ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Випускні дітей політиків: куди поступають доньки порошенка і син луценка

24 червня в Україні завершується низка випускних. Одним з VIP-випускників цього року став син глави держави Михайло Порошенко
Втім, родина президента України займалася підготовкою відразу до двох випускних – Михайло закінчив Кловський ліцей в Києві, а старші на рік двійнята Євгенія і Олександра – елітний Concord College в англійському Шрусбері.
Молодший син президента теж одночасно навчався в двох закладах і після випускного в Кловському, буде ще рік посягати науку в Concord College.
Згідно з офіційними даними, 3 з 4 випускників цього закладу вступають до топ-10 університетів Великобританії, серед яких Кембридж, Оксфорд і Лондонська школа економіки. Як повідомляють ЗМІ, дочки Порошенко продовжать вчитися на острові.
Евгения Порошенко в колледже
Євгенія Порошенко у коледжі
Також в цьому році на випускному сина побував і кум Порошенко генеральний прокурор України Юрій Луценко. Його син Віталій в цьому році закінчує київську гімназію Лесі Українки №117. За словами Віталія він вирішив стати дипломатом і навчання продовжить отримувати в Україні.
Микита Гонтарев – син екс-голови Нацбанку Валерії Гонтаревої в цьому році закінчує Британську міжнародну школу, яка розташовується в двох районах столиці. В інтерв’ю колишня глава НБУ заявляла, що в місяць витрачає близько 100 тисяч гривень, а левову частку цієї суми займає навчання сина. Після цього журналісти звернулися до школи сина Гонтаревої і з’ясували, що вартість місяці навчання коштує 54 тисяч гривень
Наслідувати приклад Віталія Луценка може і дочка віце-прем’єра з гуманітарних питань та міністра культури України В’ячеслава Кириленка Софія. Дівчина навчалася в гуманітарному ліцеї при КНУ ім. Шевченко і, можливо, буде сюди і вступати, не виїжджаючи на Захід.
София Кириленко, Святослав Вакарчук, Юрий Горбунов и Вячеслав Кириленко
Софія Кириленко, Святослав Вакарчук, Юрій Горбунов та Вячеслав Кириленко
Ще одна VIP-випускниця – Христина Яценюк, донька лідера “Народного фронту” Арсенія Яценюка. Нагадаємо, що раніше обидві дитини Яценюка (Христина і Софія) були ученицями спеціалізованої школи №89 з поглибленим вивченням англійської мови, що на Печерке. Однак, в минулому році батьки перевели за порадою знайомих Христину в іншу школу. Яке саме цей навчальний заклад Арсеній і Терезія не афішують.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
«Елітний» корпус Лук’янівки вигорів вщент
«Елітний» корпус Лук’янівки вигорів вщент У ньому розташовувалися VIP-камери У ніч з 6 на 7 травня в Лук’янівському СІЗО в Києві згорів корпус для неповнолітніх,
Луценко назвав ім’я закарпатського високопосадовця, якого відсторонено від служби та взято під варту
Луценко назвав ім’я закарпатського високопосадовця, якого відсторонено від служби та взято під варту   Вчора митники Угорщини затримали в транспорті, що виїхав з України, контрабанду 125002 пачок сигарет та 916 кілограм

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...