» » Вагітність веде до смерті: висновки вчених

Вагітність веде до смерті: висновки вчених


Зазвичай прееклампсія розвивається в другій половині вагітності або відразу після пологів.

Лікарі до сих пір точно не знають, які причини відхилення.

Вагітні жінки з прееклампсією повинні побоюватися - їм загрожує смертельний інсульт. Прееклампсія діагностована приблизно у кожної десятої вагітної. Через цей розлад у жінки підвищується тиск, набрякають ноги, обличчя, спостерігається нудота. А нещодавно проведений аналіз показав: приблизно дві третини інсультів, пов'язаних з прееклампсією, відбуваються після пологів, коли жінку вже виписали додому.

Отже, ризик інсульту під час вагітності і після пологів підвищується, якщо, крім прееклампсії, у жінки інфекції сечовивідних шляхів, хронічно підвищений тиск, є порушення крові (згортання або кровотечі). Згідно зі статистикою, помірна прееклампсія спостерігається у 6% вагітних, а важкі випадки - у 1-2%.

Зазвичай, прееклампсія розвивається в другій половині вагітності або відразу після пологів. Лікарі до сих пір точно не знають, які причини відхилення. Перераховані вище фактори ризику пов'язані або із запаленням, або безпосередньо з серцево-судинною системою. Також фактори можуть накладатися один на одного, підвищуючи ризик інсульту ще більше.

У небезпеці перебувають і жінки з діабетом, гіпертонією, хворобами нирок, історією прееклампсії в попередню вагітність або захворюваннями на зразок вовчака. Ризик підвищений по відношенню до жінок старше 40 років, з індексом маси тіла 35 або вище, сімейною історією прееклампсії, жінок з багатоплідною вагітністю і з великою перервою (мінімум 10 років) між вагітностями.
Джерело скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Вагітність змінює мозок жінки "щонайменше на два роки"    Вагітність зменшує кількість сірої речовини у певних ділянках жіночого мозку. Це допомагає жінці відчути зв'язок з

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Серпень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31