Слідкуй за новинами з мобільним додатком

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАРАЗ

» » 10 дивних збігів, які здаються містичними і нереальними Неймовірні збіги!

10 дивних збігів, які здаються містичними і нереальними Неймовірні збіги!

Чи вірите ви, що у Всесвіту для всього є чіткий план, або ж вважаєте, що течія життя ні від чого не залежить, проте, реальні і історично задокументовані збіги завжди неймовірно дивують своєю неправдоподібністю або навіть містичністю, пише джерело.
1. У 2001 році десятирічна Лора Бакстон запустила повітряну кул. зі своїм ім’ям і адресою в надії знайти друга по листуванню. Куля подолала 225 км і її спіймала інша десятирічна дівчинка, яку теж звали Лора Бакстон. І вони таки стали листуватися. Їх ім’я – це не єдиний збіг. У обох дівчаток був трирічний лабрадор, кролик і морська свинка, а ще у них однакова конституція тіла і колір очей.2. У 1913 році Гітлер, Сталін, Троцький, Броз Тіто і Зигмунд Фрейд жили по сусідству один від одного в Відні, причому деякі з них були відвідувачами одних і тих же кав’ярень. Сталін і Троцький ховалися в місті від російських жандармів. Засновник
психоаналізу Фрейд займався у Відні лікарською практикою, а Тіто шукав роботу і краще життя. Гітлеру було в той час 24 роки, він уже двічі не потрапив до числа студентів Віденської академії витончених мистецтв і жив в нічліжці для малозабезпечених.
3. Кого вам нагадує цей єгипетський бюст віком в 3000 років? Він відноситься до періоду Нового Царства між 1550 і 1050 до н.е., тобто часів Рамзеса і Тутанхамона. У бюста з вапняку злегка запалі щоки, великі розкосі очі і тонкий ніс без кінчика, що разюче нагадує короля поп-музики. Після смерті Майкла Джексона в 2009 році популярність бюста значно зросла. Щоб захистити експонат, чиновники музею сховали його в вітрину і заборонили відвідувачам чіпати або цілувати статую.

0 дивних збігів, які здаються містичними і нереальними

Кажуть, що історія повторюється. Ми знайшли цьому реальні докази!

4. У чоловіка на ім’я Уолтер Саммерфорд три рази в його житті потрапляла блискавка, але він залишався живий. Після смерті Саммерфорда блискавка вдарила вже в його могилу й розколола надгробок. Саммерфорд був не єдиним таким «щасливчиком». Конкуренцію йому міг скласти Рой Салліван, доглядач парку, який проводив більшу частину свого робочого часу на відкритому повітрі і ставав жертвою блискавки цілих сім разів.
5. У Детройті в 1930-х роках з високого будинку випала дитина, але вдало приземлилася на Джозефа Фіглока, який проходив по вулиці. Обидва вижили. Рік по тому, ТА Ж дитина випала з ТОГО Ж вікна і приземлилася на ТОГО Ж чоловіка, і вони обидва знову вижили. Перше падіння – це щасливий збіг сам по собі, а друге падіння і виживання – це вже занадто неймовірно.

6. Сонні Грему, директору гольф-турніру RBC Heritage, який страждає від застійної серцевої недостатності, було пересаджено серце самогубці. З почуття вдячності він писав листи його вдові, на якій згодом одружився сам. Однак в 69 років Сонні застрелився в той же день, як і його донор.

7. У 1975 році 17-річний хлопець, який їхав на мопеді, був збитий таксистом. Він загинув рівно через рік після смерті свого брата, якому теж було 17 років, він їхав на тому ж мопеді, і був збитий на тому ж перехресті тим же таксі з тим же водієм і тим же самим пасажиром. Це один з яскравих прикладів неймовірно дивних збігів, коли два брата Ерскін Лоуренс і Невілл Еббін з Гамільтона (Бермуди), що народилися з різницею в рік, загинули з такою ж різницею і при абсолютно аналогічних обставинах.

8. За 14 років до загибелі «Титаніка» письменник Морган Робертсон написав роман «Марнота, або Загибель Титана», в якому корабель, що називався «Титан», йшов по тому ж маршруту, як і «Титанік», з майже такою ж швидкістю і точно так же затонув в результаті зіткнення з айсбергом. Корабель «Титан» був 800 футів в довжину і йшов зі швидкістю 25 вузлів, в той час як «Титанік» був 882 фути в довжину і швидкість 22,5 вузла. Подібність настільки вражаюча, що після трагедії з «Титаніком», книга була перевидана з деякими змінами.

9. Марк Твен народився в 1835 році відразу після того, як над Землею пролетіла комета Галлея, а помер в 1910 році теж відразу після чергового відвідування цієї комети. За рік до своєї смерті письменник сказав: «Я прийшов у це життя з кометою, і коли вона знову з’явиться в наступному році, я піду разом з нею. Це буде найбільшим розчаруванням в моєму житті, якщо я не полечу з нею. Всемогутній напевно все розрахував: ось два непояснених об’єкта, вони приходять разом і йти теж повинні разом».

10. Вайолет Джессоп, стюардеса океанських лайнерів і медсестра, пережила три аварії корабля. Вона була на борту цивільного лайнера «Olympic», що зіткнувся з військовим кораблем (1910), на борту «Титаніка», що зіткнувся з айсбергом (1912), і на борту «Britannic» (1916), який затонув в Егейському морі від незрозумілого вибуху, можливо, від німецької міни або торпеди.
скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
"Ще живий Сталін, а Москаль уже у вишиванці": очільник Закарпаття опублікував вражаюче фото З нагоди Дня Вишиванки голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль привітав усіх краян та опублікував фото з сімейного
На Свалявщині чоловіка спіймали на незаконному полюванні: опубліковані ФОТО
На Свалявщині чоловіка спіймали на незаконному полюванні: опубліковані ФОТО Співробітники Свалявського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного полювання в

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Лютий 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28