ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Чого тільки людина не використовує в їжу!

Чого тільки людина не використовує в їжу!

Туристи люблять фотографувати цей дивний делікатес, а потім показувати знімки друзям і питати, що це таке.




Той, хто бував на рибному ринку в Кореї, обов'язково звертав увагу на невідомих звіряток на прилавках. Їх зовнішній вигляд навіває не зовсім пристойні асоціації, але корейці охоче купують цей продукт і з задоволенням їдять, передає Ukr.Media.

Багато хто називає цих загадкових істот морськими огірками, але насправді це ще один дивовижний мешканець океану — морський хробак урехис. Корейці називають його гебулом або кебулем.

Незважаючи на досить мерзенний зовнішній вигляд, цих черв'яків охоче вживають у їжу. Причому урехис користується попитом не тільки в Кореї, але також в Японії та Китаї. Більш того, історичні документи свідчать, що в недалекому минулому жителі Сахаліну і Примор'я теж харчувалися подібними хробаками!

Важко повірити, але урехисов зазвичай їдять сирими! Процес їх приготування дуже простий: з ще живого хробака витягують внутрішні органи і видаляють колючі щетинки, розташовані біля рота і на задньому кінці тіла. Після цього залишився мускульний мішок відмивають від слизу і нарізають невеликими шматочками. Страву подають із сіллю і кунжутним маслом, а також поливають соусом.

Ось як описала свої відчуття одна з російських туристок, яка наважилася спробувати настільки незвичайний делікатес: «У живому стані він найбільше нагадував добре набиту апетитну сосиску. Але після приготування урехис виглядав немов випатраний черв'як, слизький і рожевий, як язик. Зате на смак він виявився несподівано приємним!
Хрустка в'язка плоть віддавала свіжістю морської води. Як не дивно, цей незвичайний черв'як був дуже смачним і не викликав ніяких негативних емоцій, незважаючи на те, що його на блюді фрагменти все ще продовжували злегка звиватися».

Крім того, урехисов також їдять у вареному і сушеному вигляді. У китайській кухні цих черв'яків смажать і подають з овочами, а ще розтирають в порошок, який використовують в якості підсилювача смаку. До того ж урехисов застосовують в традиційній китайській медицині!




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
11 шокуючих законів Північної Кореї, після яких ви будете щасливі жити в Україні
11 шокуючих законів Північної Кореї, після яких ви будете щасливі жити в Україні У Північній Кореї, яка вважається найбільш закритою країною, діють воістину жахливі закони. Держава забирає у своїх

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На Закарпатті вилучили майже півтора центнера наркотиків
  4. На Львівщині стався землетрус
  5. На роботу потрібні журналісти!
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Всі новини
Загрузка...

«    Листопад 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30