для параду.
Дата заходу підібрана не випадково. Справа в тому, що цього дня, 27 липня, найвідомий мукачівський, та що там мукачівський, найвідоміший у всій Україні сажотрус Берталон Товт, або, як в народі його називають – Берті-бачі, святкує День народження. Саме він у місті над Латорицею займається цим ремеслом ще з 1973 року і саме йому у 2010 на центральній вулиці міста встановили пам’ятник! Таким чином Берті-бачі є обличчям та візитною карткою Мукачева!
Та на цьому літні події, які варті вашої уваги, не закінчуються. Ви й самі можете щодня організовувати собі цікавий, корисний та пізнавальний відпочинок. Для цього потрібно лише одне – бажання. Яким буде ваше літо – залежить тільки від вас.
 
Джерело: PMG.ua скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31