» » Закарпатські полісмени готові до зно (фото)

Закарпатські полісмени готові до зно (фото)

 


Зовнішнє незалежне оцінювання – важливий етап у житті кожного випускника, адже саме від його результатів залежатиме подальше свідоме майбутнє. Усі роки навчального процесу до важливого екзамену учнів готували вчителі, моральну підтримку забезпечують батьки та друзі. Невід’ємними учасниками проходження ЗНО є і працівники поліції охорони, які забезпечують належну охорону під час його проходження.

Перший етап тестування розпочнеться вже 23 травня. Школярі області здаватимуть екзамен з української мови та літератури. Поліцейські Управління поліції охорони Закарпаття вже готуються до охорони приміщень, де триватимуть тестування. Днями працівники УПО пройшли відповідний інструктаж.

- Під час заняття з вивчення інструкції з охорони пунктів проведення ЗНО ми також нагадали, як поводитись в небезпечних ситуаціях, що робити під час виявлення підозрілих предметів. Більшість поліцейських вже мають досвід перебування в пунктах тестування. Але, тим не менше, "повторення - мати засвоєння", - зазначив Василь Тимощук, капітан поліції, старший інспектор УПО в Закарпатській області.

Основне завдання, покладене на працівників Управління поліції охорони - забезпечення громадського порядку, недопущення в приміщення, де проходить тестування, сторонніх, здійснення контролю за дотриманням учасниками ЗНО вимог.

Роботі працівників поліції допомагатимуть технічні засоби – металодетектори. До початку екзамену представники правоохоронних органів ретельно перевірятимуть кабінети тестувань, а також, за необхідності, і учнів - на наявність різноманітних технічних засобів фіксації. Власне, під час проведення інструктажу поліцейські охорони вкотре перевірили на справність металодетектори та повторили алгоритм користування ними.

На Закарпатті ЗНО проходитиме у 40 приміщеннях. В кожному пункті тестування перебуватимуть працівники поліції.

- Ми маємо забезпечити для учнів повну безпеку! Ніщо не має завадити справедливому та безпечному проходженню ЗНО , адже етап тестування важливий крок у житті майбутнього студента, - додав Василь Тимощук.

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Сьогодні стартувало пробне ЗНО з української мови і літератури. Які враження майбутніх абітурієнтів? Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (далі – пробне тестування) проводиться з метою ознайомлення усіх бажаючих із
Стартувала реєстрація на ЗНО-2017: що треба знати? О 10:00 понеділка, 6 лютого, розпочалася реєстрація на зовнішнє незалежне тестування (ЗНО), яка триватиме до 17
Уже завтра розпочнеться реєстрація на ЗНО на Закарпатті З 6 лютого до 17 березня випускники Закарпаття матимуть змогу зареєструватися на зовнішнє незалежне оцінювання.   Про
У понеділок стартує реєстрація на ЗНО 6 лютого почнуть реєстрацію на основну сесію ЗНО. Вона триватиме до 17 березня. Зо 31 березня можна вносити зміни в

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Відбулось відкриття санаторію «Кришталеве джерело»
  2. Побили активіста, який приїхав фіксувати незаконну вирубку лісу (ФОТО)
  3. Пожежа на Свалявщині: горів житловий будинок (ФОТО)
  4. Страшне вбивство на Закарпатті: учень 11 класу встромив у свого родича 30 разів ніж
  5. Поліція повідомила подробиці резонансного вбивства на Закарпатті (ФОТО)
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30