Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » 20 стильних варіантів найбільш модних літніх спідниць 2017

20 стильних варіантів найбільш модних літніх спідниць 2017

Літо – хороший привід оновити гардероб з допомогою нових модних спідниць.


Влітку 2017 року вони, по волі дизайнерів, виглядають особливо стильно, яскраво і привабливо. У будь-якому з актуальних стилів є нові, оригінальні моделі, які варто приміряти на себе.

Модні спідниці літа 2017 – це, насамперед, яскравість і чітка вивіреність стилю. Жодних непоказних «прохідних» варіантів, підібраних за нагоди — літні моделі виступають в якості активного модного акценту образу, передає Ukr.Media.

Актуальні моделі спідниць літа 2017 року

Тренди цього сезону чітко орієнтовані на жіночність. Бездоганно продемонструвати її допоможуть фасони, що підкреслюють стрункість, коригувальні пропорції і вносять в образ легкість і безтурботність, властиву льоту.

Цей сезон виявився на рідкість багатим на пропозиції і в теж час дуже демократичним. Строгих, модних правил немає, орієнтуватися у виборі варто лише на власний смак та особливості фігури.

Влітку наряди стають коротшими, і справді, коли ще демонструвати відмінну фігуру? Міні-спідниці по праву вважаються фаворитами літа, а в колекціях цього сезону дуже багато міні-моделей з деніму, як традиційного, так і кольорового.

Обов'язкові атрибути стилю – виразні кишені і потертості в цьому сезоні потіснила мініатюрна вишивка в наївному стилі.

В міській і повсякденний стиль чудово впишуться яскраві кольорові моделі помаранчевого, ніжно-зеленого і, звичайно ж, самого річного — білого кольору.

Довжина «міні» — в цьому сезоні самий модний вечірній варіант. Тенденція така, що чим коротше модель, тим сміливіше і оригінальний матеріал її виконання та оздоблення. Металізовані тканини і атлас, обробка паєтками, заклепками або мереживом – відмінний варіант для літньої вечірки, стверджують дизайнери. Чим экслюзивней буде модель – тим краще.

Ще одна прикмета модного сезону – повернення в моду довжини «міді». Прямі моделі з високими розрізами, запахами, драпіровками – відмінний варіант для тих, чий наряд навіть влітку змушений відповідати вимогам дрес-коду.

В довжині «міді» відмінно виглядають розкльошені моделі – «полусолнце» і «сонце» – вкрай актуальні цього літа. З їх допомогою можна дуже елегантно підкреслити жіночний силует, тонку талію і гарні стрункі ноги.

Сезон спідниці максі — літо 2017 року

Почавши переможну ходу по модних подіумах кілька років тому, довжина «максі» в цьому сезоні претендує на звання класики.

Насамперед, вона стала невід'ємною частиною міського повсякденного образу. Цього літа, вміння поєднувати в одному вбранні речі різних стилів вважається особливо актуальним проявом хорошого смаку. Тому моделі довжиною «максі» постали у найрізноманітніших втіленнях: від строгих класичних силуетів, до варіацій на тему богемного «бохо».

Об'єднує стилістичні рішення одне – стовідсотково натуральні матеріали, використані при пошитті. Дійсно, літо повністю відкидає синтетику – заради комфорту і завдяки модній тенденції на натуральні тканини. Тонкий льон, бавовна і шовк в самих різних варіантах – найкраще втілення не тільки для довгих літніх спідниць 2017, але і для будь-яких інших моделей.

Натуральні матеріали легко мнуться, але це не суперечить модним канонами, тим більше що легка «измятость» у вигляді ефекту «креш» — абсолютно актуальна річна тенденція.

Спідниці-максі влітку 2017 виглядають дуже жіночно. Легкий, легкий силует, клешений поділ, ефекти плісе і гофре – так виглядає модель, що відповідає самим модним канонами цього літа.

Цього літа в моду повернувся прийом, майже забутий в останні роки, який також вносить свій внесок у жіночність образу. Це оздоблення воланами і рюшами — романтично, елегантно і гостромодні.

Підсилюють враження кольору, якими модельєри наповнили літні колекції. Ніякої строгості, жорсткості і викликає яскравості – тільки ніжні фруктові і квіткові відтінки. І, звичайно ж, кипельно-білий – бездоганно елегантний літній рішення.

В обробці моделей цього літа дизайнери активно використовують мереживо і вишивку, як контрастну, так і тон в тон. Така обробка додає моделі особливу витонченість і виглядає дуже ефектно. Щоб зберегти романтичний настрій ансамблю і разом з тим створити модний образ, поєднувати такі спідниці потрібно короткими топами, простого фасону і локальної забарвлення, а в якості жакета використовувати лаконічні джинсові куртки.

Довжину «максі» дизайнери пропонують і для виходу на пляж. Напівпрозорі моделі з запахом, розмальоване яскравими малюнками, в східному або абстрактному стилі – один з ключових нарядів пляжної моди.

Спідниці для повних дівчат на літо 2017 року

Актуальні в цьому сезоні моделі додадуть будь-якій фігурі стрункості. Зрозуміло, мова не йде про відверто коротких моделях, тим більше, що в моді сьогодні – довжина. Насамперед «міді» — це тренд тільки набирає популярність і з його допомогою можна не тільки підкоригувати фігуру, але і продемонструвати відмінний смак.

Довжина до середини ікри» у поєднанні з модними фасонами візуально «витягують» фігуру, надаючи їй легкості. Це з успіхом робить, в першу чергу, силует «трапеція» з невеликим клешением по подолу. У моді «високі» розрізи, шліци і глибокі зустрічні складки – вони «будують» візуальну вертикаль, яка посилює заданий ефект. Застібка на гудзики або кнопки по всій довжині переднього полотнища, характерна для морського стилю і стилю «сафарі» – ще один модний і дієвий прийом досягнення стрункості силуету.

Без спідниці довжиною «в підлогу» влітку 2017 неможливо обійтися власницям будь-якого типу фігури. Помірне клешение в моделях з легких, струменистих тканин беззастережно додає стрункості, особливо, якщо поєднувати їх з топами в тій же кольоровій гамі.

Цього літа дівчатам з пишними формами не варто обмежувати себе у виборі кольорів і малюнків. Світлі тканини з матовою поверхнею і чіткі принти середнього розміру – дуже модні цього літа – відмінно приховують розмір.

Моделі спідниць на літо 2017: правила комбінації

Пропозиції, зроблені модельєрами на цей сезон, незважаючи на різноманітність фасонів і їх рішень, об'єднує одне – яскравість і самодостатність моделей. Щоб не перевантажити образи, створювані на їх основі, варто скористатися і прийомами комбінування, які демонструють подіуми.

У повсякденних образах, особливо літніх, химерність і надмірна ошатність сьогодні вважаються поганим тоном. Дизайнери поєднують актуальні моделі з дуже простими і контрастують за стилем топами, які виступають як супровід. У такому ж ключі використовуються взуття та аксесуари. Зібрати такий спосіб, насправді – непросто, ключ, до його створення – правильний підбір колірних і фактурних рішень.

Окремої згадки заслуговують принти. Квіткова та східна теми будуть цього літа популярні як ніколи. Тим не менш, злитися з натовпом модної моделі вам навряд чи вдасться. Принти дизайнери рекомендують вибирати виходячи не з модних установок, а особливостей фігури і власного кольоротипу. Наприклад, модель, з великим яскравим квітковим малюнком ідеально підійде стрункою брюнеткою, і відмінно впишеться в її гардероб.

А ось блондинки зі світлою шкірою і жіночними формами вона просто протипоказана. Дрібний, ритмічний принт і пастельні відтінки стануть оптимальним варіантом у цьому випадку. При такому достатку пропозицій найкращим орієнтиром для вибору стає точне знання того, що саме вам йде. У будь-якому випадку, зупинивши свій вибір на ефектною моделі спідниці влітку 2017 року, ви опинитеся в авангарді моди.

Яка спідниця сподобалося вам більше? Впевнена, тобі сподобалася наша добірка! Так що не забудь поділитися нею з подругами.

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Жахлива аварія в Сваляві
  2. На Свалявщині вантажівка збила насмерть велосипедистку
  3. Сьогодні на Закарпатті на Трійцю в церкві трапилось справжнє диво. ФОТО
  4. Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївський жіночий монастир молитовно вшанував своїх небесних покровителів
  5. Природа Закарпаття шокує
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Жорстокі рольові ігри скінчились смертю жінки
Жорстокі рольові ігри скінчились смертю жінки
Обід в компанії пітона: шокуюче відео з Сінгапуру б’є всі рекорди
Зважилась...? Жінка зробила перше татуювання у 82 роки
Зважилась...? Жінка зробила перше татуювання у 82 роки
Всі новини

«    Червень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30