ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

» » Комплекси чоловіків за знаком Зодіаку

Комплекси чоловіків за знаком Зодіаку


Які комплекси є у чоловіків різних знаків зодіаку – читай в нашому матеріалі.
Овен
Комплекс: Хто на світі всіх миліше, всіх рум’яніший та біліший?
Все життя типового Овна – це рух і боротьба, за перше місце, зрозуміло. Причому не важливо, в якій області. Головне завдання – бути попереду планети всієї. І всім активно доводити: я най-най. Жах полягає в тому, що не можна бути майстром-на-всі-руки у всіх сферах життя. І це зрозуміло всім, всім, крім Овна.
Вже він то точно самий розумний, красивий, чесний і т. д. І, найулюбленіший, зрозуміло. Хочете вибити з-під нього стілець, задайте питання: «Ти впевнений, що тебе любить твоя дружина?» Або: «Ти впевнений, що у тебе вийде?» І все. Ви знаходите собі найлютішого ворога.
На щастя, лють Овна спонтанна і він швидко відходить, так що навряд чи він вас ударить рогами до смерті. Так, покалічить трошки.
Вихід із ситуації: грубі лестощі. Звичайно, ти найрозумніший, найкрасивіший, талановитий, геніальний, – потрібне підкреслити. Лестощів повинно бути дуже багато. Не бійтеся перехвалити. Овну ніколи не набридне слухати про те, який він прекрасний. Це теж з розряду комплексів. Вже скільки разів твердили світу, що лестощі мерзенно, але все не в прок. Зате після похвали він за «спасибі» зробить набагато більше, ніж інші знаки зодіаку за гроші.

Тілець
Комплекс: Щоб ти жив у часи змін.
Все життя типового Тільця розмірено і підпорядковане одному ключовому бажанну – заробити багато-багато грошей. Просто, щоб були. Не думайте, що він зібрався промотувати їх, витрачаючи на задоволення, як який-небудь Стрілець або Лев.
Стабільність, надійність і заначка на «чорний день» – ось основа світогляду цього знака, тут же джерело і всіх психологічних проблем. «Раптом трапиться щось несподіване?» При слові «сюрприз» Тілець швидше рвоне за валідолом, ніж заплескає в долоні.
Хочете зіпсувати собі життя? Купуйте путівку на південь на 3 дні і піднесіть її Тільцю з криками: терміново збирай валізу. Грандіозний скандал забезпечений. Ну боїться Тілець раптових сюрпризів, яких він не контролює.
Вихід із ситуації: нагодувати смачним, погладити, почухати спинку. До речі, Ленін був Тільцем, а знаєте чому? Ми так боїмося змін, що краще самі їх влаштуємо і проведемо. Саме тому серед Тільців так багато революціонерів. Якщо Тільця тримати в теплі, затишку і комфорті, то він буде вашим домашнім улюбленцем на довгі роки.
Близнюки
Комплекс: Ти мене поважаєш?
Типовому Близнюку не потрібно ваших оплесків з приводу його інтелекту та ерудиції. Йому і так зрозуміло, що він найрозумніший, чого вже гріха таїти. Інша справа – шана і повага. Не дай Бог перервати його мовний потік неповажною заявою «Це не свіжа інформація» (варіант лайт). Або: «Слухати нудно». Або: “Вистачить молоти язиком» (важка версія).
Близнюк витончено і вишукано, оперуючи складносурядними реченнями, доведе Вам, що Ви – пил з його черевиків. Зрозуміло, що таку кількість слів за хвилину складно витримати навіть стійким, але якщо хочете зберегти контакт з Близнюком – терпіть, слухайте, дивіться захоплено і з усім погоджуйтеся. Мовчки.
Вихід із ситуації: голосно і привселюдно заявити, що тільки він один підтримка і опора, оплот і порятунок, і «тато, допоможіть, пропадаємо без вас». Близнюк відразу надувається, як риба-куля, від почуття власної важливості і унікальності. І навіть дійсно готовий допомогти, принаймні порадою. Що вже непогано, адже у нього в багажі завжди 1 001 історія на будь-який випадок життя. І принаймні, з ним не нудно.
Рак
Комплекс: Боягуз зайчик сіренький …
Відомий російський полководець, герой війни з Наполеоном М. І. Кутузов мав багато планет в Раку – і ніяк не міг до ладу вступити в бій. І відступав углиб країни до тих пір, поки війська французького імператора не доконала Російська зима і дороги. Залишилося тільки добити залишки славної армії …
У цьому суть Раків: крок вперед, два назад. Ось тільки звинувачувати їх в боягузтві – саме нерозумне, що можна зробити, з точки зору їх розташування до себе, звичайно. Адже ображений Рак буде мстити вам до кінця своїх днів, причому повномасштабно і стратегічно. Навіть Скорпіон здасться «душкою» на його тлі.
Вихід із ситуації: тільки один, на жаль. Вже якщо ви наступили Раку на хворий мозоль, то валіться в ноги, заламуйте руки і плачте ридма … Голосно голосячи і посипаючи голову попелом для більшої переконливості. На щастя, Рак емоційний і його завжди можна розжалобити. На почуттях щось він і купується, і попадається на гачок.
До речі, якщо самі станете для нього утішителем (Рак обожнює страждати і скаржитися) – приб’єте його до себе цвяхами назавжди. Ось тільки терпіти нескінченні рачачі перепади настрою – заняття не для слабких.
Лев
Комплекс: Доброго дня, Цар … Просто Цар.
На відміну від Овна, Лев не буде нескінченно «вистрибувати з штанів», щоб довести всім, хто найкращий у світі – він для таких подвигів занадто ледачий. Та й навіщо доводити щось, власне? Очевидні ж речі. Цар Звірів, власною персоною, зійшов ось до простих смертних і т. д. А все тому, що найголовніше тримати в своїх лапах владу і контроль.
І саме тому транслювати Леву його недоліки – справа ризикована. Може забути про Левину великодушність і розірвати на сотню маленьких ведмежат. Любителі екстриму можуть зробити і зовсім відчайдушний вчинок – засумніватися в левовій харизмі та привабливості.
Вихід із ситуації: тут треба діяти тонко, Лев і так впевнений в своїй привабливості і не потерпить прямих лестощів. Варіант «Змилуйся, Цар-Батюшка, над холопами недбайливими» буде оптимальним.
Далі, як завжди при Царських особах: падати ниць, бити чолом, відважувати поклони поясні й земні, опускати очі додолу, як мінімум. До речі, відмінно підійде симуляція серцевого нападу. Лев сам панічно боїться хвороб і ніколи не стане зв’язуватися зі слабкими і немічний.
Діва
Комплекс: уявний хворий
Коли всі дітлахи, як водиться, читали казки, Діва читала Велику Медичну Енциклопедію. І з захватом виявляла у себе ознаки всіх відомих науці захворювань. Тому що лікуватися самій і лікувати інших – це наше все. Не дай Бог сказати Діві «так на тобі пахати треба!» І поставити під сумнів, що вона найхворіша на світі людина. Фізично, звичайно.
Ясність думки не підлягає сумніву і є для Діви предметом особливої гордості. Щоб Діва в вишукуванні симптомів і постановці собі діагнозів не зійшла з глузду, завдання – перенаправити пристрасть до лікування на інших. Тоді можна отримати прекрасного фахівця з мікробів, бактерій і вірусів. І ще хочете добити Діву? Скажіть їй: «Сьогодні ти добре виглядаєш!» Це буде означати для неї, що вчора все було дуже-дуже погано.
Вихід із ситуації: почати співчувати і жаліти усіма силами. Всіляко проявити турботу: «Випий пігулку: від голови, від шлунка, від болів в суглобах і ще парочку від всяких болів, для печінки, для імунітету і життєвого тонусу» … Тоді в очах Діви ви відразу станете найріднішим і людиною, яка розуміє, піклуватися про якому Діва буде довгі-довгі роки з усією скрупульозністю, властивою цьому знаку.
Терези
Комплекс: Дівчата, не сваріться
Як же це властиво Терезам: витратити купу сил, нервів і коштів, щоб всі були задоволені, щасливі і ніхто не ображався, коротше дотримати інтереси всіх сторін, щоб все як годиться, як у людей … і сісти між двох стільців. Причому з розмахом. А все тому, що не можна однією і тією ж попою сидіти у зустрічних поїздах. А Терезам так би цього хотілося.
Тому що великий миротворець. І справжній дипломат. І слово «ні» не існує в лексиконі. Та тому що набагато спокійніше уникати конфлікту, ніж чесно і відкрито відстоювати свою позицію. Взагалі «уникнення» будь-яких неприємних ситуацій дуже характерно для цього знака. Ну а що? По-дитячому, зате ефективно. Ось тільки чомусь на близьких це не поширюється. Терези типовий домашній тиран.
Вихід із ситуації: якщо скандал все-таки вибухнув, то задобрити Терези найкраще новим светром (бажано дуже модним) або, на худий кінець, футболкою-поло, тільки ультрамодного забарвлення. Естет і піжон (Терези) не зможе встояти перед гарними речами. А ось вазочки-статуетки додому нести не потрібно. Ми занадто закохані в самого себе, щоб звертати увагу ще на когось.
Ну і, звичайно, старовинний прийом «Ти найкращий у світі!» Як і в випадку з Овном працює безвідмовно. Не дарма ці два знака розташовані в зодіакальному колі навпроти, будучи дзеркальним відображенням один одного.
Скорпіон
Комплекс: мене ніхто не любить
Хто б міг подумати. Чутливість, сентиментальність і вразливість – ось наші больові точки, тільки ніхто з оточуючих про це не дізнається. Ніколи! Скорпіон ще з дитинства засвоїв для себе правило «Нікому не можна довіряти» і тому, як головна героїня фільму «Службовий роман» – ліквідує всіх друзів і близьких. А щоб ніякої безглуздої любові не сталося, краще пуститися у всі тяжкі і впасти на саме дно розпусти.
Тоді, в круговерті  партнерів нікому і в голову не прийде, що в 6 класі середньої школи Машка з сусіднього під’їзду пішла гуляти з Коляном, завдавши таким віроломством незагоєну серцеву рану. А Скорпіон любить глибше, сильніше і крутіше всіх, принаймні, він щиро так вважає. Він так люто заперечує людські емоції і тепло, що в кінцевому підсумку стає їх жертвою.
Вихід із ситуації: а немає його. Якщо Вам неймовірними зусиллями вдалося увійти в довіру до цього знаку, а потім по-необережності її втратити … то краще змотувати вудки і міняти дислокацію. Щоб уникнути будь-яких можливих точок дотику з скривдженим. Це найправильніше, що ви можете зробити. Тому що прощення немає і не буде. Ніколи.
Стрілець
Комплекс: повноцінності
Якщо ви щільно спілкуєтеся зі Стрільцем, рекомендую звернути свій погляд до образу головного Грецького Бога Зевса-громовержця, повелителя блискавок, що проживає на Олімпі. Характер описаний дуже точно. Стрілець – завжди головний, знавець, експерт, професіонал і авторитет. І, звичайно, завжди має рацію. І непохитний у своїй впевненості у власній перевазі.
Звичайно, з точки зору сучасної психології – найздоровіший знак. Живе з гаслом «Я себе схвалюю!». Це прекрасний політик: будемо жити краще, веселіше. Незрозуміло тільки, як до цього прийти. Є тільки один маленький нюанс. Від власного самодурства (і від масштабів самодурства) буває погано не тільки оточуючим, але і йому самому. Однак у Стрільця завжди винні всі, крім нього.
Вихід із ситуації: а киньте ви його на амбразуру. Нехай направить свою енергію і невичерпний оптимізм на вирішення найскладніших завдань. Не обов’язково впорається, зате вже точно не засмутиться. І вам не доведеться його заспокоювати.
Козеріг
Комплекс: я найдушевніший
Я стільки всього для тебе роблю, а ти кажеш, що я байдужий! Сказати Козерогу, що він сухар, все одно що сказати будь-якому іншому чоловікові, що у нього … ну ви знаєте що. І здогадайся, що його «козерожій душі» сентименти потрібні. Адже він кожен день несе в ефір: «Я старий солдат і не знаю слів любові». Хоча, він щось насправді знає всі слова і чітко розуміє, що від нього потрібно.
Взагалі, за зовнішньою суворістю і закритістю дуже часто ховається добра і домашня натура. Тільки нудна. І до речі, Козероги – одні з найкращих чоловіків. Зробивши вибір, вони будуть зберігати вірність, іноді навіть з принципу. У таку принциповість важко повірити, але це правда.
Вихід із ситуації: прикиньте жалюгідним, хворим і немічним. А ще сірим і убогим. Так буде легше розтопити зовнішню кам’яну оболонку. Попросіть допомоги і підтримки. Прохання слід викладати чітко і конкретно, без зайвої води.
Насправді не дарма Козеріг комплексує – з чуйністю дійсно у нього «не дуже»: він не відчує, що вам потрібно насправді, якщо йому не повідомити. Головне – якщо ви зачепили Козерога, миритися треба максимально швидко. Поки він не поставив собі за мету вас розчавити.
Водолій
Комплекс: що хочу, те і роблю
Якщо серед вашого оточення хтось постійно сам себе хвалить – сумнівів немає, це Водолій. Якщо хтось намагається блиснути своєю оригінальністю, нестандартністю, відкритістю і широтою поглядів – сумнівів немає, це Водолій. А все тому, що більшого оригіналу навряд чи ви знайдете серед інших знаків зодіаку. І в цьому його проблема. Він абсолютно некерованим.
Епатувати публіку – ось що ми бажаємо. І робимо. І будемо робити. Тому що важливо не тільки відчувати себе вільним, але і всім це вільно демонструвати. І доводити. Не зрозуміло тільки одне, коли всі нормальні жінки, втомившись від водолійських ескапад, дійсно залишають його в спокої, він не знає, що йому тепер робити зі свого чортовою свободою. Але тим не менше тиснути на Водолія не можна: немає сенсу і навіть небезпечно. Може втекти.
Вихід із ситуації: демонстративно його відпускати. Чи не контролювати ніколи. Якщо він спробував запитати вас «Ти де?» Або «Що робиш?» – заявіть, що це особистий простір. Якщо вже намагалися його закликати до порядку, і він на «низькому старті», негайно відповзайте самі.
Тоді Водолія стане прикро, що на його свободу ніхто, власне, не претендує. І вона втратить для нього цінність. Як і всі неоригінальні. Одне застереження: тільки не здумайте розслабитися, цей знак завжди знайде, чим ще вас можна здивувати. На жаль, не завжди приємно.
Риби
Комплекс: ви від мене щось приховуєте
Головна проблема Риб – це безмежна любов до таємниць, загадок, інтриг і взагалі нескінченних шпигунських ігор. Самі каламутні схеми вдаються цього Знаку Зодіаку. Недарма Риби – це символ спецрозвідки. Кручу-верчу, заплутати хочу … І тут класична схема: стати жертвою власної зброї.
Дуже бояться бути ошуканими. Хочете звести з розуму Рибу? На питання «Ти де?» Відповідайте: «Вгадай!» Або: «Я не знаю, у скільки я приїду!» Нервовий стан забезпечено на довгий час. Риби частіше за інших ходять до ворожок, магів, екстрасенсів. А все тому, що хочуть все знати. Все і про всіх. У найдрібніших подробицях, які, до речі, практично відразу не пам’ятають.
На щастя, пам’ять, а з нею і та злопам’ятність – не їхній коник. На відміну від інших водних побратимів (Рака і Скорпіона) Риби не будуть мститися. Тільки тихо плакати в кутку. Поки ви не захлинеться від жалю і почуття провини.
Вихід із ситуації: простий і складний одночасно. Риби дуже ласі на теплі почуття по відношенню до себе. Риб треба любити. Усе.
Джерело. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Лютий 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28